Elçi'yi öldürten Kandil baronları

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi, Sur bölgesindeki çifte minarenin temellerine PKK militanlarının, yıkılma tehlikesi yaratan çukur açılmasına karşı düzenlediği basın toplantısında, HEDEFLİ-PLANLI-SİSTEMATİK-SEÇİLEREK başından tek kurşunla öldürüldü.

  • GİRİŞ29.11.2015 09:47
  • GÜNCELLEME29.11.2015 09:47

Rahmetli Elçi'nin son sözleri, "Bu bölgede silah sesleri istemiyoruz" olurken, Kandil/ PKK baronlarının, utanmaz planlarına karşı çıkıyor, hendekleri, barikatları eleştiriyordu.
Toprağa düşen kardeşlerimize rahmet, aziz milletimize başlığı diliyoruz. Tahir Elçi'nin katledilmesinin arka planında 2 şüpheli var.
1) YABANCI İSTİHBARAT AJANLARI : Rusya işi örtüsü altında Suriye odaklı yeni Ortadoğu harita çizilmesinde, Türkiye içini karıştırmak, Kandil-PKK'nın savaş stratejisine yeni rota vermek amaçlı bir kışkırtma...
2) Gözünü kan bürümüş taşeron KANDİL BARONLARI : Bu noktada, Kandil-PKK'nın, Tahir Elçi'yi katletme cesaretinin arkasında ne olabilir? Elçi'yi katlederken, planlı bir provokasyonla, yabancı servislerin emriyle başlattığı özerklik dümenlerini desteklemeyen Kürt kardeşlerimizi rahatsız etmeye teşebbüs etti, Diyarbakır'ın huzuruna kastetti. PKK militanlarına, 'terörü tırmandırma' talimatı verildi. KANDİL/PKK'YI ŞIMARTTANLAR UTANSIN. Taşeron Kandil-PKK baronlarını ne yazıkki, derin odaklar şımarttı. Cemil Bayık'ın, (23 Kasım 2015 Pazartesi günü) İngiliz Reuters haber ajansı muhabirine Kandil'de yaptığı açıklamalar çok dikkat çekiciydi.
Bayık, küstah bir çağrı yapıyor, "ABD'yle dolaylı olarak bağlantıdayız ancak IŞİD'le mücadelede eşgüdüm sağlamak için doğrudan ilişki kurmak istiyoruz. PKK ve Suriye'deki kardeş örgütü YPG, IŞİD'le mücadelede en etkin güç olarak kendini kanıtladı. ABD öncülüğünde yürütülen harekatın da en önemli parçalarından biriyiz. Uluslararası toplum PKK ve YPG'ye, daha çok yardım etmelidir" derken, şımarıklığını üst düzeye taşıyordu.
Derin Avrupa, Kandil-PKK'ya verdikleri destekten utansın. Akan kanlarda onların ve istihbarat servislerinin ortaklığı vardır. Taşeron PKK bir proje yürütüyor.
KÜRESEL oyunlara taşeronluk yapan Kandil-PKK'ya rota tayin edenlerin hedefinde ne var? Kandil baronlarının ağababaları PKK-PYD'ye, Suriye'de kantonları birleştirme yolunda, uçaklarıyla, bombalarıyla yardımcı oluyor.
Malum yerli medya, bazı İstanbul baronları, büyük sermayenin etrafında dolaşan eski solcu-sosyalist-komünistler, MOSSAD, CIA , MI6, BND, Neo-Con dostları, meşhur İngiliz Chatham House bileşenlerinin şımarttığı PKK-KCK'ya 'dur' demenin zamanı geldi, geçiyor. 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN...

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat