İntihar ittifakı

.

  • GİRİŞ22.02.2019 08:51
  • GÜNCELLEME23.02.2019 09:50

Atasözleri insanların tarihboyu tecrübe tecrübe kazandıkları, damıta damıta bize kadar ulaştırdıkları hakikat prıltılarıdırlar.  Bazen serttir bazen yumuşak, bazen alaycıdır bazen ciddi, bazen güldürücü bazen de düşündürücüdür. İnsanla birlikte yaşar ve kıyamete kadar da insanlığın yolu üzerinde birer meş’ale gibi yanarlar.

 

 

‘’Ölecek köpek Cami duvarına işer’’, diye bir atasözümüz vardır. İnsanlar ölüm fermanlarını kendi elleriyle yazarlar çoğukez. Giderayak Kılıçdaroğlu kendisiyle birlikte ittifak ortaklarını da intihara sürüklüyor

Adı; ‘’Halk Partisi’’ olan bir parti ‘’Halkçıyım ’’ diyerek sürekli halkın kendisiyle, inanç ve değerleriyle savaşır ise, yıllardır yaptığı bu yanlış ve hatalardan dersler çıkarmazsa inat ve ısrarı ancak kendisine zarar verir.

 

 

Bir asırdır ikiyüzlülük, yalan, iftira, ayak oyunları, darbeler ve darbecilerle, devrim masallarıyla müslüman bir halkını Hıristiyan Haçlılara benzetmek istersen, militan bir laiklikliğin pençesinde milletini boğmak istersen, kendi intihar fermanını yazıyorsun demektir.

Seçim zamanlarında ‘’Oy verin’’ diye millete yalvaran, korku ve baskıyla, açık oy kapalı tasnif ayakoyunlarıyla iktidar gelip milleti kendilerine yalvartan bir parti iflah olmaz.

Seçimleri kazanamadıkları zaman suçu kendilerinde değil de diğer partilere oy verenlere; ‘’Teneke kafalı, koyun sürüsü, göbeğini kaşıyan adam, çağdışı, gerici, yobaz’’  diye aşağılayan bir hareket sürüngenlikten, bayağılıktan ve aşağılıktan kurtulamaz.

Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana halkın partisi olduğunu iddia eden bir parti ve onun mankurtları milletimizin nazarında hiçte iyi bir sınav vermemişlerdir. CHP’lilerin  bunu itiraf edecek kadar ne dürüstlükleri, ne de cesaretleri vardır.

Seçim kazanmak için;’’ Cumhuriyeti biz kurduk’’, ‘’ Atatürkün partisiyiz’’, ‘’Atatürkün askerleriyiz’’, ‘’Türkiye laiktir laik kalacak’’  gibi kışkırtıcı sloganlar bile artık pirim yapmıyor, milletimiz artık bu palavraları yutmuyor.

Türkiyede İslam düşüncesiyle Haçlı düşüncesi, Alpaslan ile Diyojen hala savaşmaktadır. Her günümüz Cuma, her şehrimiz Malazgirt, her yılımız 1071’dir. Kimin nerede ve hangi cephede yer aldığına, kimin hangi yerde durduğuna bakın! Kimin kim olduğunu, hangi tarafta savaştığını görür ve anlarsınız.

CHP’nin ilkesiz, yalancı, iftiracı, batı uşağı taşeron, mankurt, islam dini, tarihi ve medeniyeti düşmanı olduğunu zaten biliyorduk. Ama; FETÖ ve PKK işbirlikçisi olduğunu da bu seçimde daha net olarak göriyoruz.

Milletimiz en az 3000 yıllık tarihi birikimi ve geleneği sürecinde birçok devlet ve imparatorluklar kurmuş, birçok devlet ve imparatorluklar yıkmış, çağ açıp çağ kapamış zengin tecrübelerle donanmış insanlık ve merhamet abidesi bir millet olarak her türlü hatayı affedebilir, ama; ihaneti asla!

ABD piyonu FETÖ ve emperyalizmin uşağı PKK ile Avrupanın maşası CHP’ nin ‘’millet ittifakı’’ adı altında ittifak etmesini milletimiz ihanet ittifakı olarak görmektedir. Onun için bu ittifaka zillet ittifakı diyor. Unutmayalım; Allah cc şirk’i, bu millet de ihaneti asla affetmez.

Bu seçim; CHP’nin son oyunu, bu ihanet; mankurtların intiharıdır. CHP’nin günahlarını saymaya bir ömür yetmez. Canları cehenneme, ’’Şeytana azap yakışır.’’

’’Taş, taş değil kalbindir taş senin’’

‘’Nereni nasıl yaksın, söyle bu ateş senin’’ (1)

Arif Altunbaş, Haber 7

 

 

1-) Taş Gazeli, Osman Sarı

 

Yorumlar3

  • Hamit 5 yıl önce Şikayet Et
    Arif bey yine güzel bir yazı yazmış.Bu CHP zihniyeti bitmedikçe bu densizlik bitmez.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    deccalin son dönemi soytarılık olacak hadis midir yoksa risalei Nurda mı okudum şu an hatırlayamadım...ama deccalin partisi olsa chp olurdu. elli senedir yaptıklarını görüp de chp nin son beş yılına bakınca gerçekten soytarılaştılar.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Salim Çankırı 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı Cumalar size de. Allah razı olsun. Güzel bir yazı.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat