Milleti geren kim?

.

  • GİRİŞ26.04.2019 09:15
  • GÜNCELLEME27.04.2019 09:35

Hem katil PKK’nın siyasi uzantısı ile ortak ol, onları temize çıkarmaya çalış hem de utanmadan sıkılmadan üçbeş oy ve sempati kazanmak için şehit cenazelerine katıl. Bu yüzsüzlüğe ne denir? Bu aymazlık milletle alay etmek, dalga geçmek değil de, ya ne nedir?

 

 

Vatandaşın kutsalına saygı göstermemek, onu ahmak ve aptal yerine koymak, en acı gününde onu provoka edercesine haber vermeden istenmediğin bir yerde bulunmak en azından cenaze sahibine ve yakınlarına karşı saygısızlık ve hakarettir.

Şehidin yakınları orada seni görmek istemiyorsa oraya gitmemelisin. Öfkenin üzerine üzerine gitmek niye! Gidersen işte böyle öfkeli kalabalığı ajite eder, neticede onların hışmına uğrarsın.

 

 

Sonrada, ‘’Linç girişimi yapacaklardı’’ havalarına girmek, mağdur ayaklarına yatmak daha yeni seçim sitresinden çıkmış milletimizi suçlamak hoş görülecek, iyi niyetle karşılanacak bir durum ve tutum değildir.

Milletin birlik, dirlik ve beraberliğine kast eden katil PKK ve diğer terör örgütlerine kucak açanları, onlarla el ele kol kola girenleri, -seçimde dahil olmak üzere- birçok konuda onlarla birlikte eylem ve söylemde bulunanları, bu hainlere kuluçkalık yapanları bu millet asla  unutmazmış, bun bir daha gördük.

‘’Göbeğini kaşıyan, teneke kafalı cahil adamın’’ (!) zekası ve aklıyla alay edenlerle millette en demokratik hakkı olan protesto ve direniş hakkını kullanır ve muhatabına ömür boyu unutamayacağı bir ders ve akıl vermiştir.

‘’Düğün evine gelen davulcu ve zurnacı’’ gibi elini kolunu sallaya sallaya ne polise, ne jandarmaya, ne de cenaze sahibine haber vermeden  siyasi ortaklarının şehit ettiği bir yiğidimizin cenaze  namazına gidiyorsun. Bu senin bu konudaki ilk gafın, ilk hatan değil. Şimdiye kadar birçok cenazede birçok defa yuhalandın, hakarete ve protestolara maruz kaldın ise nereye gittiğini düşünmek zorundasın.

Bunu bizzat defalarca yaşayan bir insan olarak gerilim çıkacağını bile bile inadına inadına oraya gitmenin felakete davetiye çıkarmanın ötesinde alenen bir kışkırtıcılık olduğunu bilmemen mümkün değil. O ailenin yüreği yanmış, millet gerilmiş, katillere karşı öfke tavan yapmış sen orayda korumalar eşliğinde boy gösteriyorsan faturayı da peşin peşin ödemeyi kabul etmişin demektir.

Böyle bir durumda sağda solda suçlu aramanın, komplo teorileri üretmenin, organize bir saldırı arayışlarına girmenin bir mantığı yok. Suçlu bizzat hem katillerle ortaklık yapıp, hem de hiçbir şey olmamış gibi yüzü kızarmadan milleti tahrik edercesine pişkin pişkin cenaze namazına katılan BDP’nin ortağıdır.

Yeter artık! Bu mazlum milletin duygularıyla oynamayın, alay etmeyin, dalga geçmeyin! Onları aptal ve ahmak yerine koyup acıyı oya tahvil etmeyin. Son verin artık bu artistliklere…Vatandaş bu tarihi geçmiş, kokuşmuş ayak oyunlarını yemiyor, kendini aptal yerine koyan ahmakları da affetmiyor.

Elbette ateş düştüğü yeri yakar. Milletin yüreği yanıyor. Sabrın da bir sınırı vardır.Yazık değilmi bu vatan için millet için, hepimiz için canını veren evlatlarımıza ve onların acılı ailelerine, öksüz ve yetim kalan yavrularına…

Vatan ve millet düşmanlarıyla sarmaş dolaş olanları milletimiz hiçbir zaman unutmaz. Bu millet herşeyi affeder ama ihaneti asla affetmez. Bunu öncelikle siyasi parti liderlerinin bilmesi ve ona göre hareket etmesi gerekir.Türkiyenin bekası, birliği, dirliği, düzenliği bütün partilerden ve partilerin geleceğinden daha önemlidir.

Önce parti liderlerinin sonra hepimizin bu olaydan çıkaracağı ders; ‘’Ya olduğun gibi görün veya göründüğün gibi ol’’ dur. Hainleri, katilleri, namussuzları, şerefsizleri, dış güçlerle açık ve gizli iş tutanları milletimiz asla unutmaz.

Gezicilere kimin sahip çıktığını, 15 Temmuz darbesine kimin tiyatro dediğini, Türkiyeyi yurt dışında yabancılara kimin şikayet ettiğini, daha dün kimin ‘’bu ülkede can güvenliği yok’’ diyerek halkı sokağa çağıran kışkırtıcı siyasileri millet unutmadı, unutmaz. Asıl suçlulular bunlardır.

Başta Amerika, İsrail ve bazı batılı ülkeler olmak üzere ve onların Türkiyedeki taşeronları bilmelidir ki, bu millet gerildi mi yay gibi gerilir ve ok gibi de şaşmadan kuklayı da kuklaycıyı da vurur.

Arif Altunbaş, Haber 7

 

 

Yorumlar3

  • Vurucu 4 yıl önce Şikayet Et
    La galibe illallah, kader hükmünü icra ediyor, kefereler için zaman daralıyor...
    Cevapla
  • Taşkesen 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hocam bu milletin duygularına tercüman olmuşsunuz.Allah (c.c) sizden razı olsun Cevap çok güzel ama anlayana.Bizde bir söz var : utanmazın yüzüne tükürmüşler ,ya Rabbi şükür nisan yağmuru demiş.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Rabia Karahan 4 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle ben de ayni düşünüyorum .Allah razı olsun. kaleminize yüreğinize sağlık.
    Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat