Telefonlarını satan ‘Bylock’çular

  • GİRİŞ27.09.2016 09:24
  • GÜNCELLEME27.09.2016 09:24

Bu sistemi kullananlara yönelik operasyonlar da başlayınca çok ilginç bilgilere ulaştım.

Yapılan kararlı çalışmalar sonucunda deşifre olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan FETÖ militanları, kendilerini saklamak için akılalmaz yöntemlere başvuruyor. Ancak, onların yaptığı her yeni hamleye karşı güvenlik birimleri de yeni bir hamleyle karşılık veriyor.

İşte bu hainlerin son yöntemi;

Birbirleriyle iletişim kurmak için kullandıkları Bylock sisteminin ortaya çıkmasıyla tüm planları altüst olan FETÖ militanları, hemen ellerindeki telefonları yok etme telaşına kapıldı. Bunun üzerine istihbarat birimleri de şüpheli olarak gördükleri kişilerin eski telefonlarını da inceleme kararı aldı. IP numaralarından hareket ederek, kaybedilen veya satılan bu telefonlar bulunarak, incelenecek.

Yani kurtuluş yok!

ABD gezisinin ardından

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, gerek FETÖ gerek PYD gerekse Suriye konusunda çok sert mesajlar verdiği ABD ziyaretinde aklımda kalan bazı noktaları sizlerle paylaşmak istiyorum…

? Daha önceki ABD ziyaretlerinin aksine etrafta hiçbir FETÖ militanı görmedik.Son gezide Pensilvanya tarafından görevlendirilen militanlar, kaldığımız otellerin önüne kadar gelerek aklınıza gelebilecek her türlü tacizde bulunmuştu, bu kez gölgelerine bile rastlamadık.

? ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın 'şaşkın hali' de dikkat çekiciydi! Ne Zarrab ne de PYD'ye gönderilen silahlardan haberi olduğunu söyleyen Biden'ı duyunca, "Sen ne iş yapıyorsun" demekten kendimizi alamadık.

?Bir diğer ilginç gelişme, aralarında benim de olduğum gazetecilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmayı izleyememiz üzerine yapılan spekülasyon. Daha Türkiye’deyken akredite olmamıza rağmen, ABD’deki prosedürler nedeniyle konuşmayı genel kurul salonunda izleyemedik. Ancak, başta Cüneyt Özdemir olmak üzere bazı işgüzarlar, konuşmayı izlemeye gitmediğimiz yönünde teweet attı. Özdemir’in ilişkilerini ve konumunu bilemem ama bizler sadece gazeteciyiz. ABD elçiliğindeki görevli arkadaşların yönlendirmeleri dışında herhangi bir ilişkimiz olmadığı için genel kurul salonuna giremedik.

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat