ÖSO düşmanlığı

.

  • GİRİŞ09.02.2018 09:17
  • GÜNCELLEME09.02.2018 09:17

Özgür Suriye Ordusu, ülkelerini her çeşit terör örgütünden temizlemek için çarpışan ve Suriyelilerden oluşan bir milis gücüdür. Her çeşit terör örgütü derken, bunların başında, kendi halkına savaş açan ve bunun için de kimyasal silah dâhil en aşağılık yöntemlere başvuran Beşar Esed ve onun içerideki ve dışarıdaki avaneleri gelmektedir.

Suriye iç savaşı başladığında, Esed’in yanında olan Rusya ve İran gibi birkaç ülke hariç, hemen hemen her ülke ÖSO’nun destekçisiydi.

Yedi sene sonunda bugün gelinen noktada saflar netleşti ve gizlenen art niyetler
açığa çıktı.

Bütün bu hengâmede Suriye’ye karşı samimi ve içten olup, ülkenin bölünmesine karşı olan tek bir ülke var; o da Türkiye’dir. Ayrıca Suriye topraklarında asker bulundurup da işgal amacı gütmeyen yegâne ülke de Türkiye’dir.

Türkiye’nin ikircikli gibi gözüken politikalarının sebebi, dost ve müttefik bildiği ülkelerin kendisine karşı kalleşçe davranması ve Türkiye’nin bütün oyunlara karşı gardını almasıdır.

Türkiye, güya NATO ülkesi ama kırk yıldır terörle savaşmasına rağmen, NATO ülkelerinden değil yardım görmek, onları düşmanla işbirlikçi görmenin dehşetini yaşadı ve yaşıyor!

Belli ki Türkiye sınırlarını oluşturan Suriye ve Irak toprakları, önüne gelenin yolgeçen hanı olduğu müddetçe, bu olumsuzluklardan ziyadesiyle etkilenen ülke Türkiye olacaktı ve oldu.

Güvenliği tehlike arz eden ve beka sorunuyla karşı karşıya kalan Türkiye, yapılması gerekeni yaptı ve kendi göbeğini kesti, kesmeye devam ediyor ve edecek.  

Türkiye, Suriye iç savaşının başladığı yerde duruyor ve askeri harekâtını ÖSO ile birlikte yürütüyor. Nitekim Cerablus’ta da bunun örneğini vermiş ve o yerlere Suriyelileri iskân etmişti.

Birileri ÖSO ile ortak hareket etmemizden dolayı pek hayıflanıyor! Belli ki bunların niyetleri bozuk ve başkalarının ağzıyla konuşuyorlar. ÖSO’nun Türkiye’nin yanında savaşması, her şeyden önce, Türkiye’nin işgalci güç olmadığını gösterir.

Malum, en çok zayiatı da ÖSO veriyor. Yoksa birileri, tüm bu zayiatları Türk ordusu tek başına versin de bunun olumsuz yansımalarından içeride nemalanmak mı istiyor?

Vaktiyle ÖSO’nun yanında olup, sonrasında onlara ihanet edip Türkiye düşmanı PKK/PYD/YPG gibi terör örgütleriyle iş tutan ABD ile birlikte olamayacağımıza göre, ne yapmalıydık?

ÖSO kim? PKK/PYD/YPG’nin, dolayısıyla bunlarla iş tutan ABD’nin ve ülkesinde bir milyon insanın kanından sorumlu Esed’in düşmanı
değil mi?

O halde, ÖSO’yu Türkiye’nin yanında istemeyenler, müstevlilerin borusunu öttürüyor, Türkiye’yi Suriye masasında istemiyor!

Ayrıca neden gocunuluyor ki? Bugün ülkesi için savaşan Özgür Suriye Ordusu, yarınki özgür Suriye’nin silahlı kuvvetlerini oluşturacak.

Bu kafa, okyanus ötesinden, her türlü silah ve mühimmatıyla sınırlarımızda mevzilenen işgalci ABD ve terörist yandaşlarını görmez, ülkelerinin savunması için can veren pervaneleri görür ve utanmadan onlara laf eder!

Sahibinin sesi! Sen git, sahibin gelsin!    

Milliyet

Yorumlar1

  • İsmail Er 6 yıl önce Şikayet Et
    Süper yazmışsınız.aynen öyle ama sahipleri de ipleri bıraktı köpeklerin.hem havlıyorlar hem anırıyorlar.Allah askerlerimizi ve bizim yanımızda saf tutan öso askerlerini korusun.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat