Ölümünün sebebini açıklamıştı

  • GİRİŞ22.02.2017 10:01
  • GÜNCELLEME22.02.2017 10:01

Bunlar sözde tertemiz insanlardı. Belki sütte bulabilir, ancak bunlarda tek bir leke bulamazdınız. Herkes, yanlarında yer almak için uğraşıyordu. Millet, çocuklarını bunların okullarına vermek için yarışıyordu.

Bizler ise, o dönemde vebalı gibiydik…

Çünkü, adeta büyülenmiş insanların arasında farklı şeyler söylüyorduk. Bırakın dediklerimizi dinlemeyi, yanımıza yaklaşmaktan korkuyorlardı. Nihayet gerçekler ortaya çıktı, cerahat dışarı fışkırdı.

Şimdi yargı karşısında hesap veriyorlar…

Şike Davası’nda hakim karşısındalar. Selam Tevhit Soruşturması’nda tutuklamalar sürüyor. Cumhurbaşkanı’na Suikast Davası’nda sanık sandalyesinde oturuyorlar. Kırklareli’nde Ağır Ceza’da yargılanıyorlar. Vesaire, vesaire… Üstelik, bunlar daha başlangıç. Sırada başkaları da var.

Ayrıca, iddianameler okundukça, yeni şok dalgaları ile karşı karşıya kalıyoruz. Daha düne kadar İslam’ı referans olarak kullanan bu yapının nasıl bir pislik denizinin içinde yüzdüğünü daha iyi anlıyoruz!

Hiçbir kutsalları yokmuş bunların. Şimdi çok daha iyi ve net olarak görüyoruz. En önemlisi de İslam adına yürütülen büyük ve kapsamlı bir İslam düşmanlığıyla karşı karşıya kaldığımızı daha iyi anlıyoruz.

***

Evet, İslam ve Müslüman düşmanı bunlar…

Geçmişte, en şaşaalı ve iddialı dönemlerinde bile ateistlerle rahatlıkla işbirliği yapabildiler. Ancak, kendilerine biat etmeyen samimi Müslümanların tamamını dışladılar. Hatta yok etmeye çalıştılar.

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu da onlardan biriydi. Üstelik, hayatı boyunca cemaatlere saygı göstermiş ve hepsiyle iyi ilişki kurmaya çalışmıştı. Buna rağmen sevmediler O’nu. İki ana sebebi vardı:

1) Onlar gibi değildi, samimi bir Müslümandı.

2) Yerli ve milliydi. En belirgin özelliklerinden biri de Amerika’ya açıktan tepki gösterip, kafa tutmasıydı.

Rahmetli bir gün bana şu soruyu sormuştu:

-Bana “Sabredip kalsaydın, ayrılmasaydın, bugün MHP Genel Başkanı’ydın” diyenler var. Sen ne diyorsun?

Konuşmama fırsat bırakmadan, cevabı kendisi verdi. “Kalamazdım ki” dedi:

-Biz, Çekiç-Güç’e karşı çıktık. MHP, o dönemde ABD ile diyalog ve iyi ilişkiler kurmaktan yanaydı. Ben ve arkadaşlarım o gün o yapı içinde barınamazdık, ayrılmasak bile dışlanırdık.

Ardından ekledi:

-Olmazdı, farklı bir tavır takınamazdık. Bizim hayatımız ABD dâhil Türkiye üzerinde hesap yapan güçlerle mücadeleyle geçti.

Bugün anlaşıyor ki o mücadele, soğuk bir kış günü helikopterinin düşürülmesiyle sonuçlandı. Hep düşünüyorum ve sürekli aynı noktaya geliyorum: Rahmetli Yazıcıoğlu, aslında o gün ölüm sebebini açıkladı!

***

Eldeki bütün veriler, Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği olayın bir suikast olduğunu gösteriyor. Takip ettiğimiz izler de bizi FETÖ’ye götürüyor.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcılığı, dosyayı yeniden açtı ve olayın hemen ardından Fetullah Gülen denilen adamın isim vermeden Yazıcıoğlu ile ilgili olarak sarf ettiği şu sözleri delil olarak koydu:

“Bir ilahi tokatla dışarı atıldı. Bir perşembe günü vefat edip, cuma günü cenazesine ulaşıldı.”

Ne anlama geliyor bu sözler?

1) Yazıcıoğlu’na duyulan nefreti gösteriyor.

2) Olayın arkasında FETÖ’nün olduğunu ortaya koyuyor.

Bu bir itiraf! Onca izin üzerine bu sözler de eklenince, zaten düğüm çözülüyor.

Peki Fetullah Gülen kimin iti? Kim tarafından kullanıldı ve kontrol ediliyor? 15 Temmuz’un ardında kim vardı?

Lafı hiç evirip çevirmeye gerek yok: ABD’nin istihbarat birimi CIA.

Sadece Yazıcıoğlu suikastı değil ki… Hırant Dink, Necip Hablemitoğlu, Aytunç Altındal ve diğerleri… Artık açıkça görülüyor ki, bu cinayetlerin tamamı FETÖ denilen taşeron örgütün işi.

Meseleye ve yaşadığımız gelişmelere bu gözle bakmak lazım...

Fetullah Gülen ve FETÖ ile ilgili olarak önümüze çıkan fotoğraf, büyük, büyük, çok daha büyük!

Yorumlar2

  • Mete 7 yıl önce Şikayet Et
    O güzel insanin ölümüne sebep olanlar yetmezmiş gibi birde onun mirasinada sahip oldular. Bu nasil bir dünya. Hiç mi hiç vefasi yok. İyi olmak ve iyi olarak kalmak ne kadar zor. Fetöcülerin iki alemdede yeri yok, yanacaklar
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • arcuvan 7 yıl önce Şikayet Et
    elhak doğrudur.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat