Ne yani, İstanbul’a Haçlı Seferi mi başlatacaksınız?

  • GİRİŞ10.05.2019 10:42
  • GÜNCELLEME10.05.2019 12:02

31 Mart’ta organize bir seçim hırsızlığı yapıldı.

 

 

Bu hırsızlık üzerinden ince işlenmiş bir oyun servis edildi.

İmamoğlu projesi öne çıkarılıp İstanbul’a el koyma planı uygulandı.

 

 

Dışarıdan büyük saldırı, içeriden büyük ihanetle Türkiye’ye çok büyük bir tuzak kuruldu. Bu bir siyasi müdahaledir.

Gezi’den, 15 Temmuz’dan hiçbir farkı yoktur. Dışarıdan müdahale edenler, içeride cepheler kurmuştur.

Maalesef bu sefer bazı muhafazakâr çevreler ve siyasiler de işin içindedir.

Gezi’de kim müdahale etmişse, 15 Temmuz’da kim müdahale etmişse,tetikçileri ve akıl hocaları kimse, yine onlar, o güçler seçime müdahale etti.

FETÖ ağları kullanılarak, dışarıdan yönetilen bir senaryo uygulandı. Şikâyet üzerine Yüksek Seçim Kurulu hileyi tespit etti ve seçimlerin yenilenmesini istedi. Dikkat edin, seçimler yenileniyor. Yani daha dikkatli, daha sağlıklı bir seçim yapılması isteniyor! Bu haliyle CHP adayı İmamoğlu kazanmadı, örgütlü hırsızlık ile seçmenin oyları çalındı çünkü.

NASIL GÜLECEĞİ, NASIL YALAN SÖYLEYECEĞİ BİLE ÖĞRETİLMİŞ..

Aday yapılması, hazırlanması, projelendirilmesi, kampanyasıtamamen birileri tarafından önceden planlanmış, gülmesi ve konuşması bile, fotoğraf vermesi bile, sembolleri kullanması bile, hangi cümleleri kullanacağı bile, giyiminden yalan söyleme biçimine kadar her şeyi çalışılmış, öğretilmiş bir adam için, projenin mutlaka tamamlanması için hırsızlık da önceden planlandı.

İmamoğlu’nun siyasi kimliği yoktur. CHP’li bile değildir. CHP’liliği, Trabzonluluğu, Türkiye üzerine nutuk atma biçimleri, hepsi proje, hepsi çalışılmış. Kendine ait bir şeyi olduğunu sanmıyorum.

İSTANBUL’A EL KOYMA PLANI BU! ASLA BELEDİYE MESELESİ DEĞİL..

Seçim üzerinden bir darbe yapılmak istendi. Bu bir İstanbul projesiydi.Asla belediye meselesi değildi. 15 Temmuz’da İstanbul’u alamayanlara bu sefer İstanbul teslim edilecekti. 15 Temmuz’da İstanbul’u Anadolu’dan koparma planları yapanlar bu sefer bu planı seçim üzerinden, İmamoğlu üzerinden yapmıştı.

Bu kapsamlı plan için inanılmaz bir çalışma yürütüldü. Uluslararası bir proje uygulanıyordu ve uluslararası tecrübe ve planlama yeteneği İstanbul için harekete geçiriliyordu.

KİMLER ÖFKE NÖBETİNE GİRDİ, KİMLER ÜLKEMİZE PARMAK SALLADI, KİMLER “NOT” ETTİ.

Seçimin yenilenme kararı üzerine kimler öfke nöbetine girdiyse İmamoğlu onların projesidir. Ardı ardına kimler Türkiye’yi tehdit etme yarışına girdiyse İmamoğlu onların projesidir. YSK kararı üzerinekimler Türkiye’ye parmak sallamaya başlamışsa proje onlarındır.

ABD not etmiş, Almanya not etmiş, AB not etmiş, İsrail not etmiş, FETÖ not etmiş, PKK not etmiş, DHKP-C not etmiş, Suudi Veliaht not etmiş, BAE not etmiş, Muhammed Dahlan not etmiş..

Doğu Akdeniz’e yığınak yapanlar not etmiş. Suriye’nin kuzeyinde cephe hazırlığı yapanlar not etmiş. Ege’de adalara silah yığmaya başlayanlar not etmiş. Balkanlar’ı Türkiye karşıtı üslerle donatanlar not etmiş.

‘MUHAFAZAKÂR MUHALEFET’ DE “HAD BİLDİRMEYE” BAŞLAMIŞ..

Yetmemiş..

Bizim “muhafazakâr muhalefet” not etmiş. Bugüne kadar AK Parti saflarında mücadele ediyor gözükenlerden bazıları harekete geçmiş, FETÖ’den bile büyük bir öfke ile, CHP’den bile daha büyük bir hırçınlık ile veryansın etmeye başlamış.

Bu kadar ülke, bu kadar güç İmamoğlu için niye harekete geçer, neden Türkiye’yi tehdit eder, neden bu ülkeye ve millete parmak sallar, düşünmemiş had bildirmeye başlamış...

Meselenin seçim olmadığını, İstanbul’da belediye başkanı olma meselesi olmadığını anlamak için başka ne gerekiyor! Çokuluslu eksen içeride de dışarıda da harekete geçmiş. Çünkü mesele İstanbul’dur. İstanbul’dan sonra Türkiye’dir. Bu bir çokuluslu müdahale yöntemidir, başlangıcıdır. 1453’ten beri devam eden tarihe bir son vermektir!

‘İÇ İŞGALCİ’ MESELESİ..

Ne acı ki, “iç işgalci” demekten asla tereddüt ekleyeceğim bazı çevreler, küresel ittifakın içine, bir nevi İstanbul seferine katılmıştır. Birinci Dünya Savaşı’nda, İstiklal Savaşı’nda gördüklerimizin aynısını bugün bir kez daha görüyoruz.

Türkiye’nin karşısında bir çokuluslu ittifak şekillendi. Bin yıldır Anadolu’da verdiğimiz mücadelede yeni bir merhale başladı. Bunların ne olduğunu sanırım çok yakında hep birlikte göreceğiz. Çok sürprizlere tanık olacağız.

GÜL’ÜN AÇIKLAMASI, İMAMOĞLU GÖLGESİ VE SİYASİ TÜKENİŞ..

Bu halde bile, AK Parti seçmeninin desteği ile Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı yapmış olanların, dar siyasi hesaplar yüzünden bu çokuluslu ittifakla beraber hareket etmesi, bir müdahale senaryosunun içinde yer alması, kendi inandırıcılıklarını tamamen bitirdi.

Siyasi tezleri yerine, milletin kalbinde yer edinme yerine çokuluslu senaryolardan pay kapma yolunu tercih etmeleri, büyük bir tükeniştir.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün o açıklaması da “müdahale”çerçevesinde bir çıkış olmuştur. Sadece kendisi açısından bir talihsizlikolmuştur. Çünkü rüzgâra teslim olup, bir şeylerin peşine takılmak Gül’ün siyasi kimliğine ciddi darbe vurmuştur.

Fırsatçılık, konjonktür beklemek, dışarıdan gelen dalgalara göre pozisyon almak, milletimizin vicdanında hiç iyi bir yer bırakmıyor çünkü... İmamoğlu üzerinden bir illüzyon, gölge oluşturuldu ve hepsi o gölgeye sığındı.. Yazık..

MUHAFAZAKÂR MUHALEFET KİMİN BAYRAĞINI TAŞIYOR?

İster siyasi olsun, ister medya mensubu, isterse STK çevreleri, hepsi İmamoğlu projesinin arkasına takılmış görünüyor. Kendilerine ait hiçbir siyasi tezleri yok. İmamoğlu üzerinden yürütülen projenin kimlerin projesi olduğu aşikâr olduğuna göre onların da kimlerin bayraklarını taşıdıkları artık netleşiyor.

O zaman onları da “Türkiye’ye müdahale edenler” cephesinde görmemizde bir mahzur yok sanırım. İki yıl önce başladığım “muhafazakâr muhalefet” ve “muhafazakâr müdahale” uyarılarının nedeni şimdi herkes için netleşti işte.

“ACIMASIZ DİRENİŞ” DAHA DA ŞİDDETLENECEK

Ne olacak?

ABD’den, Avrupa’dan, İsrail’den, Arap rejimlerinden, içerideki ittifaktan Türkiye’ye çok sert ve koordineli saldırılar başlayacak. 23 Haziran’da İmamoğlu ve Belediye seçimleri gösterilip aslında bir büyük İstanbul saldırısı yapılacak. Kim Türkiye ekseninde, kim çokuluslu eksende artık biliyoruz.

Mesele çok derin, İstanbul üzerinden bir Türkiye projesi. Mesele yeniden vesayet, yeniden kölelik müdahalesi.

Öyleyse “Acımasız Direniş” daha da şiddetlenecek demektir.

YENİ ŞAFAK GAZETESİ

Yorumlar166

  • Kurucavus 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun hemşerime eline diline saglikgorusunun noktasına kadar katiliyorum
    Cevapla
  • Ilyas kulaksız 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizi tebrik ederim şu ana kadar hiç bir kişiden, beka sorunu 'nu bukadar açık şekilde anlatabilen birisine rastlamadım, Makalenin altına bende imzamı atarım. İzninizle bu makaleyi sesli olarak okuyup daha çok kişiye ulaşması için çaba sarf edelim, Milletin uyanmasına katkı için bu çok önemli
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • HamidiyeSüvarisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Kafirı anlarımda bizim içerdeki yerli kâfirsever münafıklara,kafire itlik yapanlara ne demeli.Devletten milletten görünüp siyonist kafir iblis yahudilere ve kraliçe denen Müslüman kanı içen vampire uşaklık edenlere ne demeli.Diyecek tek şeyim.kim bu Millet ve Ümmetin zararı için çalışıyorsa Allah cc.binbirtürlü belasını versin.Amin.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ismail 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH Türkiye ye yar olsun.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ULU BİLGE 4 yıl önce Şikayet Et
    Sonuç böyle ise İstanbul'a yani İstanbul da yaşayan tüm halkın yeniden bu tez üzerinden bilinçlendirilmesi lazım ama dahada önemli olan seçimde tekrar oyuna gelmemeli yoksa İstanbulun tüm oyları binalinin olsa masa altında yine değişebilir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat