Kudüs Haçlı-Siyonist başkenti olamaz

.

  • GİRİŞ07.12.2017 09:15
  • GÜNCELLEME07.12.2017 09:15

Haçlı-Siyonistler'in Kudüs'ü başkent yapma çalışması, cehennem kapılarını açmaktır.
Kudüs'e uzanan kirli eller, Müslüman dünyaya karşı savaş ilan etmektedir. Papa Franciscus'un "3'üncü dünya savaşı parça parça" laflarının uzandığı son noktadır. 2017 yılı, Balfour Deklarasyonu ile Kudüs başta olmak üzere Filistin topraklarının, önce İngiltere ardından sonra Evenjelist-Hıristiyanlar'ın koruması altındaki İsrail tarafından işgalinin 100'üncü yılıdır. Emperyalist güçlerin Filistin bölgesine dair emellerine uygun olarak ABD Başkanı Trump'ın, Kudüs'ü İsrail'in başkenti yapma harekâtına başlamıştır. Asla izin verilemez. "Ortadoğu'da Batı çıkarlarını koruyacak bir tampon devlet"in kurulması fikri Haçlı-Siyonistlerin Müslüman dünyaya karşı savaş ilan etmeleridir. ABD Başkanı Trump'ın etrafını sarmış, Afganistan'ı, Irak'ı, Suriye'yi işgal etmiş ABD Centkom generallerinin konuşmaları, hazırlıklarının nereye uzanacağı bellidir.
100 yıllık planlarını uygulamaya kalkacaklarını,BATI SÖMÜRGECİLİĞİNİN "TAMPON DEVLET" oluşturmaya cesaret etmeye günümüzde kalkmaları, Anglo-sakson ABD-İngiltere ve Siyonist İsrail'in, savaşı göze aldıklarını işaret etmektedir.
İşte burada duracaklar.
Müslümanlığın en büyük kalesi Türkiye dimdik ayakta.
'Dünya beşten büyüktür' diyen, 'Müslümanlar'ın gür sesi' Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ı aşamayacaklardır.
İslam İşbirliği Teşkilatı Başkanı olarak harekete geçen Cumhurbaşkanımız Erdoğan, 13 Aralık İstanbul toplantısıyla, Haçlı-Siyonistlere, tarihi cevabı verecektir. İngiltere, ardından ABD-İsrail tarafından işgali ve geçen sürede yaşanan olaylar, tarihi derinliği ile İstanbul'da değerlendirilecektir. Bunun net anlamı şudur: 1453'de Haçlılar'ın işgalinden İstanbul'u kurtaran Büyük Türk Milleti, Kudüs'ü de işgalden kurtarmak için tarihi yürüyüşü net biçimde ortaya koyacaktır.

Üç semavi dinin de tarih boyunca birçok kutsal yapıya ev sahipliği yapmasından dolayı çok sayıda savaşa sahne oldu ve defalarca yıkıldı, yeniden inşa edildi. Osmanlı İmparatorluğu, 1517'de işgal ettiği Kudüs'ü 1917 tarihine kadar kontrolü altında tuttu.

KUDÜS SONRASI HEDEF İSTANBUL'DUR
Silah-petrol baronlarının kontrolündeki PENTAGON'UN kolları arasındaki ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü başkent yapma hedefini hiç hafife almamak lazım.
İnsanlığın sembolize edildiği yer Kudüs'tür. "Dünyayı kim yönetiyor?" diye bakacak olursak, tarih boyunca Kudüs'e ve İstanbul'a bakmışızdır.
Bugün Müslümanlığın en büyük kalesi İstanbul ve Kudüs kimin elindeyse dünyayı o yönetiyor demektir.
Yazımı hazırlarken, Çankırı Üniversitesi Rektörü Prof.
Dr. Hasan Ayrancı aradı.
Kudüs sonrasını anlattı:
"Kudüs, Haçlı-Siyonistler'in başkenti olursa, hedef İstanbul'dur. İstanbul, 1453'te kurtarıldı.
Kudüs'ü Siyonizm işgal etti, bugün rezilce Kudüs'ü Siyonistlerin başkenti yapacaklarını sanıyorlar. Osmanlı'yı 100 yıl önce parçaladılar, Müslüman toprakları kan ve gözyaşına boğdular. Müslümanlar'ın hiç yıkılmayacak İstanbul kalesinin işgalini kafalarından hiç çıkartmamışlardır. Bunun son çıkışlarından birisini, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ı yıkmak için başlattıkları Taksim-Gezi darbe planlarında gördük. Duvarlara yazdırdıkları, "Zulüm 1453'ten beri" kepaze yazılar her şeyi apaçık göstermiştir."

EMPERYALİSTLERE HİZMET EDEN ZAVALLILAR
Sinsice , dindarlığı sorguluyorlar.
Demokratik yollardan elde edilen başarıları Haçlı-Siyonistlerin sufleleriyle yok etmek istiyorlar. Kaosa hizmet ediyorlar. Halkın iktidarını hizaya çekmeye yelteniyorlar. 15 Temmuz 2016 gecesi, FETÖ'cü alçaklar eliyle yapılmak istenen iç işgal girişimi sırasında bunları sıkça gördük. Bunları, Gezi provokasyonuyla hükümet devirmeye kalktıklarında görmüştük. Kim mi bunlar? Soros artıkları, Bugünlerde, Kemal Kılıçdaroğlu'nu çok seviyorlar. Eylemlere doğrudan destek veren CHP politbürosunu alkışlıyorlar. Bunlar, sokaklara "Zulüm 1453'te başladı" diyen zavallılar. Bugün de, Haçlı-Siyonistlerin Kudüs'ü başkent yapmanın utanç verici çukurlarında gezmekten utanmıyorlar.

DERİN SÖZ
Zannetme ki ecdadın asırlarca uyudu, nereden buIacaktın o zaman eldeki yurdu! (Mehmet Akif Ersoy)

TAKVİM

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat