Visca'nın armağanı

Fenerbahçe, karşısında hakiki bir rakip bulunca zorlandı. Visca fişi çekse Fener'in geri dönüşü olmazdı…

  • GİRİŞ25.08.2019 10:18
  • GÜNCELLEME27.08.2019 10:02

Bir hafta öncenin beş farklı maç kazanmış Fenerbahçe takımı, bu defa karşısında "hakiki rakip" bulunca çok sıkıntılı oynamak zorunda kaldı. 

 

 

Başakşehir ise hem Mahmut hem İrfan Can'dan mahrum kadrosuyla üstüne üstlük Arda'yı da Mossoro'nun orta alandaki ortağı olarak görevlendirince Ersun Yanal'ın takımına "iyi organize ol, beni yen" ikramında bulundu. Ama ne var ki, Kruse-Muriç ikilisinden bir türlü vazgeçmeyen Ersun Yanal, rakibinin hem de oturmuş bir kadro olarak bu riski almasına rağmen hani derler ya 'büyük firma' olarak maçta borusunu öttüremedi. 
Şayet Visca egoist davranmayıp yahut da "takımda tek patron ben kaldım" kafasıyla iki defa boş arkadaşını topla kaleye sormak yerine kendisi "ben atarım ancak" demese 2-0 olacak maç Fenerbahçe'nin hiç tarzı olmayan 70 metrelik bir pasla kazandığı golle yok oldu. 
Tabii ki Fenerbahçe'de bir sağ kanat oyuncusu yoktu ama en azından Moses derdinden kurtulup Deniz'i kullanma şansını elde etmişti. Okan Buruk ise orta sahadaki o riskli kurgusuna rağmen eskimiş bir kadronun sahaya her şeye rağmen sağlıklı oturuşu sayesinde maçta ağırlığı olan tarafın hocasıydı. 
Teknik yorumumuzu böyle özetledikten sonra bizim bu ülkede hakem derdimizin bitmeyeceğini dün akşam bir kere daha gördük. Fenerbahçe'nin sayılmayan golü için şayet bir yardımcı hakem ofsayt bayrağını çekmeyip beş dakika VAR muhabbeti oluyorsa vay ki halimize! Tabii bir de Halil Umut Meler denen genç hakem arkadaş, ikili mücadelelerin çoğunda Başakşehir'in aleyhine faul çalmayı da ihmal etmedi. 
Burada önemli bir vurgu daha yapmak isterim; geçen haftaki 5-0'lık galibiyetten sonra Fenerbahçe'yi havalara uçuran yazar ve yorumcular acaba bu maçla ilgili neler karalayıp, neler konuştular? 
Ancak ne var ki, "top yuvarlaktır" kuralı bir kere daha hayata geçerken sanıyorum Başakşehir'de Visca'dan çok ciddi bir hesap sorulacaktır. 

Maçın adamı: Azubuike 

TÜRKİYE GAZETESİ

Yorumlar2

  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    VİSCA Geçen sene şampiyonluk kaybettirdi şimdi iki maş ta onun ve hoca yüzünden kaybedildi,yakışmıyor Visca yedeğe alınmalı.
    Cevapla
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu Fener Muhalefet rolünü ne zaman bırakacaksın, hiç mi bir şeyden memnun olmazsın. Bir kerede bu takımı motive etmeye çalışsan ne olur. Allah en yakınlarına sabır versin.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat