O 'el'ler kırılsın

  • GİRİŞ02.04.2015 09:28
  • GÜNCELLEME02.04.2015 09:28

Bir defa daha karanlık eller ortaya çıktı. Yine bilindik kuklaların iplerini ellerine alan HAÇLILAR harekete geçti. Önceki gün DHKP-C militanları Sabancı cinayeti sonrasındaki en sansasyonel eylemlerinden birini gerçekleştirdi. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit etti. Yıllardır DHKP-C korunuyordu.

Yaşatılıyordu.

Beyin Takımı AVRUPA'DA cirit atıyordu.

7 HAZİRAN SEÇİMLERİNİ HEDEFE KOYAN ÇAĞLAYAN EYLEMİYLE, HAÇLI ZİHNİYETİ, TETİKÇİSİ DHKP-C İLE MESAJ VERDİ: Güzel çocuğumuz Berkin Elvan üzerinden oluşan toplumsal mutabakatı kırmaya, huzuru bozmaya, mezhepsel çatışmayı körüklemeyi, kaos korkusunu yayarak hükümetin arkasındaki TOPLUMSAL DESTEĞİ SARSMAYI denediler. Beyin Merkezi Fransa-Belçika'da-Almanya'da ikamet eden DHKP-C'Yİ arkalayanların boynu kırılsın... CIA, MOSSAD-MI6-BND ve karanlık odakların, Türkiye düşmanı beyinleri yerlerin dibine batsın... Yeni Haçlı seferi planlayanların evlerine ateş salsın. Allahım, Güzel Türkiyemizin huzurunu bozan, TEK DİŞİ KALMIŞ MEDENİYETLERİN birliklerini bozsun... 

Fransa ve Dursun Karataş 

Devrimci Halk Kurtuluş Partisi-Cephesi (DHKP-C) 1994 yılında dursun Karataş tarafından kuruldu. Marksist-leninist felsefeli örgüt 21 yıldan beri yaşatılıyor.

1989 yılında Bayrampaşa cezaevinde bulunan dursun Karataş, Avrupa istihbarat örgütlerinin 'Bizimle çalışır mısın?' teklifini kabul edince, Paris'e kaçırıldı.

DHKP-C nihai amacını Türkiye'de mevcut anayasal düzeni yıkarak Marksist-Leninist ilkelere dayalı Devrimci Halk İktidarı'nı kurmak olarak açıklamıştı. Ama öyle değil. Bir tetikçi örgüt karşımızda.

Bir manüplasyon enstrümanı olarak kullanılmaya devam ediyor. Bu örgütün, özellikle Özdemir Sabancı suikastı hiç unutulmamalıdır. Fehriye Erdal'ı Sabancı Center'a yerleştiren kimlerdi? Belçika'ya kimler kaçırdı? Dursun Karataş, ölümüne kadar Paris yakınlarında yaşadı, korundu, kollandı. Diğer beyin takımı Almanya, Belçika, Hollanda, İtalya'da yaşadı.

Herhalde kara gözleri için değil. Sonuç mu? 1991-1995 Türkiye'nin en karanlık dönemi oldu. 1989'dan itibaren aralarında Eski Başbakan Nihat Erim, jandarma komutanı Hulusi Sayın gibi 10'a yakın paşayı öldürdü, MİT'in iki numarası olan Hiram Abas'ı şehit etti. Hedeflerinde, Türkiye'yi, 28 Şubat 1997 post modern darbesine adım adım götürmek vardı.

İsrail hayranı paşalar darbe gerçekleştirdi, Almanya Hayranı Başbakan ve Darbe hükümeti iktidara getirildi. .... Ve...

Türkiye'yi soydular.... 

Üst akıl uyumuyor 

Dursun Karataş'ın ölümünden sonra, örgütü Hüseyin Fevzi Tekin, Musa Asoğlu, Zerrin Sarı ve Seher Demir yönetiyor. Avrupa'da yaşıyorlar.
Dikkat buyurunuz: Fehriye Erdal'ı bir türlü Belçika'dan alamıyoruz. Almanya üzerinden Türkiye'de mezhep savaşı çıkarmaya yönelik kumpaslara hız kazandırılıyor. Türkiye'de, çözüm sürecini sabote etmek için Paris'in göbeğinde 3 PKK yöneticisi kadın şaibeli şekilde katledilmişti. Fransız hükümeti ve istihbaratı ağırdan alıyor ve aydınlatılmasını engelliyor. Neden acaba?

7 Haziran seçimlerine yönelik içimizde kurulan kumpaslar çok düşündürücü: 

BİR) Hürriyet- Zaman -Cumhuriyet iitifakı 

İKİ) CHP- HDP- Türk Sosyalistleri - Fethullah Gülen ittifakı. Hedeflerinde, neden Yeni Türkiye lideri Tayyip Erdoğan var? Bu ittifaklar çok şaşırtıcı değil mi? ÜST AKIL, uyumuyor, ittifakları kurduruyor, suikastlar yaptırıyor. BİR YÜZYIL DAHA TÜRKİYEMİZİ İÇİNE KAPATMAK İSTİYOR. 

yazının devamı için tıklayınız

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat