Sirmen olayına dikkat..

  • GİRİŞ26.06.2016 10:04
  • GÜNCELLEME26.06.2016 10:04

Bu haber öyle sıradan okunup geçilecek, üzerinde düşünülmeyecek bir haber değil. Yerel yönetimlerde CHP zihniyeti için son derece anlamlı ve derinliği olan bir örnek karşımızda.
Çünkü Sefa Sirmen, CHP'nin kılcal damarlarına girmiş bir siyasetçidir. Yani "Çelik Çekirdek" CHP'lidir. Cezaevine girmesine yol açan olay, CHP'nin ruhunu, zihniyetini çok iyi anlatan bir örnektir.
Sefa Sirmen'i kısaca hatırlayalım. CHP Gençlik Kolları Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği, SODEP Kurucu Üyesi, İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı, Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği Başkanlığı, Kocaelispor Kulüp Başkanlığı, İl Başkanlığı yaptı. Derin CHP'li Sirmen'in bu kadar önemli görevlerde bulunmasına karşın, yolsuzluktan yargılanması-ceza alması-Yargıtay'ca onanıp cezaevine girmesi çok düşündürücü bir olay.
Değer mi?.. Kemal Kılıçdaroğlu "Çelik Çekirdek" CHP'li tanınmış belediye başkanının, neden yolsuzluk yaptığına bakacağına, derinliğine gireceğine, liseliler üzerinden oluşturulmaya çalışılan yangınlara odun taşımanın peşinde...

Liselileri sokağa dökme eylemi, neresinden bakarsanız bakın, hiç tartışmasız Darbe Mekaniğini çalıştırma teşebbüsüdür. Her Siyasal Mühendislik Projesi'nde CHP var. 10 Ağustos 2014'te Türkiyemiz'de Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacaktı.

Aziz milletimiz Cumhurbaşkanımızı aracısız-hilesiz-hurdasız bizzat elleriyle seçecekti. AK Parti, Başbakan Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı adayı gösterdi.
Muhalefet, Derin Amerika-Avrupa tarafından hazırlanmış Ekmeleddin İhsanoğlu projesini uyguladı.

Ekmeleddin Projesi'nin arkasında ne tesadüf, Doğan medya-Cumhuriyet- CHP-MHP basını-FETÖ-Avrupacı Sol-sosyalistler yerini almıştı... Projeyi, CHP, MHP, DSP, LDP, DP, BTP, BBP, Dev Parti, TSİP, DYP, Kadın Partisi, Hak ve Adalet Partisi, Türk Parti ve Büyük Anadolu Kalkınma Hareketi olmak üzere 14 siyasi parti destekliyordu. Stratejik Akıl'ın kurduğu konsorsiyum kaybetti. Tayyip Erdoğan yüzde 52 oyla Cumhurbaşkanı seçildi. 7 Haziran seçimleri... Ne tesadüf. Atlantik Konsorsiyumu. Aynı odaklar. Biraz heyecanlandılar. 1 Kasım seçimlerinde Atlantik Konsorsiyumu-aynı odaklar beraberdi. Nakavt oldular. 1 Kasım sonrası, Atlantik Konsorsiyumu "Yüzde 60'lık Blok'un canlandırılması" Projesi'ni yürütüyor. Meral Akşener üzerinden operasyon yürütülüyor.

CHP/HDP beraberliğine MHP'yi çekmek istiyorlar. Hürriyet- Cumhuriyet -Aydınlık-Yeniçağ-Sözcü başrollerde. Büyük heyecan yaşıyorlar, siyasi hayalin peşinden koşarken zevk içindeler. ÇÜNKÜ Devlet Bahçeli köşeye sıkıştırılıyor. Bir devirseler, "Hoş geldin yüzde 60 Bayramı" ilan edecekler.

SONUÇ: CHP'li Sefa Sirmen derken, (SHP) CHP'nin İSKİ skandalını unutmayalım. 1989 yılında İstanbul Belediye Başkanı Seçilen SHP'li Nurettin Sözen, arkadaşını İSKİ Genel Müdürü yaptı. Tarihinin en susuz dönemini yaşayan İstanbul'un içme suyunu temin etmekle görevli İSKİ'nin Genel Müdürü Ergun Köknel ihalelerde büyük yolsuzluklar yapmış, ihaleleri paravan olarak kurduğu şirketlere verdiğinden ceza almıştı.
1994 seçimlerinde Tayyip Erdoğan'ı seçen İstanbullular, o günden sonra (SHP) CHP'li hiçbir adayı Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçmedi. Değerli İstanbullular kimin, ne olduğunu iyi biliyor... Ve faturayı kesiyor...
Liseli çocuklara direniş çağrıları yapmak, muhalefet yetersizliği içindeki partisinin beceremediği eylemi çocuklara yaptırtmaktır.
1980 darbesi öncesinde de liseler provokasyonun malzemesi yapılmışlar, arkasında yine CHP yer almıştı.....

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat