“Milletin Adamı: Erdoğan” belgeseli ekranlarda

.

  • GİRİŞ08.04.2017 09:27
  • GÜNCELLEME09.04.2017 09:20

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zorluklarla, mücadelelerle dolu hayatını anlatan ‘Milletin Adamı Erdoğan’ belgeseli bugün, Ülke TV ve Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Bir yapımcının yayın öncesinde programına ilişkin kelam etmesi zordur; kız babasının suskunluğuna bürünürler ister istemez.. Yayından sonra eleştirilerde haksızlık yapılırsa belki cevap verme hakkını kullanması daha uygundur.

Ben bu yazıda, yapım sürecine ilişkin birkaç önemli hususu açıklayacağım.

‘Milletin Adamı Erdoğan’ belgeseli, her şeyden önce Kanal 7’nin zengin arşivinden yararlanılarak hazırlandı, bunu özellikle belirtmek gerekir.

Otuzu aşkın seçkin tanıkla yaptığım röportajlar, gerçekten belgeseli zenginleştirdi.

Bu altı bölümlük belgeselin metni, birkaç yazar tarafından defalarca farklı farklı kaleme alındı; kurgusu birkaç kez elden geçirildi.. Son derece özenli hazırlandı ‘Milletin Adamı Erdoğan’ belgeseli.

6 bölümden oluşan ‘Milletin Adamı Erdoğan’ belgeselinin ilk bölümü 08 Nisan Cumartesi akşamı saat 21:30’da Ülke TV’de, 00:15’te Kanal 7’de ekranlara geliyor.

Belgesel, Cumartesi’den Perşembe’ye her akşam Ülke TV’de ve Kanal 7’de.

İçeriğe ilişkin birkaç ip ucu vermek gerekirse şunu söyleyebilirim:

Kaptan Ahmet ile ev hanımı Tenzile Erdoğan çiftinin oğlu Kasımpaşalı ve İmam Hatipli Recep Tayyip Erdoğan’ın nasıl milletimizin gözbebeği haline geldiği sorusuna cevap aranırken, siyasi hayatı zaten bilindiğinden, bu çalışmada daha çok onun insani yanı, kişilik özellikleri, bilinmeyen boyutlarıyla ortaya çıkarılıyor..

‘Milletin Adamı Erdoğan’ belgeseliyle izleyiciyle buluşuyor.

Kuşkusuz takdir izleyicinin!

Yorumlar4

  • Nedim 6 yıl önce Şikayet Et
    Hocam elinize sağlık. Mustafa yurekli imzasını atmissiniz. Emeğe geçen herkese teşekkürler
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hermine Mısır 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir kısmını izledim ama tamamını izleyeceğim,gördüğüm kadarı ile çok güzel olmuş.Cumhurbaşkanımız hakkında yapılan her çalışma gereklidir,tarihe bir belgedir,çünki ileride tarih onu yazacaktır.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Sena 6 yıl önce Şikayet Et
    Efsane bi belgesel olmuş Allah bu belgeseli yapanlardan razı olsun.Rabbim RECEP TAYYİP ERDOĞANA uzuuun ömürler versin inşallah.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizlerden razı olsun.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat