Makyajlar dökülüyor, gerçekler görünüyor…

.

  • GİRİŞ25.03.2017 10:51
  • GÜNCELLEME25.03.2017 10:51

Dünya denen “küresel devremülk”ün çok kritik bir dönemindeyiz.

Modernizmin zirvesinde yaşıyoruz ama aynı zamanda, dünyaya damgasını vuran medeniyetlerin iflasına da şahit oluyoruz.

Zira gerçek medeniyet, “Tamir-i bilad ve terfih-i ibad” yani, “modern bir dünya oluştururken insanları da mutlu etmek”tir.

Oysa günümüzde, “medeniyet”in sadece “madde” kısmına yoğunlaşılmış ama asıl “mana”sı unutulmuştur.

İkiyüzlülük, bazı kesimlerin baskın karakteri haline gelmiştir.

40 yıldır “din, hizmet” diyenlerin gerçekte bu değerleri sinsi amaçları için istismar ettiğini görüyoruz.

Diğer taraftan, bize yıllarca demokrasi veren devletlerin, vahşi tarihlerine dönüşünü dehşetle izliyoruz.

Artık hiçbir “değer”in, hiçbir değerinin kalmadığını hayretle müşahede ediyoruz.

Kısaca, münafıklığın; “ekmeliyet”, ikiyüzlülüğün ise “medeniyet” olarak yutturulduğu bir dönem yaşıyoruz.

“Cemaat”ten canavar çıktı…

Takva ehli bir “cemaat” olarak ortaya çıkanlar, milletten ve devletten devşirdikleri gücü, milleti ve devleti yok etmek için kullanmaya kalkabiliyorlar.

Munis ve mütevazı görünen bu güruhun içindeki canavarın dehşeti, kimliklerini gizledikleri zaman ortaya çıkıyor.

Nitekim bu çakma mütevazılık üstadı teröristler, “Alınları secdeye giden; dürüst insanlar” diye verilen namütenahi makam ve yetkileri düşmanlarımızın hizmetine sunuyor, uçak, helikopter ve tanklarla millete saldırıyor, yedi düvel adına işgale kalkışıyorlar.

Peki bunlar kime hizmet ediyorlar?

Darbeye kalkışmış, masum insanların üzerine mermi yağdırmış, parlamento bombalamış bu darbeci örgütün baş ve beyin takımını koruyup kollayan Amerika, “Size yaptıkları bizi hiç ilgilendirmiyor. Bizim işimize geldiği sürece FETÖ masumdur” diyor.

Dünyaya demokrasi ihraç eden aynı Amerika, Türkiye’de 30 yıldır kan döken teröristleri silahlandırıyor. “Bu bir terör örgütüdür” diyorsunuz, “Saygı duyuyorum” diyor ve silah sevkiyatına devam ediyor.

“Dünyanın en gelişmiş demokrasisi”diye pazarlananların geldiği noktayı uzun uzun anlatmaya gerek yok. Bir ülkenin başbakanına, “Aslında sizin ülkenizi işgale devam etmemiz lazımdı” diyebildiği bir devlet…

Avrupa harakiri yaptı…

Gelelim Avrupa’ya…

Son kızıl elmamızdı “Avrupalı” olmak.

Osmanlıyı bu sevda uğruna feda ettik. Avrupa’nın hıyanet planlarını uygulayıp, padişahı, halifeyi hain ilan edersek bizi içlerine alacaklarını zannettik.

Cumhuriyet tarihimizde “Avrupalı” olabilmek için kendimize ait ne varsa resetledik.

“Biz artık Avrupa Medeniyeti için yaşayacağız” dedik.

Ama bugün, başladığımız yerden daha gerilere, “Haçlı” dönemine geri döndük.

Uğruna her şeyimizi verdiğimiz “Avrupa Medeniyeti” bugün ihanet, hakaret, husumet hatta vahşet olarak karşımıza dikildi.

Aman Allah’ım; biz bunlar için mi her şeyimizi feda ettik?..

Bu nasıl bir medeniyetmiş ki, çocuk katili bir örgütü 30 yıldır kucağında besliyor, Kandil’de eğitiyor, silahla donatıp katliam için Türkiye’ye gönderiyorlar.

Türkiye’deki vahşi eylemlere karşı kıllarını kıpırdatmıyor, Suriye’ye gönderdikleri radikallerinin, Avrupa’daki göstermelik eylemlerini, “Türkiye’nin desteklediği DEAŞ yaptı” algısına dönüştürüyorlar.

Milletimize darbe yapmak için yerden-gökten mermi yağdıranları bağırlarına basıyorlar, Suriyeli masum yavrulara göstermedikleri şefkati, darbecilere boca ediyorlar.

Kısaca, dünyada; ulusal menfaatlerin çatışması sonucu maskelerin düştüğü, makyajların döküldüğü ve her şeyin aslına rücu ettiği ilginç bir dönem yaşıyoruz.

Atılan çamurlar dökülüp, sular durulduğunda gerçek medeniyetin İslam’da ve gerçek tezahüratının da Türkiye’de olduğu ortaya çıkacaktır.

Yorumlar3

  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir şey daha var! Münafıklar, keşke sadece FETÖ' cüler olsaydı! Bu milletin canı cananı İslamdır, İmandır. Sahte önderler, İslamı aslından çıkarmak isteyen ifsatçılar, İslamı dilenciliklerine alet edenler, dünyaya kul ve köle olanlar hep var, dolu var! Devlet devlet olacak, aslını sahteyi ayırt edecek; ne yapıp edecek! Yoksa bu ihanetler ne ilk ne de son!
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazınız güzel, duygulu.. Ancak ABD'de, Avrupa'da değişmedi; hep aynıydı; biz yeni fark ediyoruz. Onlar, sadece rol yapmayı bırakıp gerçek yüzleri ile icraata başladılar; değişen biziz ve bu değişim kafiri kudurtuyor!
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • bahar 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc razi olsun.....Allah cc yolunu acik etsin....Biktik artik Turkiye de cakma Avrupa hayrani yobaz gormekten...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat