ABD’nin işi bitti mi bitmedi mi?..

  • GİRİŞ24.07.2016 10:08
  • GÜNCELLEME24.07.2016 10:12

Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan ve Türkiye, Fethullah Gülen'i ABD'den almakta çok kararlı. Gülen'e yönelik 2 formül görünüyor.
1) Türkiye'ye teslim;
2) Bir başka ülkeye gitmesi için arka kapı mesajı...
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler'in, dünkü 'Kanlı Düğün'başlıklı yazısında, çok önemli bir bölüm var. Bu bölüm, Fethullah Gülen'in kaderine işaret ediyor: "PARALEL'İN yer aldığı OYUN küresel anlamda sona erdi. İhtiyaç yok artık. Yaşam süresi bitti. Ölmeden önce Erdoğan'ı bitirme görevi verildi. Zaten görev almayı severlerdi. Aldılar ve battılar!" ABD FETHULLAH'IN ETİNDEN-KEMİĞİNDEN FAYDALANMIŞ, ARTIK İHTİYACI KALMAMIŞSA, bir başka ülkeye gidişine yol açması söz konusu olabilir.
Şimdi hep beraber,1999 yılına dönelim... Amerika, PKK lideri Abdullah Öcalan'ı Türkiye'ye teslim ederken, Fethullah Gülen'i Pensilvanya'ya götürdü' Neden Öcalan'ı verdi? Neden Fethullah Gülen'i götürdü?
İki süreçte, birer projeydi. Öcalan işi, ABD'nin yeni Irak projesi için verildi.
Fethullah'ın götürülüşü, Ilımlı İslam proje'sine geçiş projesi içindi.
Her ikisinin hazırlayıcısı, CIA istihbarının beyinleri Graham Fuller'di.
Projeleri,15 Temmuz darbesinin de karargâhlarından olan GİZLİ STRATFOR hazırlamıştı.
Dikkat ediniz. Abdullah Öcalan'ı verirken, PKK'nın diğer katil başlarıyla ilişkilerini sürdürdü. Öcalan'ın teslimiyetle beraber, ABD'nin YENİ IRAK PROJESİ gündeme girdi. ABD'nin Öcalan"la işi bitmişti. PKK militanlarını daha sonra kullanmak üzere bir kenarda stokladı.
Öcalan'ı vererek, Irak'ta Kuzey Irak Kürt bölgesinin bir aşama daha yükselmesini, Barzani'ye takoz koyan Öcalan'ı devreden çıkararak, aynı zamanda Öcalan'la ortak hareket eden Celal Talabani'nin gücünü kırdı. Öcalan dışındaki PKK katil başları( Cemil Bayık,Murat Karayılan,Karasu) Irak'ın Kandil dağlarında yaşamını sürdürdü. 15 Temmuz darbesinde, Derin Amerika, Fethullah Gülen'i son defa kullandı. Gülen'le işi bitti.
Öcalan gibi, Fethullah'ı da verebilir mi? Fetö cuntasının tespit edilemeyenuykuda bırakılan Türkiye içindeki hain adamlarını gelecek günlerde kullanmayı düşündüğünden, onu teslim etmek yerine, bir başka ülkeye gidişine yol verme olasılığına dikkat etmeliyiz. Bu ülke olabilir?
İşte bu noktada, Derin İngilter4e devreye girecektir. Kraliçe'ye bağlı, dünyada çeşitli ülkeleri var. Örneğin, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, Güney Afrika ülkelerinin ismi geçiyor.
ERDOĞAN'IN STRATEJİK HAMLELERİ: 15 Temmuz darbesini planlayan Derin Amerika (CIA-Pentagon)- İngiltere (MI6-Chatham House) dalgaları Yeni Türkiye lideri Tayyip Erdoğan'a çarptı ve durdu. Büyük lider, ABDİngiliz hamlelerini püskürttü ve çok akıllı hamlelerle karşı atağa geçti.
Cumhurbaşkanımız Erdoğan, 20 Temmuz 2016 günü'nün Türk Siyasi tarihinde yeni bir sayfa açtı: MGK ve Bakanlar Kurulunda kararlaştırılan,"Jandarma Komutanlığının İçişleri, Bakanlığına bağlanması,Cumhurbaşkanlığı muhafız alayının lağvedilmesi...'çok hayati konulardır.
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, Çankaya'dan Beştepe'ye geçerken, hayati bir karar almış. Muhafız Alay Komutanlığı omurgası Çankaya' da kalmıştı. Beştepe' de Cumhurbaşkanımızı Özel Harekat Polisleri koruyordu. ÇANKAYA'DAN BEŞTEPE'YE GEÇİLMESİYDİ,
MECLİS'TEKİ MUHAFIZ ALAY KOMUTANLIĞI BİRLİKLERİ YERİNDE KALSAYDI NELER OLURDU? Meclis 'teki muhafız alayı kaldırılmıştı. Eğer kaldırılmamış olsaydı, 15 Temmuz'da milletvekilleri içeriye giremezdi. Meclis'te toplantı yapamazlardı.

SONUÇ: TÜRKIYEMIZI ALLAH KORUDU.BÜYÜK LIDERLIK GÖSTEREN BAŞKANIMIZ TAYYİP ERDOĞAN TÜRKIYE GEMİSİNİ OKYANUSLARA AÇIYOR. AZİZ MİLLETİMİZİ-80 MILYONU KIMSE DURDURAMAZ. 2071 YOLUNUZ AÇIK OLSUN...

Bülent Erandaç - Takvim

Yorumlar3

  • m.k 7 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • Gültekin Gedikli 7 yıl önce Şikayet Et
    Iyi güzel yaziyorsunuz,ama ben hala Hulusi Akardan süpheleniyorum,belki bir his, baskalarida var ama, O Genelkurmayin basi, bir hatirlatayim dedim,mesela Erdal Ceylanogluda eski EDOK komutani,ama Allahu alem
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Y.D. 7 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir yazı eline, beynine sağlık teşekkür ediyorum.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat