Kalkışma devam ediyor!

  • GİRİŞ20.11.2017 09:03
  • GÜNCELLEME20.11.2017 09:03

15 Temmuz darbe girişimi o gece ile sınırlı olmayıp bütün hızıyla devam etmektedir ve edecektir.
İçimizdeki bazı aymazlar; ‘tehlike geçti!’ diyerek ipin ucunu bırakmamızı istiyor. Bu istek, bilerek veya bilmeyerek FETÖ’ye hizmettir ve bu ülkenin geleceğiyle oynamaktır.

FETÖ mensuplarının mahkemelerdeki ‘kurgulu’ ifadeleri, nasıl organize bir örgüt olduklarının resmidir. Adama, kendisi gösterilip ‘orada ne aradığı, ne yaptığı’ soruluyor; orada bulunmasının veya yaptığının makul bir
izahı olmadığı için, ‘O ben değilim!’ diyor!

Hakime de; ‘O sen değilsen, benim?!’ demek düşüyor!

Gelmiş ve geçmiş ve hatta gelecek bütün zamanların bu en tehlikeli örgütü; tüm dünya ülkelerini kapsadığından, arkalarındaki devasa güçle (ABD, NATO, Almanya, İngiltere İsrail...) hareket ediyor.

Bu ihanet şebekesinin merkez üssü konumundaki Türkiye’ye karşı; başta dost bildiği ülkelerden örtülü ve açıktan alçakça her türlü savaş metotları sergileniyor.

Sosyal, siyasal, ekonomik ve psikolojik sahalarda icra edilen bu iğrenç savaşla Türkiye dize getirilmeye çalışılıyor. Bize paramızla silah verilmezken, düşmanlarımızı bedelsiz olarak silah ve mühimmata boğmak başka hiçbir şeyle ifade edilemez.

Türkiye, üyesi bulunduğu NATO ülkeleri tarafından adeta ambargoya tabi tutuluyor.

Bakınız; Türkiye hangi ülkeyle dostluk kurup ticaretini geliştirmeye çalışsa (Suriye, Irak, İran, Kuzey Irak Kürt Yönetimi, Rusya vb.) veya geliştirse; bu ülkelerle Türkiye’nin arasını açmak için derhal harekete geçiliyor ve en hafifinden sinir uçlarıyla oynayarak ülkeler birbirine düşman hale getiriliyor.

Kimisinin uçağı düşürtülüyor, kimisi kendi halkına saldırtılıyor, kimisine terör örgütü kurdurulup sözde yurt veriliyor, sonra geri alınmak isteniyor; bu bahane ile Türkiye’nin düşmanları silahlandırılıp palazlandırılıyor, Türkiye’ye güvence verilip ortak cephe oluşturuluyor sonrasında Türkiye cascavlak ortada bırakılıyor, Türkiye’den kaçak teröristlere ardına kadar kapılar açılıyor ve onların Türkiye aleyhindeki her türlü eylemlerine destek olunuyor, bağımsızlık referandum oyunlarıyla bölgedeki taşlar yerinden oynatılmak isteniyor…

Belli ki çok pis bir oyunla bölgenin sınırları yeniden çizilmek isteniyor.

İşte; yapılmak istenen bu kurt taksiminde Türkiye’yi herkesle kötü yapıp, elini kolunu bağlamak istiyorlar. Bunu da içimizdeki ve dışımızdaki FETÖ’cüleri kullanarak yapıyorlar ve yapacaklar.

Türkiye, tıpkı geçen asrın başlarında olduğu gibi,müstevlilerin hedefinde
ve kıskacındadır.

Türkiye’ye;dahil olduğu pakt  (NATO) ülkeleri tarafından hava savunma sistemi verilmiyor, Çin’den almak istiyor, mani olunuyor, Rusya’dan S-400 füzeleri almak
istiyor, dostları (!) kudurup üzerine saldırıyor!

Ve; NATO tatbikatında Atatürk ile Erdoğan’ı ‘düşman liderler’ gösterecek kadar iğrençleşip, alçalıyorlar.

Kerhen yürütülen NATO ittifakında (!) er mi yaman bey mi yaman? göreceğiz!..

MİLLİYET

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat