Kim kaybeder!

.

  • GİRİŞ09.03.2018 09:11
  • GÜNCELLEME09.03.2018 09:11

Vakit buldukça karşılaştığım insanlarla sohbet ediyorum. Yurt içinde ya da dışında... Olan biteni izlemek zaten görevimiz. Ama bir kafa karışıklığı var. Dizilere, haber bültenlerine, filmlere, gazetelere baktığımızda bunu görüyoruz. Bir de bizde hiç bitmeyen İSİMLER ÜZERİNDEN kavga...
Kimseyi eleştirmiyorum ama bütün bunlar bizi kısırlığa götürüyor.
Tartışmaların ve yazıların derinliğini yok ediyor. Durum bu eksene kayınca, kişisel hesaplar görülmeye başlanınca kitleler BİLGİ AK IŞINDA sıkıntı yaşıyor.
"Fayda" uzaklarına düşüyor!
Neyse...
Konuya girelim...
Aylardır yazıyorum. "İKİ AMERİKA " diye. "İKİ AMERİKA'nın çatışması her yerde görülüyor" diye...
Anlaşılmayan noktalar olduğunu düşünüyorum. Görüyorum da... Açalım bunu biraz. Çok fazla değil ama...
Çünkü yazacaklarım artık ABD'de de yazılmakta, çizilmekte...
Trump sürpriz olarak görülse de geldi BEYAZ SARAY'a oturdu. Her BAŞKAN'ın bir planı vardır. Olur ya da olmaz ama PLAN vardır. Trump'ın Yeni Dünya Düzeni planı, AIPAC'te hazırlandı.
Geçmişte para ile Yeni Dünya Düzeni kuruluyordu. Ancak bugün sadece para yeterli değil. Çünkü öyle olsaydı, AIPAC bunu başarmıştı. Şimdi Yeni Dünya Düzeni ajanları, AIPAC için adımlar atarken paranın yanına enerjinin tamamını, ticaretin de en az yüzde 70'ini almak zorunda.
DENGE BU!
OYUN BU!
MÜCADELE BU! Gerisi masal...
Trump, AIPAC'in Yeni Dünya Düzeni'ni hayata geçirmeye çalışırken, Pentagon da sert karşılık veriyor. SIR değil! Pentagon'u dikkatlice izlediğinizde DÜNYA DÜZENİ hakkındaki fikirlerini öğrenebiliyorsunuz!
ÖNCELİK Lİ OLARAK ENERJİYİ
KOTROL ETMEK İSTİ YOR. Enerji kaynaklarına yakın durmak niyetinde. Eğer bunu yapabilirlerse enerji ile birlikte yeni devletler yeni işadamları ve yeni liderler Pentagon'a bağlı olacak. Elbette bu çok kolay değil. Hatta hiç değil! AIPAC da boş durmuyor, durmaz, durmayacak...
YAZDIM! AIPAC YENİ DÜNYA DÜZENİ OYUNCUSU OLARAK JARED KUSHNER'i TRUMP'IN YANINA YOLLADI. Jared Kushner sıradan bir isim değil. Çok önemli bir akımın temsilcisi. Akıllı, bilgili ve muazzam ilişkileri yöneten biri. Yanında ve arkasında inanılması büyük bir güç var. Bu büyük gücün durdurulma ihtimali var mı?
BENCE ÇOK AMA ÇOK ZOR!
Devam...
Yeni Dünya Düzeni'nin büyük oyuncusu Jared Kushner'in en iyi dostlarından biri FRANSA DEVLET BAŞKA NI MACRON! Macron, Pentagon'la savaşı bile göze alırken, Trump'ın planlarına destek veriyor. Tabii bu bizim medyada pek fazla yer almıyor. Sevmiyoruz böylesine SIRADAN OLAYLARI TAKİP ETMEYİ! Macron, İngiltere ile de ortak.
AIPAC'in yani Trump'ın Amerikası, Macron'ın Fransa'sı ve Kraliçe'nin İngiltere'si bir araya geldi. AIPAC, bu ortaklığa karşı kutupta gibi gösterecekleri Putin'in Rusya'sını da alıyor.
Merkezde büyük buluşmada 4 ülke bir araya geliyor. Pentagon'un Suriye başta olmak üzere Ortadoğu ve Afrika'daki çılgınlığı, terör örgütlerine sınırsız desteği, Fransa-İngiltere-Rusya ve Trump'ı hedefine aldığının resmi faturasıdır!
Rusya Suriye'de askerlerini, uçaklarını kaybetti mi? İngiltere ve Fransa terörle sarsıldı mı? Trump ve ailesi Mueller'in hedefinde yer aldı mı?
KÜÇÜK MASUM SORULAR!
Hepsinin cevabı EVET! Demek ki bu ittifakın karşısında PENTA GON var!
Bugün de var, yarın da olacak.
Kavga bu çünkü!
Yakın zaman önce Yeni Dünya Düzeni belgeselinde Putin'in açıklamaları vardı. Putin aslında Pentagon'a mesaj veriyordu. Putin, "Trump önemli biri.
Hem bir Rusya vatandaşı hem de Rusya'nın devlet başkanı olarak soruyorum. "Rusya'nın var olmadığı bir dünya neden olsun? Bu düzenin olmayacağını artık silahlar da anlamalı. Trump konusunda hayal kırıklığım olmadı, olamaz da. İnsani anlamda bende çok iyi bir izlenimi var. Bana kalırsa, Trump çok dengeli biri. Karşısındaki kişiyi dinliyor.
Trump, müzakere edilebilen biri, onunla anlaşma zor değil" dedi.
Tekrar okuyun, SİLAHA verdiği mesajı görün!
Bütün bu cümleler alt alta getirildiğinde PUTİ N'İN RUSYA'SININ TRUMP'IN ABD'si ile yan yana olduğunu anlatıyordu. Pentagon Rusya'yı hedef alsa da TRUMP ile yol alacağını ilan ediyordu... Putin- Rusya'nın Washington Büyükelçisi Sergey Kislyak- Kushner-Trump arasında iletişim ağı var. Bu ağ her an görüşebiliyor.
Pentagon da Trumpİngiltere- Fransa-Rusya birlikteliğine karşı koalisyonu kuruyor. Çünkü tehlikenin farkındalar!
Karşılarındaki gücün de! Suudi Arabistan- Körfez ülkelerinin tamamı-Almanya ile bir ittifak yaptı. Pentagon, Çin'e Yeni İpek Yolu'na izin vermeyeceğini gösterdi.
Ticaret yolunun tamamını ateşe vermeyi düşünen bir Pentagon var. Afrika'nın yeraltı zenginliklerini, Ortadoğu'nun yeraltı zenginliklerini ve son olarak Akdeniz'in değerli sualtı zenginliklerini AIPAC'e vermek istemeyen Pentagon var!
Böyle bir şey mümkün değil. Ama istiyorlar. Para da enerji de kendilerinde olsun derdindeler. Bunu için terörden de savaştan da ellerini çekmiyorlar!
Trump AIPAC'ın emriyle KUDÜS kartını açtı. Pentagon tarihinde ikinci kez TEL AVİV'i hedef alabilir! Tabii bu kağıt üzerinde çok kolay gibi görünmüyor.
Pentagon'daki AIPAC üyeleri ile Beyaz Saray'daki Pentagon üyeleri büyük bir savaşın köşeleri olarak dikkat çekiyor.
Bu savaşın yakacağı 5 kıta var. Pentagon, İngiltere'ye bağlı Commonwealth ülkelerini hedef seçti.
NET! Saldırı planları var! Yapabilirler mi? Göreceğiz. Ama düşünceleri bu yönde. Ancak ÇELİŞKİ ABD'nin tam göbeğindeydi. Birçok ülkeyi bölmek parçalamak için yürüyen PENTAGON Washington'ı böldü! Gerçekten kendi başkentini bölen bir PENTAGON var artık! Bugün Washington Kuzey ve Güney olarak ikiye ayrılmış durumda. Bir tarafta Pentagon diğer tarafta AIPAC.
Bu iki kutup Yeni Dünya Düzeni'nin yönünü belirleyecek.
AIPAC'in en önemli üyeleri 5 bin kişi olarak biliniyor. Ancak 15'i çok ama çok önemli. AIPAC 5 Amerikalı, 2'si İngiliz 5 Avrupalı, 2 Rus ve 2 Hintli ile 1 İsrailli tarafından yönetiliyor. Bu 15 kişilik konsey Yeni Dünya Düzeni için Pentagon'a savaş açtı. Pentagon, bu 15 kişinin kim olduğunu bilmiyor. Bu 15 kişinin kim olduğunu dünyada bilenlerin sayısı 20'yi geçmez.
David Rockefeller ölmeden önce bu 15 kişiyi öğrenmek için adımlar atıyordu.
Lord Jacob Rothschild, bu 15 kişiden biri.
Aileden başka biri var mı bilinmiyor! Ama kendisi var.
Biz bilmesek de David Rockefeller, ölmeden birkaç ay önce Jacob Rothschild'e bu 15 kişiden biri olup olmadığını sordu.
Gelen cevap 'hayır' olsa da Jacob Rothschild bu 15 kişiden biri.
Yılda 1 kez toplanırlar. Asla ve kat'a 15 kişiden ikisi bile bir araya gelmez.
GELEMEZ! Aynı uçağa binmezler, aynı yerde tatil yapmazlar. Sadece yılda 1 gün 5 saat süren toplantıda buluşurlar.
Onlar İlluminati'den çok daha güçlü. Bilderberg toplantıları, onların buluşmasının yanında Fashion Week'tir.
CFR de onların yanında bir cafe buluşmasıdır.
O nedenle AIPAC çok güçlü.
Ancak AIPAC onları değil onlar AIPAC'i güçlü yaptı. Her ülkede her türlü operasyonu yapabilecek güce sahipler. İŞTE BU GÜÇ ŞİMDİ SİLAHIN GÖVDESİ VE AKLI OLAN
PENTA GON ile mücadele ediyor.
Hem ABD içinde hem dünyanın geri kalan tüm noktalarında... ABD'nin yarısı dünyanın yarısının karşısında...
CEPHELERİ YAZDIM.
Türkiye burada TRUMP'ın ABD'sinin yanında. Çünkü diğer taraf 15 TEMMUZ'la ve sayamadığımız pek çok operasyonla geldi. Afrin'de de onlarla mücadele ediyoruz. Bu dengenin oturması için yani Trump-Putin-Macron ve KRALİÇE ittifakının maçı alması için 5'inci güçlü olarak TÜRKİYE'ye ihtiyaç duymaktalar. HAKLI OLARAK !
Türkiye'de kendi yolundan giderken bile maçı kimin kazanacağını hesap etmekte.
Pentagon'un kaybedenler kulübünün üyesi olacağını görmekte. DİĞER 4'LÜ GİBİ... BİRİNCİ ve İKİNCİ DÜNYA SAVAŞI'ndaki şartların aynısı şimdi fazlasıyla mevcut! Tırnağı olan başını kaşıyacak. TÜRKİYE her şekilde ipi göğüsler. Kaybedenler kulübü ne yapar bilemem!
Onların sorunu!

Takvim

Yorumlar5

  • akdeniz 6 yıl önce Şikayet Et
    yahudiler her zaman kazanacakları plan yaparlar. parayı çine taşıyıp amerikaya ipek yolundan nefes koridoru açmazsa boğulacak bir ortam oluşturup suriye koridoruna zorlarlar. çünkü hayatta kalmak için başka şansları yok. kendileri karşı cephededirler çünkü amerika kaybederse körfez ülkeleri ve suudlar kaybeder buda onların parçalanacağı anlamına gelir. Adım adım adanmış topraklara. iki ihtimaldede coğrafya parçalanıyor. Ergün bey güç dağılımını çok güzel özetlemiş. Fakat türkiye için asıl kurtlar sofrası bundan sonra başlayacak. Allah yardımcımız olsun.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • beluga 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen oyle sonucta kufur kendi icinde savasiyor,ama hedef bir islam dunyasi ve isler dahada kotu olabilir ve olamayada gidiyor biz burada kime kimle olmaya degilde hepsine karsi ve etrafimizi islam dunyasini toplayip topyekun mucadele ederek hepsini duze getirmeliyiz baska yol yok kufur kufurdur islam ise islam
  • karmasik 6 yıl önce Şikayet Et
    iyide ergun abi sana bu bilgileri kim veriyor ,nerden aliyorsun bu bilgileri kesin mi degil mi ?bu soylediklerin dogruysa kim kazanirsa kazansin sonucta bu musluman katillerinin elinde oluyor guc ,bizdede boyle gizli teskilatlanma varmi soru soru sorular?
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Hesapçı 6 yıl önce Şikayet Et
    Yerine oturmayan bir şeyler var, bunları bir de delillendir seniz, mesela Türkiye'nin Tramp'ın ABD si nin yanında olduğunu...bu anlattıklarınız senaryo gibi kalmış, ikna olamadım, selamlar...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • YUSUF 6 yıl önce Şikayet Et
    HARİK a bir yazı..
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat