CHP ve HDP-PKK sokağa sürüldü.

  • GİRİŞ26.07.2017 09:12
  • GÜNCELLEME26.07.2017 09:12

Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ı kuşatmak ve ülkemizin olası jeopolitik hamlelerini engellemeye yönelik SIRALI AJANDA UYGULAMADA. Haçlı- Siyonist Batı'nın, 16 Nisan sonrası kontrollü gerilim stratejisine göre kirli planlara hız verildi. Önce CHP, şimdi HDP-PKK sokağa sürülüyor. 16 Nisan halk referandumunda duvara çarpan ESKİ TÜRKİYECİLER'E, "ÜST AKIL YENİ GÖREVLER VERECEK" başlıklı yazımızda özellikle not düşmüştük: "Derin Amerika-Avrupa, 16 Nisan'da beklediğini bulamadı. Duracak mı? Hayır. Uyuyacaklar mı? Hayır.

Peki ne yapacaklar? Kontrollü gerilim stratejisine göre yeni dizaynlar yapacaklar.

Kaldıraç olarak CHP, HDP-PKK ve Meral Akşener'i merkeze oturtacaklar.

Ayrı ayrı görevler verecekler. 16 Nisan'ın meşru olmadığını tekrarlayacaklar.

Ege, Marmara, Akdeniz'de CHP ile Doğu ve Güneydoğu'da ise HDP-PKK ile tansiyonu yükseltecekler.

Akşener hareketiyle ülkücü-milliyetçi kesimi muhalif cepheye sürme hayali görecekler." Nitekim, 16 Nisan'dan bu yana 100 gün geçti. Üst akıl planları devreye sokuldu.

1) Meral Akşener hareketini adım adım örüyorlar.

2) Kemal Kılıçdaroğlu bir taraftan, "Kontrollü darbe", "16 Nisan meşru değil" kampanyalarını sürdürüyor. ABDİngiliz- Alman-Fransız siyasetçileri ve basını tam saha sahnede. Diğer taraftan, Kılıçdaroğlu'nu parlatmaya yönelik adalet şapkası altında, yüzde 48'i pekiştirilmiş etme düşüncesiyle İstanbul yürüyüşü ve sonrası hesaplanıyor.

3) CHP'nin "adalet yürüyüşü" ile düşündükleri kaos emeline ulaşamayan derin ABD-Avrupa odakları bu sefer, HDP-PKK'yı sokaklara sürüyorlar. HDPPKK, CHP'nin İstanbul yürüyüşüne destek verirken, 2. SOKAK GERİLİMİ sahneye konuyor. Kılıçdaroğlu, "Bu daha başlangıç" demişti. HDP de tıpkı CHP gibi provokasyon eylemlerine 'adalet' ismini verme kararı aldı.

Bir ara gözden düşen, yeniden Batı süfleleriyle canlandırılan parti sözcüsü Osman Baydemir, aniden ortaya çıktı, 7 gün 24 saat, sokaklarda sözde 'nöbet' tutacaklarını açıkladı. "İlk hafta Diyarbakır'da olacağız. Sonra, İstanbul, Van ve İzmir'de olacağız. ADALET direnişi olacak. Durmayacağız" dedi.

CHP'nin başlattığı gerilimi tırmandırmaya HDP devam ederken, NATO-CIA kuklası Fetullah'ın da militanları devrede.

Osman Baydemir, CHP'den sonra kendilerine yakın partileri, STK'ları ve FETÖ bağlantısı nedeniyle kumpaslara katılan akademisyenleri HDP eylemlerine çağırdı. Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünde HDP'lileri kol kola görmüş, katil sürüsü Kandil'deki terör elebaşlarından tam destek almış, taşeron Fetullah'ın adamları yürüyüşe katılmış, marksistler, eski komünistler, beynini batıya kıralamış mahfiller, beraberce yürümüşlerdi. Bu sefer, HDP'nin ADALET yürüyüş ve nöbetlerinde CHP'nin polit bürosunun direktifleri doğrultusunda yeni hevesleri ve hazırlıkları göreceğiz. ZAMANLAMA MANİDAR.

Derin Amerika-Avrupa'dan HDP'yi harekete geçiren süflölerin zamanlaması manidar. Büyükada ajanları tek tek tutuklanınca terör sevici Avrupa çıldırdı. Gabriel ve Alman siyasetçiler rezillikler peşinde. Terbiyesiz Avrupa saldırıları ve İsrail'in Kudüs'te El Aksa'yı işgal ettiği sırada, tam büyük Türk Milleti'nin kenetlenerek harekete geçeceği sırada, HDP-PKK harekete geçirildi. Bu Haçlı-Siyonistler yüzsüz. 15 Temmuz öncesi Büyükada'da bir otelde toplanan CIA ajanları (Graham Fuller-Henry Barkey) darbeyi yönlendiriyordu. Fetullah'ın işgal girişimi başarılı olmayınca, FETÖ'nün arkasındaki ağababaların kuklaları bir yıl sonra yine Büyükada'da bir araya geldi.

SONUÇ: NE YAPMALIYIZ? GABRİEL ÇOK BAĞIRIYORSA OLTAYA TAKILDIĞINI ANLAYACAKSIN. BİNBİR SURAT AVRUPA'YA TOKAT ATMAK İÇİN HEP HAZIR OLACAKSIN. SOROS DEYİNCE ÇOK DÜŞÜNECEKSİN.TÜRKİYE'DEKİ KONTROLLÜ RUHLARI ÖZELLİKLE TAKİP EDECEKSİN..

Yorumlar1

  • HASAN GÜLBEK 6 yıl önce Şikayet Et
    Dürüst, gerçek duayen gazeteci Bülent ağbeyin güzel yazılarından biri olmuş. Şer çetesini en iyi bilenlerdendir. İnşallah CHP Yürüyüş KAOS tuzağı çökertildiği gibi HDP daha rahat çökertilecektir. Kılıçdaroğlu gibi havasını alacaktır kuklaları.. İsrail'in yaptıklarına karşı birlik oluşacağı zamana denk getirilmesi de bilerek özellikle yapılmıştır. Türkiye'yi dışarıya köreltmek, hamlelerini engellemek için her önemli dış gelişme sırasında yeni bir iç oyalama planı devreye sokuyorlarsa da artık bizler uyanığız.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat