200 yeni ABD üssü

.

  • GİRİŞ17.08.2017 09:17
  • GÜNCELLEME17.08.2017 09:20

Tarih yazılırken çok önemli şeyler atlanır.
Nedendir bilmem ama ıskalanır.
Savaşların ana motivasyonu PARA'dır. Zenginlik, servet yani... İçinden geçtiğimiz dönemde yaşadıklarımızın da böyle. Oyuncular ve sahne değişse de amaç değişmez...
Gücü olan PARAYI kontrol etmek ister. Zaten silahla para kimdeyse güç de ondadır, son sözü söyleme hakkı da... ABD bunun kendisinde olduğunu düşünüyordu.
Oysa İNGİLTERE, ABD'de ABD'den daha güçlüydü. Şimdi hem ABD hem dünya yol ayrımında...

Açalım biraz...

İsimler ve operasyonlar üzerinden gidelim...
Trump'ı BEYAZ SARAY'a yollayan PENTAGON. Arkasında kim var?
LOCKHEED MARTIN! İşte bu şirket yani Lockheed Martin, Trump'ı Beyaz Saray'a göndererek ABD'nin yeni dönemini hazırlıyor. Amacı bu!
Trump gelmeden önce ABD'nin ve dünyanın en büyük şirketleri DAHA AZ VERGİ ÖDEMEK için yurt dışında temsilcilikler açıyorlar ve nakit akışını dışarıdan sürdürüyorlardı.
BRITANYA'nın OFF-SHORE adalarında... Trump gelir gelmez ilk yaptığı çıkışlardan biri yeni dönemde bunun olmayacağıydı! Trump'ın bunu söylerken dayandığı bir rapor vardı.
Belgeler vardı. Bunu da LOCKHEED MARTIN vermişti! Çünkü çok uzun zamandır bunun üzerinde çalışan ekipler bulunuyordu. Lockheed Martin kendi planını hayata geçirmek için BEYAZ SARAY'ı itiyordu.

Raporda dehşet şeyler vardı.

Apple, Thinx, General Motors, Delta Air, Airbnb, AT&T, Netflix, Bank Of America, DuPont, Time Warner Cable Inc, MGM, Facebook, Google hepsi Başkanlık yarışında Hillary Clinton'ı destekliyordu! Ayrıca Amerikan şirketi olarak görünseler de LONDRA 'dan emir alıyorlardı. Ve İngiliz adalarında 5 trilyon dolarları vardı! Lockheed Martin'in raporlarında ABD ŞİRKETİ görünenlerin paralarının off-shore adalarında olduğu belgeleniyordu... Büyük para 5 trilyon dolar!

Tam 100 şirket böyleydi.

Biz bilmesek de ROTHSCHILD ailesi bu paraları kullanarak pek çok ülkede istedikleri sistemi kurdu. Lockheed Martin de Rothschild ailesinin bu gücünü kırmak için Trump'tan ilk beklentilerini gerçekleştirmesini istedi. Trump, 20 Ocak'ta görevi devraldıktan sonra bu şirketlere gözdağı verdi. Aslında mesaj doğrudan aileye yönelikti. Ama para ailenin tekelindeydi. Trump yine de görevini yaptı. Amerikan finans sisteminin içine girmesi gereken 5 trilyon doların 2017 sonuna kadar gelmesi için çok önemli adımlar attı.
Ve bizim hiç bilmediğimiz tehditler yaşandı! Hiç kimse görmedi, bilmedi, duymadı!
Beyaz Saray'a bağlı olan ancak resmi hiçbir görevi bulunmayan emekli CEO'lardan oluşan ekip, bu şirketlerin kağıt üzerindeki patronlarını ziyaret etti. Bu ziyaret, açık bir tehditti.
Bazıları mesajı aldı, bazıları dinlemeden gönderdi! Trump'ın ekibi 5 trilyon dolar ABD'ye getirilmezse, bu şirketler için yeni dönem başlayacağını birinci elden iletti. Perde arkasında da Lockheed Martin olduğuna göre, silah öne çıkacaktı. Apple CEO'su Tim Cook, bu konuda geri adım atabileceğinin sinyallerini verdi.
İlk fire APPLE gibi görünüyordu...

Devreye hemen LONDRA girdi.

COOK ile görüşüldü. Sert tavır karşısında APPLE, Washington'a dönüp "Biz sizlerle olamayız" dedi. Beyaz Saray'ın hoşlanacağı bir cevap değildi bu! Ama denge ve güç konuşuyordu... Tek korkan APPLE idi, onlar da geri döndü yani...
İşte bu şirketlerin patronlarının geri adım atmaması, Lockheed Martin üzerinden Pentagon'un daha da sertleşmesine neden oldu.
Bugün, dünyanın birçok noktasındaki saldırılara, kaoslara, savaş çığlıklarına ve darbelere bu gözle bakmak gerekiyor. Çünkü gergin ve tedirgin bekleyişlerde hep kazanan Lockheed Martin olur. Dün öyleydi.
Yine öyle olacak diye düşünüyorlar.
Beyaz Saray, bugün "Lockheed Martin ne kadar güçlenirse ABD o kadar güçlenir" ilkesiyle hareket ediyor. Eski günlere böyle dönüleceğini sanıyorlar. Planları bu yönde... O nedenle Trump, Lockheed Martin'in emirlerini uyguluyor.

Dünyanın en güçlü adamı olarak bilinen Amerikan başkanları, asla bağımsız karar veremezler.
Clinton, Bush, Obama ve şimdi de Trump...

Hiçbiri bağımsız karar alamadı.

Amerikan geleneklerinde Başkan, bir grubun temsilcisidir.
O grup kararları alır, Başkan da uygular. Trump'a Beyaz Saray hediye eden Lockheed Martin de 2020'ye kadar kendi planlarıyla Amerika'yı güçlendirmek istiyor.
Pentagon'un ABD dışında resmi 700 üssü var. Açıklanmayan ve operasyonel olarak kullanılan 300 Amerikan üssü daha var. Bu rakamı 2017 sonuna kadar 500 operasyonel üsse çıkarmak için karar alındı. Yeni 200 üssün kurulacağı ülkeler Suriye, Irak, Afganistan, Pakistan, Ürdün, Gürcistan, Ermenistan, Yunanistan, Güney Afrika, Brüksel, Amsterdam...
Bu yeni üsler özel güvenlik birimi adı altında kurulacak. Gizli ve tehlikeli işler bu birimler tarafından hayata geçirilecek. Hepsi de askeri, hepsi de kanlı olaylar olacak. Daha doğrusu planları bu! Hedefleri bu!
Çünkü Yeni İpek Yolu'nun tek hakimi İngiltere görünüyor. Lockheed Martin bunu Pentagon ile birlikte değiştiremediği takdirde ABD'nin geleceğinin olmadığını biliyor.
Kuzey Kore olayı, Venezuela'daki ayaklanmalar, Kıbrıs sorununun çözülmemesi, DEAŞ, Boko Haram gibi örgütlerin ortaya çıkması, Suriye'deki iç savaş veya Mısır'daki darbe, hatta Katar ablukasının tek amacı Yeni İpek Yolu'nun ABD'ye bağlanması.

Ancak bu kadar operasyona rağmen, Yeni İpek Yolu İngiltere'nin projesi olarak devam ediyor. Bu da Lockheed Martin'in kimyasını bozmuş durumda. Yeni kaoslar için plan yapsalar da aldıkları etkili sonuç yok. AFRİKA'ya yönelik güç gösterisi yapacakları, yeni darbeler hazırlayacakları konuşuluyor. Olabilir.
Ama İPEK YOLU üzerinde aldıkları etkili ve akılda kalır bir sonuç yok...

Tabela ortada!

Dünyanın en büyük şirketlerini dahi tehdit edebilecek bir güç, haliyle Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'ya çok zarar verebilir. Normalde bu mümkün!
Ama şimdi onlarca ülke karşılarında!
Kolay değil.
Hiç değil. Pentagon, Yeni İpek Yolu'nu Washington'a bağlamayı başaramazsa, İngiltere'nin de önünü kesmek için adımlar atmanın hesabında. Silahla muhtemelen!

BÜTÜN PLANLARI BU!

Bunun için nereden vuracaklarını tartışıyorlar. Silahla sonuç alma ihtimalleri çok ama çok az. Yine de bildikleri yoldan gidiyorlar...
Tam bu eksende konuşulmasa da kilit ülkelerden biri RUSYA!
Yeni İpek Yolu'na destek verdiği iddia edilen Rusya, aslında farklı düşünüyor.
Evet Medvedev, Yeni İpek Yolu'nu destekliyor, ancak Putin karşı. Çünkü bu da Rusya'yı çok etkileyecek.
Putin, Yeni İpek Yolu'nu kendi rotasının olması halinde destekliyor.
Zaten 4 yıldır Çin ile Rusya, Yeni İpek Yolu konusunda hep aynı açıklamaları yapıyor.
Ancak Çin, İngiltere'nin baskısıyla Rusya'nın istediği rotayı kabul etmiyor.
Pentagon ise, Rusya ile savaş halinde görünse de Yeni İpek Yolu'nun rotasını Rusya'nın istediği şekilde istiyor.

Gözden kaçırılan nokta bu!

Devlet başkanlarının resmi açıklamalarından çok gerçek düşüncelerinin önemi vardır.
Adı üzerinde, resmi açıklamaların içeriği yoktur. Her şey detaylarda gizlidir. Lockheed Martin, Rusya ile savaşta.

Görünürde!

Ancak Yeni İpek Yolu'nda gizli ortaklık var. İpek Yolu, Yeni Dünya Düzeni'nin de yolu olacak.
Yakında yaşayacaklarımız YENİ YOL'u kimin kontrol edeceğini gösterecek.
Pentagon ve Rusya mı yoksa Rusya ile birlikte İngiltere ve Çin mi?
İlk seçenek gerçekleşirse SİLAH PARAYI YENMİŞ OLACAK. İKİ BÜYÜK DEVLET SİLAHLA son sözü söylemiş olacak.
Eğer ikinci seçenek gerçekleşirse AKIL ve PARA silahı tuş edip mindere sermiş olacak...

DENGE de bu, SAVAŞ da bu!

PARA çok ama çok akıllıca kulvar bulup ilerliyor.
Zaten organizasyonları bir insanın aklının alacağı gibi değil.
Silahı kullananlar ise eski tekniklerle gelmekte...
Yeni dünyada eski teknik geçerli olur mu?

ÇOK ZOR!
Ama yine de cevabını bekleyeceğimiz soru bu!
 

Yorumlar2

  • Dilek Kale. 6 yıl önce Şikayet Et
    Ser odaklarinin muslumanlar uzerine oynadiklari tum oyunlari bozacak yuce ALLAHTİR. ve enininde sonunda MUSLUMANLARİN galip gelecekleri gun yakindir
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • betül 6 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın sahipleri Yaradanı unutmuş görünüyor
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat