Baylar siz bu vaziyetten hiç sıkılmıyor musunuz?

Artık bunu anlayın da siyasetçilik oynamaktan vazgeçin. Yırtın andıçları, eylem plânlarını, fişleri... Lağvedin siyasî istihbarat birimlerini, bilgi destek ünitelerini... Tasfiye edin darbe odaklarını...

  • GİRİŞ24.12.2009 09:34
  • GÜNCELLEME24.12.2009 09:34

Şu rezalete bir bakınız...

Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda görevli biri Albay, diğeri Binbaşı iki muvazzaf subay, ülkenin Başbakan Yardımcısı’nın evini tarassut ederken yakalanıyor. Niyetlerinin Başbakan Yardımcısı’na, Meclis Başkanı’na, Başbakan’a ve Cumhurbaşkanı’na suikast yapmak olduğu söyleniyor. Tertibin 1 numaralı muhatabı Arınç, ‘Ümit ederim sadece tarassut amaçlıdır’ diyor.

Köşe yazısının tamamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz

Yorumlar4

  • idris bitlisli 14 yıl önce Şikayet Et
    yüzen fokun burnu. sayın güzel, ne kadar zekisiniz. hayranım. "Bu devlete en üst seviyede yıllarca hizmet ettim, böyle skandal görmedim. Benim yönetimimde ve emrimin altında olanlar böylesine kepazeliklere sebep olacaklar, ben de bütün bunlara seyirci kalacağım, öyle mi? " bu ferasetle ne skandalı göreceksiniz. ne kadar da iş bitiricisiniz. bir günah keçisi bulup hemen azletmekle bütün olup bitenleri örtbas edeceksiniz hemi:) bu yanlışlar tek kişinin sorumluluğunda olamaz, organizedir çünki. izlemeye devam edin.
    Cevapla
  • Osman Gazibey 14 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef Sayın Güzelin tesbiti doğru !!!TSK kendi kendini yıpratıyor. TSKyı hiç kimse değil bizzat kendi mensupları yıpratıyor.Toprak altından silahlar çıkarılıyor!!!Gn.Kur.Bşk.nı bize ait değil, provakasyon diyor. 2 gün sonra MKE Gn.Kur.Bşk.nını tekzib ediyor!!Ve Başbuğ susuyor!!Hangsine yanalımTSK mensupları bu işlere girmişse onamı,girmeyip silahları çaldırdıysa onamı?Andıç çıkıyor.Gövde gösterisi yaparak Kâğıt parçası diyorlar.Evrakın aslı ortaya çıktı sustular!!Dağlıcada esir düşen askerler yargılanıyor!!Askerin başında olmayan komutana madalya veriliyor!!!
    Cevapla
  • necdet kızılırmak 14 yıl önce Şikayet Et
    Başbakan Yardımcısı&amp8217nın evini tarassut ederken yakalanıyor.. Tank Hasan yine desteksiz atıyor. Acemi erler bile atışta böyle yapmaz. Hemen kararını vermiş, kalemi kırmış. Kendisine hayırlı olsun.
    Cevapla
  • hakkı coşkun 14 yıl önce Şikayet Et
    ciddiyet ve doğruluk mirAS GİBİDİR.. sayın hasan celal güzelin yazılarını yapıcı ve gercek fikirlerini her zaman beyenmişimdir allah sayılarını artırsın demokrasiden korkmamak gerek yazarımız kötü bir şey önermiyor sadece hakkaniyet ve bu milletin sevdiklerine ihanet etmemek ve bu millete kerbela olayları yaşatmayın ordumuzu ordu içinden çıkanlar yıpratmasınlar...
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat