Kaos yürüyüşü

  • GİRİŞ30.06.2017 07:25
  • GÜNCELLEME01.07.2017 09:41

CHP ideolojisi kadar bu millete, bu ülkeye milletin tarih, kültür, din ve kutsal değerlerine zarar vermiş, onları adalet adına aşağılamış, yargılamış, tarihten silmek için cezalandırmış başka bir ihanet cephesi yoktur.

Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan bu yana bu vatana, millete, milletin tüm dini, ahlaki, kültürel, tarihi değerlerine karşı acımasızca savaş vermiş ve onları tahrif ve tahrip etmek için uğraşmış başka bir düşman kuruluş yoktur.

Tanzimattan, Meşrutiyetten ve Cumhuriyetten zamanımıza kadar bütün islam düşmanları, Türkiye düşmanları bir araya gelse CHP’nin  bu milletin dinine, kültürüne, medeniyet ve tarihine verdiği zarar kadar büyük bir kötülük yapmamıştır.

Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Boşnak kim olursa olsun bu ülkede yaşayan insanların hepsine CHP’nin bir değil binlerce zarar ve zulmü dokunmuştur. Onun zarar ve zulmünden nasibini almamış bu ülkede hiçbir Allahın kulu yoktur.

Onun için bu millet ve ülkeye CHP’den büyük bir düşman da yoktur ve olamaz da. CHP zihniyeti yok olmadıkça bu millet ve vatan bu ithal, lanetli ideolojinin bela ve musibetinden emin olamaz ve kurtulamaz. Çünkü; CHP demek Haçlı batı ve onun dünya görüşü, onun hayat tarzı ve anlayışı, onun ataist ruhu ve din düşmanı laik ideolojisi demektir.

CHP’nin zulmünü ve kötülüklerini yazmaya kalksan makaleler yetmez, kalem ve defterler almaz. Kısaca; onları anlatmaya bir ömür yetmez. Onun zulmü bin yıllık medeniyetimizi bir asırda yıkmaya çalışan vahşi bir düşman saldırısı ve barbarlığı gibidir.

CHP ‘liler bir asırdır bu millete yaptıklarını olmamış sayarak şimdi utanmadan, sıkılmadan almış başını Ankaradan İstanbula adalet için yürüyorlar. İyi de hangi adalet? Bunca katlettiğiniz insanlar, yok ettiğiz canlar, çiğnediğiniz kutsallar ve tarihi değerler, savaştığınız ve savaşmakta olduğunuz millete ve onun değerleri, yaptığınız zulüm ve zararların birinin hesabını mı verdiniz ki şimdi utanmadan, sıkılmadan adalet isteriz diye yürüyorsunuz? Paytak paytak nereye yürüyorsunuz ey şaşkın ördekler böyle?

Sizin partinizin ideolojisi değilmi tek parti diktatörlüğünde bu ülkede adaleti katleden, yargıyı ilk önce iğfal eden-siyasallaştıran-, Adalet Bakanlığını dinsiz imansız kominist ve ataistlerle doldurup müslüman bir ülkede müslüman avına çıkan ve onlara parya muamelesi yapan, onları kendi vatanlarında yok etmek isteyen?

Seçilmiş bir milletvekili olan Merve Kavakçıyı meclisten hakaret ederek atan,  bütün hak ve özgürlüklerini kısıtlayan sizim zalim ideolojik anlayışınız değilmiydi?

Kız çocuklarını başörtülerinden dolayı saçlarından sürüyerek okul kapılarından uzaklaştıran, onların gencecik yaşta hayatları karartan  sizin o dinsiz imansız adalet anlayışınız değilmiydi?

İmam Hatip Liseleri ve meslek okullarında okuyan anadolu çocuklarını üniversitelere kat sayısı engelinden dolayı sokmayan sizin o adi adaletiniz değilmiydi?

Dindar olduklarından dolayı YAŞ kararlarıyla askeri okullardan atılan gencecik vatan evlatlarının, subaylarının geleceklerini karartan sizin Kemaşist ideolojinizin yerlerde sürünen düşük profilli adalet (!) anlayışı değilmiydi?

Milletimiz vesayet rejimleri ve militarist hükümetler tarafından iç düşman olarak karalanır, damgalanır ve hedef haline getirilirken o zaman sizin adaletiniz neredeydi?

Bunca adaletsizlikleriniz, zulümleriniz, milletimize ve ülkemize karşı işlediğiniz cinayetler, ihanetleriniz ortada sırıtıp dururken, bunlar hatıralarımızda daha canlı olarak yaşar iken şimdi de kalmış adalet için yürüyorsunuz? Bir ayda devlete iki milyon telefon faturası çıkaran milletvekilinizinle birlikte utanmadan, sıkılmadan yürür iken hangi yüzle adalet istiyorsunuz?  Mürailer, iki yüzlüler!

Türkiyenin tarihi, kritik bir dönemden geçtiği şu sıralarda düşmanlarımızın bile yapamadığını taşeron olarak CHP’nin yaptığını aklıselim olan herkes görüyor.

CHP bu halkın ve ülkenin partisi olarak neden bu yürüyüş sırasında İstiklal Marşını değil de Koministlerin, teröristlerin marşlarını söyleyerek, asker, polis, ve milletimizi katleden teröristlerle birlikte kol kola, omuz omuza yürüdüklerini bu millet biliyor ve görüyor.

Yürüyüş bitince vatan hainlerine bizzat kendi eliyle bilgi sızdıran, sonra kendini kurtarmak için adalet yürüyüşüne başlayan bu adam ibret alem için sorgulanmalı, yargılanmalı. Suçluysa hapisteki suç ortaklarının yanına gönderilmeli...

Dünya alem Kılıçdaroğlunun gerçek bir adalet için değil, adaletin kılıcı kendisine doğru yöneldiği için, adaletten kaçtığı için yürüyüş yaptığını bilmeli.

 

Yorumlar4

  • Can Ahmed 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ismet turk 6 yıl önce Şikayet Et
    geç kalınmış bir yazı ama vahşetti yaptıları o başka
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Zafer 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın bu memlekete çaktığı hayırlı bir çivi olmamıştır. Yürüyüşü mü hayırlı olacak...
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Can Ahmed 6 yıl önce Şikayet Et
    Milletimizin hissiyatını dile getiren mükemmel bir yazı. Eline , diline , gönlüne sağlık. Allah razı olsun.
    Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat