Penta-gon

  • GİRİŞ07.12.2017 09:14
  • GÜNCELLEME07.12.2017 09:14

BEREŞİT, ŞEMOT, VAYİKRA, BAMİDBAR, ve DEVARİM...
Bunlar nedir? Soruyla başlayalım bugün. Dünyada olan biteni anlamak için bazı KOD'ları bilmek şarttır!
Çok ilgilenmeyiz ama olması gereken budur... Uzak dururuz.
Anlamadığımız için de kimin kimle mücadele ettiğini ıskalarız...
Başa yani ilk satıra döneceğim. Ama önce ilerleyelim...
Pentagon ile Başkan Trump arasındaki anlaşmazlığın birkaç nedeni var.
Günlerdir yazmaya gayret ediyorum zaten.
Bunlardan biri doğrudan TÜRKİYE ile ilgili... Pentagon bazı konularda Türkiye'yi TRUMP'ın savunduğunu söylüyor. Adımların atılmamasının nedeni olarak BEYAZ SARAY'ı görüyor! BAŞKAN'ın araya girdiğini ileri sürüyor! Trump ile Pentagon arasındaki krizlerden biri ANKARA'ya atanacak ABD Büyükelçisi ile ilgili.
John Bass, Pentagon'a yakındı ve buradan yeni görev yerine gitti.
Afganistan'a! İPEK YOLU'nun ilk durağına... Çok önemli bir istasyona...
Boşalan koltuk için kriz çıktı! Tabii biz yine görmedik duymadık!
Pentagon, Dışişleri Bakanlığı İstihbarat ve Araştırma Dairesi'nden sorumlu Müsteşar Yardımcısı Daniel B.
Smith'in gelmesi için bastırıyor. Öyle böyle değil hem de... Ancak Trump tüm baskılara rağmen geri adım atmıyor ve bunu onaylamıyor. ABD içindeki YAHUDİ LOBİSİ SMITH'i istemiyor çünkü. Trump da bu insanları karşısına almak niyetinde değil...
ABD'de büyükelçilerin atanması için öncelikle BAŞKAN tarafından aday gösterilmesi gerekiyor. Ardından senatonun onayı isteniyor. Trump SENATO'nun ara verdiği döneme kadar, Daniel B. Smith'i atamayı düşünmüyor. Kararlı! Senato'nun ara verdiği dönemde ise ismini sadece 4-5 kişinin bildiği bir ismi BÜYÜKELÇİ olarak atayacak! İsteği ve planı bu!
Biraz geri gidelim...
21 Mart 2016... Trump AIPAC'ta Amerika'daki en güçlü YAHUDİLER'e söz verdi. O gün "Göreve geldiğim takdirde ABD Büyükelçiliği'ni KUDÜS'e taşıyacağım.
Bu Amerikan çıkarları için mutlak gerekli. Bu konuda Suudi Arabistan ve Türkiye'yi ikna etmeliyiz. Arabistan zor değil ama Türkiye başka! Bazı taşları yerinden oynatırsak SUUDLAR buna karşı çıkamaz. Burada sorun Türkiye.
Türkler buna asla razı olmaz. Bu nedenle Türkiye'nin başka konulara odaklanması gerekmekte..." 8 Kasım 2016'da daha başkan olmadan önceki sözler bunlar...
Aslında Pentagon da bu planın karşısında değil. Onlar da istiyor.
Ancak zamanlama konusunda itirazları var. Erken hareket etmenin Pentagon'un çıkarları açısından riskler taşıdığı düşünülmekte. İki adımda da KUDÜS İSRAİL'in başkenti! Ama tarz farklı! Zamanlama da! Eğer Daniel B. Smith gelecek olursa Pentagon son sözü söylemiş olacak. Çünkü Smith, tıpkı John Bass gibi Pentagon'dan emir alır. Bass'ın buradan gitmesini isteyen TRUMP'tı! Pentagon'a yakın olduğu için gitti ama Pentagon'un istediği noktaya... Belki de en kritik yere. Afganistan'a...
Daniel B. Smith Türkiye için risk.
Aslında diğerleri de riskti. Hepsi çok deneyimli isimlerin arasından seçildi. Hepsi de istihbaratçı kimliği taşıyordu. Ancak Daniel B. Smith, CIA eski direktörleri Brennan, Petraeus ve Panetta ile bugünkü isim olan POMPEO'dan çok daha iyi istihbaratçı. Uzman! Ben değil, AMERİKALILAR SÖYLÜYOR!
Bu nedenle Pentagon ısrarla Smith'i buraya yollamak istiyor. ABD'nin Türkiye içinde güçlü olması, akıllı BÜYÜKELÇİ, etkili bir İNCİRLİK'le mümkün. Bunu biliyorlar. 15 Temmuz'dan sonra ABD İncirlik'teki gücünü kaybetti. ABD planları içinde İNCİRLİK eski önemli yerinde değil.
Bu nedenle geriye sadece ANKARA kaldı. Burayı da etkili ve akıllı bir istihbaratçı ile doldurmak istiyorlar...
Anlaşılır bir şey!
Şu anda ABD'nin TEL AVİV BÜYÜKELÇİSİ David M. Friedman.
Trump'ın kampanya ekiplerinin içindeki önemli bir isimdi. Friedman, Trump'ın sözünden çıkmaz. Güçlü ve etkilidir! Pentagon Friedman'ı görevden almak için çok kez SORTİ yaptı ancak başarılı olamadı.
Hatta JOHN BASS'ın TEL AVİV'e gitmesi için de çok adım atıldı.
Ama Trump geri çevirdi, dediğini yaptı.
Afganistan'ı engelleyemese de Tel Aviv'de son sözü söyledi...
Pentagon, KUDÜS'ün İsrail'in başkenti olmasını zaten istiyor. Bir çok birliğini Tel Aviv'e kaydırdı. Sadece zamanlama olarak itirazları vardı, düne kadar. Çünkü BÜYÜK BİR KAOSUN ÇIKMA İHTİMALİ HİÇ AZ DEĞİL... Herkes biliyor ki tüm İSLAM ÜLKELERİ, ABD'nin yanında değil. İstenmeyen gelişmelerin olma ihtimali Pentagon'u endişelendiriyor. Hem zamanlamaya hem adımlara bu nedenle çok dikkat ediyor. Trump da aradaki çatışmada kendini daha güçlü hissetmek için ve bunu da göstermek için İSRAİL kartını ileri sürdü. Gücünü İSRAİL MERKEZİNDE toplamak niyetinde.
Çok ama çok akıllıca bir adım bu!
Pentagon'u durduracak kadar!
YAHUDİ LOBİSİ'nin ABD'deki gücünü anlatan onlarca film yapıldı, yüzlerce kitap yazıldı! SIR değil bu.
Çok kişi bilir ki YAHUDİ LOBİSİ Washington'da da New York'ta da güçlüdür... ABD'nin merkezinde olan diğer güç de PENTAGON'dur!
Bu da SIR değildir! Yahudi Lobisi PENTAGON'da da güçlü adımlar atacak kadar etkilidir. Ancak son dönemde bu gücün biraz geri itildiği konuşulmakta. "Olanların merkezinde de bu var" diyenlerin sayısı artmakta!
ABD SAVUNMA BAKANI
MATTIS, GENELKURMAY
BAŞKANI DUNFORD çok önemli KATOLİK'tir! Biz bilmesek de PENTAGON kurulduğu günden beri YAHUDİ LOBİSİNİN DESTEĞİ
İLE GÜÇLENDİ. Hatta Pentagon'un yapısının bile YAHUDİLER'e selam vermek anlamına geldiğini söyleyen çoktur. TEVRAT'la ilişkilendiren hiç de az değildir! PENTA-GON!
Tevrat'ın 5 KİTAP olmasından dolayı PENTA-GON'un böyle inşaa edildiği söylenir! 5 KÖŞE YANİ! İç içe geçmiş 5 KÖŞE! PENTAGON "BEŞGEN" demektir çünkü!
Bu iddialar çoğalınca Pentagon BEŞGEN'i açıkladı: ORDU, DONANMA, DENİZ PİYADELERİ,
HAVA KUVVETLERİ, SAHİL
GÜVENLİK...
Dönelim en başa!
BEREŞİT, ŞEMOT, VAYİKRA,
BAMİDBAR ve DEVARİM...
Yani YARATILIŞ, MISIR'DAN ÇIKIŞ, LEVİLİLER, SAYILAR ve YASA'NIN TEKRARI...
TEVRAT'ın 5 kitabı...
Nereye geldik peki?
ABD içinde Yahudi Lobisi'ne kafa tutan bir KATOLİK LOBİSİ var.
Kavganın bunların arasında olduğu söylenmekte...
Verilere bakınca doğrulayabileceğimiz çok nokta var.
Yahudiler'in ABD'ye kattıkları ortada.
Her noktada varlar!
Buna itirazı olanlar da şimdi PENTAGON ile yürümek istemekte...
Güçleri yeter mi?
Zor ama çok zor! Ama mücadele bu. Göreceğiz...
Dünyada olup bitenlere bir de bu gözle bakmakta da fayda var...
Rıza Sarraf davasından Mike Flynn'e, FETÖ'den 15 Temmuz'a kadar olan biten her şeyin içinde mücadele eden iki gücü görme şansınız hiç az değil...
Burada yaşanması muhtemel gelişmeleri de İKİ KUTUP ÜZERİNDEN düşünün!
Unutmayın! Dünyada hiçbir şey kendiliğinden olmaz...
OLMADI DA!.

TAKVİM

Yorumlar1

  • halil ibrahim keskin 6 yıl önce Şikayet Et
    harıka
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat