Türkçe yazalım, belki anlarlar

  • GİRİŞ27.05.2015 09:53
  • GÜNCELLEME28.05.2015 09:32

Orada açılmış hiçbir "hesabım" da yoktur. Hele Instagram dedikleri bir yer varmış, ne oraya ne de Twitter'e bugüne kadar merak edip bir kerecik "girip bakmış" bile değilim. Keza, Facebook adlı siteyle de ilgim yoktur. Gazetem, bütün yazarlarına yaptığı gibi bana sormadan orada bir sayfa açmış, yazılarımı iktibas ediyor, bakmıyorum bile... 
Birçok masumun başını yakan rezillik benim de başıma geldi: Adımı kullanan bir şerefsiz, Twitter'de ona buna hakaretler yağdırıyormuş. Üstelik böyle bir de değil, üç-dört ayrı kişi varmış. 
Bekir Coşkun'a da benim adımla hakaret etmişler, Bekir de suç duyurusunda bulunmuş. 
Burada defalarca belirttik ilgimiz olmadığını... Bekir bunları ya okumuyor, ya da bu yaptığı işgüzarlıktan "fırsat bu fırsattır" diye gizli bir zevk alıyor. 
Gerek ben gerekse avukatlarım, bu açıklamamızın "ihbar" kabul edilerek Twitter'de adımı kullanan kişi ya da kişilerin yakalanmaları ve cezalandırılmaları için suç duyurusunda da bulunduk. Resmi dilekçe de verdik. 
Tık çıkmadı. 
Emniyet Müdürlüğü'nde bir "sanal suçlar şubesi" var. Siber suç mu, ne diyorlarsa artık... Burada çalışan polisler devletten maaş alıyorlar. 

Yazının tamamını okumak için tıklayınız...

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat