Sümeyye yazgısını okumak..

Sümeyye Erdoğan’a yapılan sözlü taciz ve sataşmanın kimi incitmek, kimi üzmek, kimi rahatsız etmek için yapıldığı belli.

  • GİRİŞ29.08.2015 08:42
  • GÜNCELLEME30.08.2015 09:17

Fakat bilemediler ki, artık o da babası gibi bir sembol. Hakkı temsil etmenin sembolü, batılla mücadelenin sembolü; dine ve millete hizmet etmenin sembolü.

Sümeyye, bu bağlamda onunla aynı değerleri paylaşan tüm toplumun adı. Ona yapılan hakaret, ona yapılan küstahlık ve terbiyesizlik, onunla aynı adı taşıyan bütün bir topluma yapılmıştır. Bu toplumun mazlum ahına dönmüş arşı titreten ahı, nefreti ve laneti mutlaka muhataplarına ulaşacak, onları dünyada derbeder, ahirette perişan edecektir.    

FETÖ liderinin elindeki bütün taarruz malzemelerini bitirerek müflis hale geldiğinin bir delilidir aynı zamanda bu sembol isme karşı alçakça yaptırdıkları.. Arkasına sığınacağı piyon ve maskaralarını da bir bir tükettiğinin işaretidir, tıbben müseccel, belgeli, raporlu bir delinin arkasına sığınma gayreti. Cins cinsi çeker sözünün tipik bir örneğidir aynı zamanda bu özdeş hal. Akıbetinin de bir mührüdür, olayları okumasını bilen feraset ehli için.

Bir hezeyan yaşıyor şimdilerde. Darbe teşebbüsüne askeri de alet etme girişimleri fiyasko ile sonuçlandığı için; siyasi kargaşayı fırsat bilerek yapmak istediklerinin hiç birine geniş kitleden müspet cevap alamadığı için, PKK ile yaptığı dayanışmanın da PKK’yı bitirmekten başka bir işe yaramadığını gördüğü için çok şiddetli hezeyanlar yaşıyor şimdilerde. ‘Bana birkaç deli lazım’ derdi de biz dediklerini mecaza hamlederdik. Meğer gerçekten kendi cinsinin adamlarını, yani hakiki anlamda zır, zırzır hatta hınzır delileri arıyormuş çevresine. Görünen o ki, kendisine lazım olanları bir fazlasıyla bulmuş son günlerde.

Bu ümmet, özellikle de bu millet, şimdiye kadar böylesi büyük bir fitne ile imtihan olmadı. Yeryüzünün bütün ebu cehillerini, ebu leheplerini, firavunlarını, nemrutlarını kan çekiyor. Şerrin ittifakı amansız ve imansız bir adreste akdedilmiş durumda. İslam coğrafyasının kan ve gözyaşı seylabına dönüştürülmek istendiği açık. Karşılarında durabilecek tek engel İslam’ın ittifakı. Ve bu ittifakı kuvveden fiile çıkarmaya istidatlı en öncelikli aday Recep Tayyip Erdoğan. Ona saldırıyor, onu yıldırmaya, onu yıkmaya çalışıyorlar.  

Devamı için tıklayın >>>

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat