Alçaklığın zirvesi

.

  • GİRİŞ13.09.2019 08:25
  • GÜNCELLEME16.09.2019 09:32

Alçaklık bir karekter bozukluğu ve ahlaksızlıktır. Genetik değildir ama kişinin eğitim, öğretim ve birlikte olduğu çevresinden  kazandığı bir seviyesizliktir.

 

 

Birgün ak dediğine diğer gün kara demek, ortalığı yakıp yıkarak milyonlarca kişinin hak ve hukukunu çiğnemek onlara zarar vermek, kendileri gibi düşünmeyen insanları yok saymak bir insanlık suçudur.

Taksim meydanını daha kullanışlı, daha güzel ve daha modern hale getirmek için altyapı çalışması başlatan AK Partili İstanbul belediyesine karşı pembe devrim isyanı başlatan, bir iki haftada otobüsleri ve otobüs duraklarını, polis araçlarını yakan, esnafın dükkanlarını cam çerçeve indiren, kendi devletine milyonlarca zarar verenler çevreci müsvettesi insanlar aynı şeyi CHP’li Belediyeler yaparsa, PKK’ lılar binlerce hektar ormanımızı yakarsa bu ikiyüzlü siviltoplum örgütleri ve siyasiler birden suskunluk içinde bir alçaklığa bürünüyorlar?

 

 

Kimlere hizmet ettiklerini bile bilmeyen bu ahmaklar güya yeşilin, ağacın, çevrenin koruyucusu rolünde seçimle gelmiş bir hükümeti yeşili bahane ederek insanına ve devletine karşı günlerce kendi polisiyle çatışıyor, batı güdümlü basınımız buna ‘’Demokratik hak ve özgürlük’’ diye dünyaya duyuruyor.

Bir ara cumartesi anneleri vardı bilirsiniz hani. Arkalarını Kobaniye dayayanların üfürmesi ile sokaklara dökülmüşler, devlete ve millete karşı savaşanlar için kapı kapı ağıt yakıyorlardı. Dağda teröristlerle birlikte devlete karşı savaşarak ölen, kaybolan gençleri için yanıp yakılıyorlardı. O zaman sanatçı taslağı, artis bozuntusu, uyuz sosyete, havalı kompanist fazıl efendi, bi-homo, puşt, ibne, ataist, satanist, paganist, kemalist,sosyalist… ne kadar it, uğursuz, dinsiz, imansız varsa cumartesi annelerine destek vermek için yarışıyor, onlarla boy boy fotoğraf çektirme riyakarlığında en önde görünme telaşında idiler.

Şimdi, emperyalist devletlerin maşası olan PKK’lıların terör örgütüne kazandırmak için dağa kaçırdıkları masum çocukların anneleri göz yaşları ve yüreklerinin yangını ile PKK’nın siyasi uzantısı BDP’ nin Diyarbakır teşkilatı kapısında çocuklarına kavuşacakları günü bekliyorlar. İnsan hakları, kadın ve çocuk hakları savunucuları, sözde siviltoplum örgütleri kılığındaki sahtekarlardan bir ses yok. Siz neredesiniz Cumartesi anneleri? Neredesiniz devrimci, solcu, ataist, kemalist ve kalpleri ve gönülleri taşlaşmış ikiyüzlü siyasiler? Ey PKK’lı öğrencilere burs veren çağdaş (!) atatürkçü sömürücüler hangi mağaralara çekildiniz? Siz teröröre alkış tutan akademisyen bozuntuları…neredesiniz, neden bu annelerin yürek yakan samimi çığlıklarını duymuyorsunuz?

Cumartesi anneleri anne de, zorla, yalan ve hile ile kaçırılan Kürt çocuklarını PKK’nın ölüm ve zulüm kaplarından kurtarmak isteyen bu anneler anne değil mi? Gerçekten dürüstseniz, bundan önceki iddialarınızda da samimi iseniz o zaman meydanlara dökülüp ‘’çocuklarımızı istiyoruz’’ diye haykırmanız gerekiyordu.

Daha akıl baliğ olmamış çocukları anne ve baba ocağından koparıp dağlara kaçıran ve namluya sürülen bir kuşun gibi ölüm mevzilerine süren teröristler ne kadar alçak ve katilse onların bu insanlık dışı davranışları karşısında susarak onlara destek veren ve karşı bir direniş göstermeyen herkes o kadar suçludur.

Her seferinde yuhalanmasına rağmen utanmadan, sıkılmadan şehit cenazelerine giden, kadrajda görünmek için  yer beyenmeyen PKK ‘nın siyasi uzantısı BDP’nin sevgili ortağı Kılıçdaroğlu bu konuda bir şey söylesene, dilini mi yuttun? Milliyetçiliği kimseye kaptırmamak için gerçek milliyetçilere saldıran makyaj milliyetçisi İP’li Akşener niye susuyorsun, sen anne değil misin? Saadet’in lideri Temel Bey susarak PKK’ya destek verdiğinin farkında mısın?

Konuşması gereken yerde susan, susması gereken yerde konuşan eski Cumhurbaşkanı Siz de bir tek kelam edemezmiydiniz Diyarbakırda zulme isyan eden annelere destek için? Hatırladınız mı Başbakan Erdoğana karşı ‘’İntifada başlatmak isteyen’’ Çankayada oturan bir hanımefendi vardı. Şimdi neden Diyarbakırlı annelerin intifadasına destek vermiyor acaba bu mangal yürekli kahraman (!) ablamız?

Müslümanın doğru, dürüst ve ilkeli olması yaşantısının ve siyasetinin  omurgasını oluşturur. İkiyüzlülük iki tarafı keskin tehlikeli bir bıçaktır, sahibine de muhatabına da zarar verir.Haksızlık karşısında susmak alçaklığın zirvesi olan  bir omurgasızlıktır.

Arif Altunbaş, Haber 7

Yorumlar13

  • Aksaraylı 4 yıl önce Şikayet Et
    Oy uğruna terör örgütünün yaptıklarını görmezden gelen zavallılar teröre teslim olmuş. Kişiliksiz karaktersizler. Bügün sessiz kalanlar ileride herşeylerini teslim edecektir.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Sulhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis ağzına fikrine sağlık kasabanın yiğidi.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • İlhami 4 yıl önce Şikayet Et
    Eyvallah üstad
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • zmc 4 yıl önce Şikayet Et
    Günlerdir bu konuda duyduğum, okuduğum şeyler arasında, sizin bu yazınız alkışları hak ediyor. Ama ben size bol bol dua edeceğim. Allah yüreğinize sağlık sihhat versin. Ki o yürekten böyle samimi yazılar, sözler dökülüversin. Sağolun varolun.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • ö. şahinkaya 4 yıl önce Şikayet Et
    sevgili hemşerim eline yüreğine vicdanına sağlık ama eminimki o vicdansız iki yüzlülerin yüzü dahi kızarmayacak
    Cevapla Toplam 8 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat