Feci bir kadro!

  • GİRİŞ30.11.2015 10:22
  • GÜNCELLEME30.11.2015 10:22

Sarı-kırmızılı takımda 3 tane futbolcu var: Muslera, Sneijder, Podolski. Geri kalanlarını PTT 1. Lig’de bile zor bulursunuz! Şu bir gerçek ki; saçma sapan bir transfer politikası, bu takımın ortaya çıkmasına neden oldu.

Galatasaray’ın eksikleri belliydi. Takıma bir sağ bek, bir stoper, bir ön libero ve bir santrfor gerekiyordu. Eğer Melo’yu tutarsanız, ön liberoya da gerek yoktu. Ne var ki transferde sadece futbolcu satıldı. Denayer alındı; ama Hamza onu oynatmamakta ısrar etti. Geleceği parlak sol bek Telles satıldı; yerine Carole alındı. Carole, Fransa 2. Ligi’nden geldi. Galatasaray’da oynayabilmesi için 10 fırın ekmek yemesi gerek daha.

Hamza, kendisine önerilen hemen hemen bütün futbolcuları veto etti. Sağ bekte Sabri’nin yeterli olacağını, takım içinden de bir ön libero çıkaracağını söyledi. Bunları, yönetimi zora sokmamak için mi yaptı bilinmez. Ama o gittiği gün, yönetim onu suçladı. Galatasaray, Burak’ı korudu, santrfor almadı. Yabancı futbolculara  sırt çevirip yerli futbolcuları takıma aldı. Ve ortaya ucube bir onbir çıktı.

Hamza’nın savunulacak yanı yok. Eğer transfer sürecinde bazı şeyleri görebilse ve ısrar etse, Galatasaray bu kadar kötü durumlara düşmezdi. Mustafa Denizli’nin bir enkaz devraldığını kabul etmek zorundayız. Bu enkazı kaldırmak için de devre arasını beklemek şart.

yazının devamı için tıklayınız

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat