ABD'den CHP'ye hayat öpücüğü

Kemal Kılıçdaroğlu, (Aralık 2013) boşuna ABD'ye gitmemiş.

  • GİRİŞ25.05.2015 09:57
  • GÜNCELLEME26.05.2015 09:39

IMF-emal Derviş-Ermeni asıllı, Türk ve Amerikan vatandaşı Prof. Daron Acemoğlu-Benenson-Derin Amerika'nın ortak yapım yeni filmi gösterime girdi. İsmi, CHP'nin; Merkez Türkiye Projesi... 7 Haziran Seçim Takvimi Nisan'da başladı. CHP-Kemal Kılıçdaroğlu, Haziran seçimlerine, Amerikan Benenson şirketinin stratejisi, ünlü Neo-Con stratejist Alan Makovsky-IMFKemal Derviş taktikleriyle hazırlandı. Propagandalar başladı.
Meydan mitingleri hızlandı. Aradan günler geçerken, 21 Mayıs günü Kılıçdaroğlu, aniden Merkez Türkiye isimli bir projeyi açıklamak ihtiyacını duydu.
Neden acaba? Çünkü Alan Makovski-Benenson'un çıkış hattı yığınağı, düşündükleri etkiyi yapamamıştı. Sıçrama olmamış, yüzde 30'a çıkılamamıştı.
Kilitlenme vardı. Bırakın, yüzde 35'i, yüzde 26'da dolaşıyordu. Yüzde 35'i hedefe koyan Kılıçdaroğlu, bir panik yaşıyordu. Çareyi, derin Amerika'da buldu. Amerikan Brokıngs Enstitü Başk. Yard. Kemal Derviş ve Benenson Strateji, son bir çırpınışla, yeni bir projeyle, hiç yoksa kararsız oyların bir bölümünün alınmasını hesapladılar. IMF-Kemal Derviş, yakın arkadaşı, Türk-Amerikan vatandaşı ekonomist Ermeni asıllı Prof. Daron Acemoğlu'nun eline-ruhuna güvendi. Proje hazırlandı.

Acemoğlu kimdir?

Prof. Daron Acemoğlu. İstanbul'da doğdu. Galatasaray Lisesi-İngiltere'nin York Üniversitesi-Londra Ekonomi Okulu'nda yetişti. ABD Massachusetts'e (MİT) geçti. Acemoğlu: 2023 hedefleri yapmacık! 23 TEMMUZ 2013: Prof. Dr. Daron Acemoğlu, İstanbul'da. Gazetecilere verdiği mesajların derinliği vardı.
Türkiye, 2023 hedeflere ulaşabilir mi?" sorusuna yanıtı: "Hayır. Bu hedeflerin hepsi yapmacık. Perspektif olarak Türk ekonomisinin büyüklüğüyle ilgili hedefler koymak yanlış. Türk ekonomisi büyümüş ama Türk insanı fakir, kim takar!
Hedefler fakirliği ortadan kaldırmaya yönelik olmalı..." Mübarek, Muhalefet Parti sözcüsü. CHP'li... - Türkiye'de, Özerk kurumlar tehlikede.
Merkez Bankası'nın özerkliği çok yararlı.
Ancak, Merkez Bankası şu anda direniyor.
Bu yüzden de saygım çok büyük... Erdem Başçı'yı destekleyene bakınız! - Gezi protestoları yeni bir demokrasi hareketi olarak görülmeli!
Süflör Prof. Daron, 2013'te koalisyon için kolların sıvandığı mesajı veriyor:
Türkiye'de sorunların çözümü için bir koalisyon ihtiyacı görüyor musunuz?
Acemoğlu yanıt veriyor: "Görüyorum.
Negatif gördüğüm şeylerde, Türkiye'de bir korku sistemi var. İnsanlar ne hükümete ne de yargıya güveniyor..." Kemal Derviş'in BROKİNGS ENSTİTÜSÜ-CIA bağlantısı... Bugün dünyayı yöneten "masoniksiyonist- satanist--paganist" seçkinlerin ÇATI ÖRGÜTÜ, TAVISTOCK ENSTİTÜ'DÜR. Bedford Dükü Tavistock tarafından Londra'da kuruldu. Psikolojik Savaş Örgütü olarak Rockefeller Vakfı'nın kanatları altında (1946) görev alanı genişletildi. Enstitü, üniversitelerden vakıflara, RAND CORP'dan STRATFOR'a, Trilateral Komisyon'dan Roma Kulübü gibi gizli gruplara kadar uzanan bir ilişkiler ağı kurdu. Amerikan CIA (İstihbarat servisi) Tavistock'un kanatları altındaki vakıfları, 3 bin araştırma ve düşünce kuruluşunu ve DERVİŞ'İN BROKINGS ENSTİTÜSÜ'NÜ yönlendiriyor.

Yazının tamamı için tıklayınız

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat