Sandık göründü ve yürüyüşe devam…

  • GİRİŞ20.04.2018 07:22
  • GÜNCELLEME21.04.2018 09:32

Millet olarak yine bir seçim ve sandık sınavıyla karşı karşıyayız. Ülke ve millet olarak dışarıdan ve içeriden birçok tehdit, dayatma, saldırı ve komplolarla yüzleşerek, boğuşarak, savaş ederek bir seçime gidiyoruz. Rabbim milletimize akıl, fikir, güç kuvvet, basiret, Türkiye ve islam düşmanlarına karşı bizlere mücadele aşkı, şevki ve kuvveti versin!

Seçim kararı alınır alınmaz ülkemizdeki iç ve dış fitne unsurlarının bizden önce harekete geçeceğini aklımızın bir ucunda sürekli tutmalıyız.Tabii ki, komplo teoriyleriyle ve paranoya bir psikoloji ile hareket ve mücadele etmek, zamana ve mekana bakmak, eşyayı ve zamanı değerlendirmek, geleceğe  yönelmek ve yürümek bizim işimiz olmamalı.

 

 

Bizim kendi referans kaynaklarımız, değerlerimiz, gerçeklerimiz ve hakikatlerimizin ışığında bu yürüyüşü her ne pahasına olursa olsun Hak ve haikate çizgisinde sürdürmek gibi bir kutlu görevimiz ve büyük bir sorumluluğumuz var.

Bu anlayış ve düşünce hayatımızın bütün kesitlerinde olduğu gibi bizim imanımızın, inancımızın, siyasi anlayışımızın, politika meydanlarında ve mücadele alanlarında da temel felsefesi olmalıdır. Bizi hayata, siyasete her alanda verilen mücadeleye bağlayan bağ bu anlayıştır.

ABD, AB, Rusya, Çin, İran, Arap veya Türkiyedeki basınında şimdiden fitne ocaklarının başlattığı ön yargılı anti propagandalar bizi yolumuzdan ve hedeflerimizden asla döndürmemelidir.

Çünkü biz, Hak ve hakikat davasına baş koymuş fedailer ve gönül erleriyiz. İslam medeniyet ve kültürünü bu ülkede ve coğrafyamızda yeniden inşa ve ihya etme gibi bir davaya inanmış ve adanmış insanlarız.

Batı basını seçim kararını nasıl duyurmuş bir bakalım.

PBS, ‘’Erdoğan Türkiye'yi gafil avladı’’, (ABD)

New York Times, ‘’Cumhurbaşkanı için doğru bir zamanlama’’, (ABD)

Wall Street Journal, ‘’Erdoğan bir kumar oynuyor.’’ (ABD)

Washington Post gazetesi, ‘’Erdoğan'ın erken seçim kararıyla genişletilen yetkilerini birkaç ay içinde kullanmaya başlamasının önünü açıldı.’’(ABD)

Alman haber ajansı  DPD, "Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim çağrısı yaptı."

Reuters;’'Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin 24 Haziran'da erken seçime gidecek.’’(FransızHaber Ajansı)

Fransız AFP, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin bu sene 24 Haziran’da erken seçime gidecek”.

Financial Times, “Erdoğan geçmiş dönemde erken seçim iddialarını yalanlamıştı. Fakat konuşmasında Suriye ve Irak’taki belirsizliklerin erken seçimi gerekli hale getirdiğini dile getirdi”.

Bild Gazetesi, “Erdoğan erken seçim için 24 Haziran’ı gösterdi”.

İngiliz Guardian Gazetesi, ‘’Erdoğan’ın erken seçim kararını MHP lideri Bahçeli’nin açıklamasının ardından duyurdu’’.

Kathimerini’nin (Yunan), “Türkiye 24 Haziran’da erken seçime gidiyor” .

Denilebilir ki, ne var bu başlıklarda Türkiyeye karşı olan? Evet öyle de, kısa zaman içinde ardarda sıralanan, yalan, iftira, dedikodu fırtınalarını bekleyin! Düşmanlık ve Türkiye karşıtlığında kimseye yol vermeyen iki yüzlü dost ve müttefiklerimizin telaşını, öfke ve kinini bekleyin! Biraz sabır ve dikkat lütfen!

Biz, dost bilinen bu düşmanların eskimiş filimlerini daha önce çok gördük, Yalanlarını çok dinledik, oyunlarına çok gördük. Çanakkale, Kutul Emare, İstiklal savalı, Kıbrıs çıkarması, Elbab harekatı ve Zeytindalı Harekatında karşımıza çıkanları hep beraber gördük.

Tarihin kendisi asla yalan söylemez. Yalan söyleyenler tarihi yazanlar veya güç kullanarak onu istedikleri gibi yazdıranlardır.

Arif Altunbaş, Haber 7

 

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat