Kılıçdaroğlu ateşle oynuyor

.

  • GİRİŞ14.04.2017 07:44
  • GÜNCELLEME15.04.2017 09:32

‘’Bu adamdan her şey olur ama bir şey olmayacağı kesin. O da, bu vatana millete hayrı dokunacak bir LİDER olmayacağıdır.’’ Şimdiye kadar gördüklerimiz, duyduklarımız, yaşadıklarımız, tespit ve tecrübelerimiz bize bunu söylüyor.

O dün devrimciydi, Batı Çalışma Gurubundandı, Ergenekoncuların avukatıydı, şimdi de batının paravana olarak kullandığı Truva’nın tahta atı. 15 Temmuz ihanet darbesi ona göre ‘’Tiyatro’’, ‘’Komplo’’, ‘’Senaryo’’, ve iddia ettiğine göre ‘’Kontrollü darbe’’ imiş.

CHP lideri konuşacak bir şeyi olmadığı için birilerinden rol çalmaya çalışıyor. Zira bu sözü ilk ortaya atan o değil, Pensilvanyanın mehdisi. Şanzopanzo gibi efendisi ne derse o da, aynen onu tekrarlayarak Donkişot’a sadık bir hizmetçi olduğunu ispat etmeye çalışıyor.

PKK, FETÖ, CHP hep birlikte ne kadar Türkiye’ye saldırırsa saldırsınlar her saldırıda milletimizin güçlü inancı ve azmi karşısında paramparça oldular. Kirli oyunları kendi aleyhlerine büyük bir mağlubiyet olarak geri döndü.

Kılıçdaroğlu yalanlara ve yılanlara sarıldıkça CHP hepten kaybediyor ve kaybetmeye de mahkûm. Bir CHP’ linin deyimiyle, ’’ “Sus artık be Kılıçdaroğlu, sen konuştukça AK Parti kazanıyor”.

15 Temmuz darbesinin “kontrollü bir darbe olduğu” nu iddia eden Kılıçdaroğlu iddiasını ispat etmek zorundadır. İddia sahibi onu ispat etmekle mükelleftir. Bu her yerde genel geçer bir kuraldır. Aksi halde yalancı ve iftiracı durumuna düşer.

CHP lideri ‘’15 Temmuzun bir mizansen olduğunu’’ ispat etmek için elindeki bütün delilleri, belgeleri kamuoyuyla paylaşmak ve bunları Cumhuriyet savcılarına vermek, ayrıca suç duyurusunda bulunmak zorundadır.

Dünyanın bütün hukuk otoritelerine göre; ‘’ Herhangi bir konuda suçlanan bir kişinin suçu ispat edilmedikçe o kişi masumdur. Hiçbir şekilde suçlu gösterilemez, ilan edilemez, bundan dolayı da cezalandırılamaz.

Kılıçdaroğlunun iddia ettiği gibi mademki 15 Temmuz kontrollü bir darbe idi o zaman yeni kapı mitingine niye katıldın diye adama sorarlar. Hık mık yok. Artistliğe gerekte yok. Kamuoyuna doyurucu bir cevap vermek zorundadır. Öyle bir iddiada sonra da ortadan sıvış olmaz.

Dedikodu üreterek, yalan ve iftiraların arkasına sığınarak, yargıyı siyasi tartışmalara malzeme ederek, orduyu işe bulaştırarak, algı operasyonlarına malzeme üreterek bire yere varılmaz. Böyle bir kafa ve anlayışla siyasette yapılamaz.

Ey ‘’Ergenekoncu (darbecilerin) avukatıyım’’, ‘’Gezici (Darbecilerin) alnından öpüyorum’’ diyen, 7 Şubat, 17-25 Aralık (Darbelerinde) cazgırlık yapıp velvele koparan, 15 Temmuz darbesinde ortalıkta görünmemek için Atatürk Hava limanından sessizce kaçan, darbe başarısız olunca meydana çıkan Kılıçdaroğlu bu millet siz çok iyi tanıyor. Hani darbe olunca ilk önce sen tankın üzerine çıkıp darbeye karşı duracaktın? Sözünün eri olmak ve yiğitliğin % 99’ u kaçmak değil.

Bandırmada bir askeri üstte resmi törenle karşılanan Kılıçdaroğlu seçim yasaklarını delerek bir yerlere mesaj vermeye mi çalışıyor? Bu milletin başına bela olan herkesin karşısında milletimiz dikilmesini bilir ve haddini aşanlara da haddini bildirir.

Milletimiz sizi de ve partinizi de iyi bildiği için size 65 yıldır iktidar yüzü göstermiyor. İktidar gücünü sonlara vermiyor.

16 Nisanda millet kendisini denize dökmek isteyen haddini bilmezlere haddini bildirecek, CHP’nin ve Kılıçdaroğlunun hezimetler zincirine bir yenisi daha eklenecek.

Milletin Osmanlı tokadından elbette Haçlı Koalisyonu da üzerlerine düşen nasibi alacaklar. Rabbim milletimizi, ülkemizi ve topraklarımızı adi, alçak, şerefsiz ve düşmanlarımızın eline düşürmesin! 

Yorumlar5

  • hoca 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah çocuklarımızın emaneti biricik vatanımızı bu kalleşlerin eline düşürmesin
    Cevapla
  • Zafer 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah zalimlere hak ettiği dersi ve cezayı verir. Müslüman için gam ve tasa yok. Allah cc hakimlerin hakimidir.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlunu bandırmadaki karşılama görseli bana beyaz sarayda ecevit clintın görüntüsünü hatırlattı,ne biçim reveranslı bir duruşdu o
    Cevapla
  • Yaren 6 yıl önce Şikayet Et
    AMİN inşallah dediğiniz gibi olur Hocam ALLAH yar ve yardımcımız olsun...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Fırat23 6 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat