Ünlülerin doktorundan zayıflatan 7 altın öneri

"Her şeyi denedim”, “Ben elimden geleni yaptım, artık umudum kalmadı zayıflayamıyorum” diyorsanız, yanılıyorsunuz. Tabii ki kilo vermek zor gelebilir. Ama iki ay önce çocuk doğurup daha sonra forma girenler nasıl başarıyorlar.

  • GİRİŞ17.03.2009 17:08
  • GÜNCELLEME18.03.2009 17:08

"Her şeyi denedim”, “Ben elimden geleni yaptım, artık umudum kalmadı zayıflayamıyorum” diyorsanız, yanılıyorsunuz. Tabii ki kilo vermek zor gelebilir. Ama iki ay önce çocuk doğurup daha sonra forma girenler nasıl başarıyorlar.

Kilo verenlerin hepsi genetik olarak düzgün bir metabolizmaya sahip değil. Onlar veriyorsa siz de verirsiniz. Artık bilimsel deneyler ve uzmanların açıklamasına göre aç kalarak kilo verilmediğini biliyoruz.

Hayatımız boyunca diyet yapamayacağımıza göre siz de Hollywood starlarının aldığı desteği alabilir ve birkaç önlemle forma girebilirsiniz. Dünyaca ünlü Dr. Howard Murad kendisine daha genç görünmek ve zayıflamak için gelen ünlülere önce su öneriyor. Çünkü yaşlandıkça hücrelerdeki su azalıyor.

İşte size ünlü doktorun zayıflatan 7 altın önerisi

1 Ara öğünler dahil günde 7 öğün (3 ana 4 ara öğün) yiyin.
2 Günde 10 büyük bardak (yazın normal ısıda kışın sıcak) su için
3 Hareketi artırın (örneğin oturduğunuz yerde yada ayakta karnınızı günde bin kez içine çekip bırakın,merdivenleri kullanın)
4 Akşam 7den sonra ağır yemek yemeyin
5 Eğer fazla yemek kaçırırsanız ertesi gün azaltın.
6 Az yağlı ve protein ağırlıklı tüketin.
7 Pozitif düşünün ve davranın

Ünlü doktor yaşlılığın en önemli sebebinin aşırı yemek olduğunu söylüyor. Son zamanlarda röportaj yaptığım tüm uzmanlar fazla yemek yiyenler ve aşırı iştahı olanlar için krom pikolinat öneriyorlar.

Hkullanalsizlik, aşırı kilo ve aşırı iştah probleminiz varsa çağımızın sorunu olan açlık kan şekeri sorunu yaşıyorsunuz demektir. Bana nasıl kilo verdiğimi ve bu kiloda kalabildiğimi soruyorsunuz.

Geçen haftaki yazımda bahsetmiştim. İki yıl öncesine kadar kilo problemi kabusum olmuştu. Zayıflamak için her yolu denedim. Hatta şu diyet uzmanlarının verdiği katı diyetleri yaptım. Kilo veriyordum ama çok çabuk alıyordum.

Programıma her yıl yüzlerce doktor konuk katıldı ben yinede fazla kilolu olmaktan kurtulamamıştım. Çünkü uzun süre aç kalıyor ve sonra tatlı ve yemeklerden uzak duramıyordum.

Üzülünce yiyordum sevinince yiyordum ve kilo problemi yüzünden ekranda kıyafet sorunu yaşamaya başlamıştım. Bir gün programıma Dr. Gönül Ateşsaçan katıldı.(Kendisi bu konuda araştırmalar yapmış üniversitede bu konu üzerine tezler hazırlamış) Çok samimi bir doktordu.

“Neden kilo problemi yaşıyorsunuz” dedi? Tabie ki kendisine anlattım. Çünkü ben de pek çok kadın gibi üzülünce iştahı artanlardandım.

“Sende açlık insülün direnci var” dedi ve bana içinde krom pikolinat olan kapsulü verdi. İki hafta sonra kilo vermeye başladım ve iki yıldır kilo problemi yaşamıyorum. Artık çok fazla yemek yiyemiyorum yada aç kalsam bu kapsul sayesinde kısa zamanda toparlıyorum. Eğer yemek ve tatlılardan kendinizi alıkoyamıyorsanız yardımı dokunacaktır. Geçtiğimiz hafta sizden bu konuda çok mail aldım. Bana bu kapsule nasıl ulaşacağınızı
Soruyorsunuz.www.elmakapsulu.net adresinden ulaşabilirsiniz. Tabiki hergün ılık su için ve her zaman olumlu düşünmeye çalışın çünkü çok değerlisiniz..

Sevgiyle kalın.


Meltem ŞARKIŞLALI / Haber 7
meltemsarkislali@gmail.com

Yorumlar1

  • Vasat Vatandas 15 yıl önce Şikayet Et
    2. bolum. Asagisaki ceviri Amerika Tenis Birligi web sayfasindan, Diyetisyen Nancy Clark tarafindan kaleme alinmis. Bir baska spor sitesi sunu diyor: " Fazladan kromun ergojenik (enerji ureten) etkisi kanitlanmis degil. Dahasi basagrisina, psikolojik problemlere ve bobrek zehirlenmesine sebep olabilir". (soccerperformance.org)
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat