Amerikalı Kowboy

  • GİRİŞ03.08.2018 13:42
  • GÜNCELLEME04.08.2018 09:30

Kökü Avrupaya uzanır.Kudüsü ve Ortadoğuyu işgal etmek için defalarca kanun, nizam, düzen, sistem tanımadan Haçlı seferlerine çıkar. Soyu Roma ve Antik Yunanandan gelen Olimpus Dağının çocuğu Amerikalıdır o.

Onun dünyasında güçlü olan; haksız da olsa haklıdır, güçsüz olan; haklı da olsa haksızdır. Onun anlayışına göre o haksız da olsa hep haklılığın sembolüdür. Yanlışta olsa doğruluğun simgesi.

 

 

Dostmuş, müttefikmiş, stratejik ortakmış bunların hepsi onun imparatorluğu sınırları içinde bir anlam ifade etmez.Güçlü olanın gücü kadar bir değerin ve itibarın vardır.

NATO, İMF, BM, siyasi ve askeri paktlar, anlaşmaların hepsi onun çıkarlarına hizmet eden birer araç olmaktan öte bir mana ifade etmez.

İşgal etmek istediği coğrafyalara önce onun öncü kuvvetleri Coco Cola, Mc.Donals vs elçileri gider. Sonra, papazları ve nihayet ticari  ve askeri birlikleri gelir peşpeşe birer çekirge sürüsü gibi. Ölüm kusan silahlarla, yakıp yıkan savaş makinelerıyla girerler bir ülkenin bakir ve günahsız topraklarına…Kasıp kavurularr bir tayfun gibi ortalığı .Yakar yıkar, tarumar ederler.

Türkiyede olduğu gibi darbeleri, ihtilalleri, hükümetleri o yıkıp kurar. İrade ve çıkarlarına karşı gelenleri de teröristlikle,  diktatörlükdamgalayıp bir kenara savururlar.

Dünyada adalet, eşitlik, bağımsızlık, kadın, hayvan ve çevre hakları adına ne kadar aktivist varsa ona hizmet eder. Afganistan, Irak, Suriye, Filistindeki gibi işgal, sömürü ve katliam yapılan ülkelerde insan öldürmek onun için günlük birer adi vakıadır.

Ölen ABD’li ise, durum değişir. Yabancı ise öldürülen sayısı milyon kadar da olsa yüreği sızlamaz onun. Zulüm ve işkance, işgal ve sömürü  onun asli karekteridir.

Kırk yıldır PKK’nın arkasında duran, ona maddi ve manevi yardım akıtan, destek çıkan, silah ve cephane veren odur. 1960,1972, 1980, 28 Şubat, 15 Temmuz darbelerini planlayan,  darbeci askerler varya o, ‘’Bizim çocuklar’’ onların ülkemizdeki görünen ve bilinen uzantılarıdır.

Milletine karşı darbe yapan yüzlerce halkını bombalayıp şehit eden, binlercesini yaralayan onun FETÖ’cü dostlarıdır. Hani 28 Şubat bin yıl  sürecek diyen  bir zulüm  düzeni vardı ya… o ataist çılgın generaller , işte onlar da bunların ülkemizdeki Truva atlarıdır.                                                                                                                                                 

Şimdiye kadar  Türkiye onun sömürge valilerince idare edilip yönetiliyordu. AK Parti ve Tayyip Erdoğan iktidar oldu oyunları bozuldu. Pişmiş aşlarına soğuk su katıldı, bütün hesapları alt üst oldu. Şimdi Türkiyeden sorulmak istenen hesap bunun hesabı.

Türkiyede tekrar darbeler yapabilir, amborgolar koyabilir, bizi dünyadan izole edebilirsin belki ama, asla teslim alamaz, önünde diz çöktüremezsin  Amerikalı KOWBOY !

Unutma! Biz senin soy kırımı yaparak neslini tükettiğin o Kızılderililer değil, bir  aşiret veya çadır devleti değiliz. Ey İnsanlıktan nasibini almamış vahşi Kowboy!

Yorumlar3

  • Adem Özcan 5 yıl önce Şikayet Et
    abi gönlüne ve kalemine sağlık abd ne halt olduğunu çok iyi tarif etmişsin
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Peki hocam hal böyle iken amerikan bu kadar darbelerle ülkemizi işgal etmeye çalışmış amerikanın ne işi var incirlikte halen
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    eline ve yuregine saglik hocam. yazilarini zevkle okuyorum. devamini bekliyoruz.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat