Oyum Erdoğana, ama…

.

  • GİRİŞ01.06.2018 07:21
  • GÜNCELLEME02.06.2018 06:33

Öfkeyle kalkan zararla oturur. Kızgınlıkla, nefsi ve ferdi bir kararla veya başka bir nedenle kendi bindiği dalı kesmek ihanet çapında bir hatadır.

‘’Cumhurbaşkanı olarak Erdoğan'ı seçiyorum ama oyum başka partiye…’’ demek; Erdoğana sen iş yapma, terörle mücadele etme, Amerikanın, AB'ın, IMF, NATO ve dış güçlerin emrine gir, oyununa gel, Eset'le barış, Tank ,top, gemi, uçak, füze, silah ve yatırım yapma diyerek onun elini kolunu bağlayıp silahsız cepheye sürmektir.

 

 

Aptallık ve ahmaklık ihanete açılan iki alçak kapıdır. Oradan eğilerek girilir ve sürünerek çıkılır. 'Oyum Erdoğan'a Mv. seçiminde başka bir partiye...' demek Meclisi bloke edeceğim, Erdoğan'ı çalıştırmayacağım demektir.

Hiçbir zamanda omurgalı bir duruş sergileme, dik durma, doğru hareket etme ve gerektiğinde düşmanımıza bile bir çift söyleme, Sus! Konuşma! Yalnızca yabancı güçlere ve düşmanlarımıza iteat et! demektir.

Eğer bir kişiye güvenip onu kendinize lider seçti iseniz lütfen bırakın o da kendisyle çalışacak, iş yapacak insanları, yardımcı, yönetici ve milletvekillerini kendisi seçsin.

Herkesin farklı farklı görüşleri, istekleri, destekleri vardır. Bunun en canlı şahidi liderin kendisidir. Tedbirini ona göre alsın, oyununu ona göre oynasın, planını ona göre yapsın.

Onu kendinize ve devletinizin başına lider olarak seçiyorsunuz da milletvekili, bakan, vali, Rektör, Belediye başkanı seçtiklerinden niye rahatsız oluyor deli saçması davranışlar içine giriyor, seçtiklerine itiraz ediyorsunuz. İstemediğiniz kişi ve kişileri seçtiği zaman niye isyan ediyor, sağda solda dedikodu kazanı kaynatıyorsunuz?

Haa, demokrasi memokrasi diyerek laf ebeliğini de bırakın lütfen! Demokrasi batının uydurduğu bir efsane ve ütopyadan ibaret, bazı ülkeleri sömürme aracından başka bir şey nedir? Şu anda yeryüzüne ideal bir demokratik ülke mi var? Bu zamana kadar olmamış, bundan sonra da olmayacaktır.

İngiltere demokrasinin beşiği bilinir. Orada en büyük otorite halk değil kraliçedir ve onun tarih boyu süregelen otoritesi ve bu yöndeki teammülleridir.Bu nasıl demokrasidir, ne biçim bir kırallıktır birisi bunu  bize anlatsın?

Hollanda, Belçika, Danimarka, İspanya, İsveç krallıkla yönetilen sözde demokratik batılı özgür ülkelerdir lafta.Neden her birinin polis devleti olduğu görülmez ve onutulur?

ABD, Almanya, Fransa, Rusya, Hindistan askeri militarizmle yönetilen devletlerdir.

Suudi Krallığı, Ürdün, Fas ve Arap Emirlikleri, Umman despotizmle yönetilen krallıklar ve emirliklerdir.

Mısır, Libya, Cezair, Endenozya, Malezya, Pakistan, Bengaldeş, Yemen askeri vesayetle, darbecilerle, Faşist ırkçı devlet yöneticileriyle tepeden inme yöneticilerle yönetilen ülkelerdir.

Daha 15 yıl öncesine kadar Türkiye de onlardan farksız emperyalizmin tezgahında süper güçlere öldüm fiyatına pazarlanan militarist, ataist, diktatör, darbeci ve vesayetçiler tarafından yönetilen bir ülke değilmiydi?

CHP’nin özlediği ve yeniden getirmeyi vaat ettiği bu gerici anlayış değil mi?

Bütün bunları ve yakın tarihimizde olan bitenleri unutup şimdi yeniden eski günlere dönmek isteyen müslümanlara, yerli münafıklara, ataist dinsizlere, islam medeniyet ve kültürünün düşmanı olanlara oy vererek onlara fırsat ve imkan vermek bu ülkeyi en az 50-100 yıl geriye götürmek demektir.

Batının ülkemizi, milletimizi, coğrafyamızı esir alan, köle eden zihniyetini bu topraklardan atmak isteyen Erdoğanı Cumhurbaşkanı yaparım ama, falana kızdım, falana darıldım, filan iş hoşuma gitmedi diyerek Milletvekili seçiminde başka bir partiyi desteklerim demek, onu Cumhurbaşkanı olarak seçer, mecliste yalnız bırakır, dünya aleme rezil ederek en büyük alçaklığı yaparım demektir.

Bunu yapmak bu millete yapılacak  en büyük cinayet, en büyük zulüm, en büyük ihanet ve herşeyten öte dibe vurmuş korkunç bir bir cehalettir.

Arif Altunbaş, Haber 7

 

Yorumlar3

  • muhammet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu dediğiniz yöntemi uygulansaydı, Recep Tayyip Erdoğanın oyu % 49 u geçmezdi.Tayyip Erdoğan sizin dediğiniz gibi düşünseydi ittifak kurmazdı.
    Cevapla
  • ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    mükemmel
    Cevapla
  • doğru 5 yıl önce Şikayet Et
    doğru
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat