Hedef; Türkiye'nin dirlik ve düzeni

Batılı müstekbirler ve içimizdeki hainler daha önceleri siyasi arenaya farklı bir renk ve ton getiren Erbakan Hoca ile uğraşıp duruyorlardı.

  • GİRİŞ23.09.2016 07:30
  • GÜNCELLEME24.09.2016 09:58

O ne yapsa, nereye gitse, ne yapmak istese önüne dağ gibi engeller konuyor, hareketinin başarısız olması için yolunun üzerine bariyerler örülüyordu. Onu milletin gözünden düşürmek, iktidar olmasını engellemek, hedefine ulaşmaması için ne gerekiyorsa yapıyorlardı. Milletimiz yerli münafıkların ve hainlerin Müslüman bir siyaset adamının başına ne çoraplar ördüğünü gördü.

Son on yıldır da yerli ve yabancı şer odakları Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile olup bitmeye başladılar. Yalan, iftira ve düzmece oyunlarla başaramadıklarını FETÖ darbesiyle yapmaya kalkıştılarsa da milletin çelik gibi iradesine tosladılar. Halen algı operasyonlarıyla onu karalamaya, milletin gözünden düşürmeye inat ve ısrarla devam ediyorlar.

Onu Türkiye’de ve dünyada kanun ve nizam tanımaz bir diktatör gibi göstermeye çalışıyorlar. Oyun eski ve demode olmuş, tezgah aynı art zihniyetli yerli ve yabancı düşman güçlerin elinde. Kemalist, Komünist, Ateist ve ne kadar İslam düşmanı odaklar ve onların ülkemizdeki uşakları ve ileri karakolları varsa bu mücadelenin içinde Tayyip Erdoğan’a karşı aynı cephede birleşmişler. Karşılarında ise Millet ve bu milletin seçtiği bir lider var.

Medya ve iletişim araçları vasıtasıyla ağır bir yaylım ateşi ve bombardımanla ortalığı tozu dumana katıyorlar. Ama milletimizin yüreğinden kopup gelen vatan ve millet sevgisi, milli ve dini duygular ortalıktaki toz-duman bulutlarını silip süpürüyor. Kaderin üstündeki bir kader her yeri yeniden güllük gülistanlık yapıyor. Her bela ve musibetten sonra güneş insanımızın üzerine yeniden gülümseyerek doğuyor.

Artık Türkiye’de batıya boyun eğen, tamam ağam, oldu paşam diyen bir devlet Cumhurbaşkanı ve hükümet yok. Bu hal Amerika ve batılı sözde dost ve müttefiklerimizin sinir uçlarına dokunuyor. Hepsi birden nasırlarına basılmış gibi aynı anda avazları çıktıkları kadar Erdoğan aleyhinde yırtınıyorlar. Sanatçı modundaki azatlı eşeklerden, havasından yanına varılmayan artistlik yapan uyuz köpeklere, sünepe salon kedilerinden vakti gelmeden öten politikanın cin horozlarına kadar tüm Bremen Mızıkacıları Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı devirmenin derdindeler. Şanzımanları dağınık, kayışları atık, tekerleri patlak, hırslarının mağlubu olmuş dağıtmış durumdalar. Bu onları daha çok deli ediyor.

Türkiye güçlendikçe yerli ve yabancı şer güçleri ve onların uşakları kahroluyorlar. Türkiye büyüdükçe mahvoluyorlar. Türkiye kendi ayakları üzerinde durmaya çalıştıkça şaşkınlıklarından başları dönüyor. Erdoğan; ‘’Bu topraklarda kimseye operasyon yaptırmayız dedikçe…’’ deli divane oluyorlar… Beter olasıca alçaklar, adi şerefsizler…

Yüreğinde zerre miktarı Allaha imanı, vatan ve milletine sevdası olan kardeşlerim! Artık uyanın, kendinize gelin! Dost ve düşmanlarınızı tanıyın!

Dört yanımızı düşmanlar kuşatmış, her tarafımızda Siyonistlerin ve Haçlıların orduları bizi yok etmek için çalışıyor. Gece gündüz durmuyorlar, türlü hile ve oyunlarla bize karşı İŞİT ile PKK ile PYD ile DHKP- C ile apaçık bir savaş veriyorlar.

Dost ve müttefik zannettiğimiz; ABD, İngiltere, Fransa, Almanya ve müttefikleri, kardeş bildiğimiz; İran, Irak, Suriye, komşumuz dediğimiz; Yunanistan, Bulgaristan, Ermenistan ve Rusya tarafından kuşatılmışız. Doğudan ve Batıdan, Güneyden ve Kuzeyden jeostratejik ve jeopolitik önemi çok büyük kritik bir coğrafyada yaşıyoruz.

Bu çetin coğrafyada yaşamanın ve ayakta kalmanın tek şartı var. Millet olarak her alanda güçlü ve uyanık olmak, uyurken bile uyumamak… Dostunu, düşmanını çok iyi tanımak, içten ve dıştan gelecek her türlü saldırıya ve ihanete karşı sürekli tetikte ve hazır olmak…

Atalarımız; ‘’Hazır ol cenge ister isen sulhu salah’’ diyerek (barış ve kurtuluş istiyorsan her an savaşa hazır ol) diyerek bize yapmamız gerekeni çok kısa ve veciz bir söle ifade etmişler…

Selam Hakka tabi olanların üzerine olsun!

Arif Altunbaş / Haber 7

arifaltunbas@hotmail.com

Twitter @arfaltunbas

 

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat