Demirtaş ile katil Dexter Morgan’ın mukayesesi

  • GİRİŞ26.05.2015 09:30
  • GÜNCELLEME27.05.2015 09:56

Yine Aydın Doğan medyasından Kanal D, onu genç, yakışıklı, iyi bir eş, ilgili ve güler yüzlü bir baba olarak tanıtan “Demirtaş’ın bir günü” videosunu yayınlıyor.

Demirtaş, bir ara Boğaziçi Üniversitesi’ndeki üç beş öğrenciyle çay içip, lavaboda bardağını yıkıyor. Üzüntüyle “herkes benimle fotoğraf çektirmek istiyor, yetişemiyorum” diyor.

Parlatıyorlar. Cilâ üstüne cilâ. Küresel aileleriyle birlikte HDP’nin barajı geçmesini sağlayıp, AK Parti’nin milletvekili sayısını düşürmeye endekslediler kendilerini. CHP’den umut yok ve tüm yatırım Selo için.

Aradıklarını buldular. Baby Face (Bebek yüzlü) ve yakışıklı bir lider. Gerçi dünya standartlarına göre, konuşurken ağzı yamulan biri (argodaki deyimi ayıp kaçar) yakışıklı sayılmaz ama malzeme bu, idare etmek lâzım. Sonuçta onu seçen Amerika’daki amcaları gibi biz de “Bon pour Orient”, yani “Şark için iyidir” diyelim ve geçelim.

KAN DONDURAN MİZAH

Üstelik şakacı da bizim kerata. Daha iktidara gelmeden önce resepsiyonlarda “Sizin için baskı rejimi kuracaklar, insanları hapse atıp öldürecek diyorlar” diye şakayla karışık endişeli sorular yönelten şık hanım ve beylere “Herkesi keseceğiz, hiç kimseyi sağ bırakmayacağız, kendimizi bile ha ha ha!” diye kahkahalar atarak cevap veren Gestapo şefleri gibi, o da patlatıyor nükteleri arka arkaya:

“PKK tehdit edip mektup mu gönderiyormuş? Ay HPG de bana gönderdi. Doğrusu hafif ürperdim biraz. Ciddiler sanki. Çok ürktüm, ha ha ha!”

Bu arada twitter hesabından çakma “Tehdit mektubu”nu paylaşmış. Mektupta esprilere de atıf var, “Esprilerinle halkı öldürmek için sinsi bir plân içindesin” diye yazılmış.

Ha ha ha!

Bu da benden:
“PKK’lılar köylülerin kafasına silah mı dayıyormuş? Şefkat Tepesi dizisi mi çekiliyormuş? Ha ha ha!”

Yazının tamamını okumak için tıklayınız...

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat