NATO Mermer NATO Kafa

  • GİRİŞ27.06.2017 11:01
  • GÜNCELLEME27.06.2017 11:01

"Anlamaz, taş gibi kafalar" için kullanılan bir söz var: "Nato kafa, nato mermer". Önceki gün, MI6 (İngiliz İstihbarat Servisi) paralelinde yazı-yorumlarıyla tanınan İngiliz Times, Türkiyemiz'e/ Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'a, öyle rezil bir yazıyla çıktı ki, tam "Nato kafa, nato mermer" olduklarını sergilediler.
Birlik ve beraberlik içinde mübarek Ramazan Bayramı'nı idrak eden büyük Türk milletine utanmadan dil uzatan kullanışlı elemanların çalıştığı İngiliz Times diyor ki, "Erdoğan, Katar konusundaki tutumuyla Batı için bir ikilem yaratıyor. Türkiye'nin Katar'a desteği, NATO'yu bölgesel kavganın içine sürükleyebilir"miş.
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun. Bir gün sonra, başta utanmaz, Batı'nın kullanışlı yayın organları ve ağababalarına anlayacakları dilden cevap verdi:
"Şunu tüm dünya bilmelidir, Suriye'nin kuzeyinde, sınırlarımızda bir terör devleti kurulmasına asla müsaade etmeyeceğiz.
Bir taraftan NATO'da beraber olacağız, öbür tarafta terör örgütleriyle beraber hareket edecekler. Bu nasıl iştir?
NATO'nun yeniden gözden geçirilmesi lazım. Avrupa ülkelerinin terör örgütlerinin mensuplarına gösterdikleri derin muhabbetin, aşırı korumacılığın yol açacağı felaketleri görmezden gelenleri bir an önce akıllarını başlarına almaya çağırıyorum.. Sırf bize zarar veriyor diye bu yılanları koyunlarında besleyenlerin damarlarında o yılanların zehriyle uyanacakları günler çok yakındır..." NATO tartışılıyor. Tecrübeli gazeteci Ardan Zentürk, "Derin NATO darbe yapabilir mi?" başlıklı dikkat çeken bir analiz yaptı: "Emperyalistin oyunu bitmez, eğer hedef Erdoğan'sız Türkiye'nin kontrol altına alınmasıysa, bilin ki, GLADIO-C bir yerlerde hazırlanmaktadır. Kılıçdaroğlu bu emperyal planın sıradan piyonudur.

Derin NATO, Erdoğan düşmanlığında birleşen GLADIO-A ile GLADIO-B'nin uzlaşan unsurlarından sözde Kemalist yeni bir saldırının planlaması içindedir.
Tehlike var mıdır, vardır. Yeni bir NATO'cu melez atakla karşılaşabilir miyiz, karşılaşabiliriz..."

SONUÇ: İngiliz Times, ikiyüzlü yayınlarla, bugün İslam dünyasında akan kanın, gözyaşının sebebi emperyalist İngiltere olduğu gerçeğini gözden kaçıramaz. Cetvelle çizdikleri haritalarda, Mezopotamya'nın kadim insanları, Türkler'i, Kürtler'i, Arapları parçalamaktan utanmadıkları gibi, rezil yayınlarla, yalan haberlerle operasyonlarına devam ediyorlar.
Nato mermer, nato kafa İngiliz Times'a ithaf ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın, "NATO yeniden gözden geçirilmelidir. Terör örgütleri yılanlarını koyunlarında besleyenlerin damarlarında o yılanların zehriyle uyanacakları günler çok yakındır" sözleri, kulağınıza küpe olsun..

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat