Biji serok Obama

  • GİRİŞ05.11.2014 08:00
  • GÜNCELLEME06.11.2014 07:59

 Kalabalığı sokak ve meydanlara dökenler yıllarca anti-emperyalizm nutukları atan sözüm ona sosyalistler. Muhafazakar kuruluşaları ve insanları ABD’nin kuyruğuna takılmakla  suçlayanlar.

 Kalabalıktan bir slogan yükseliyor. Solun geçmişini, düşünce namusunu kirleten bir haykırış: BIJİ SEROK OBAMA!

Kahrolsun Amerika’dan ,Serok Obama haykırışına terfi eden bir soldan bahsediyoruz. Düşünce kodları kirletilmiş, emperyalizmin uşaklığına soyunmayı marifet belleyen zavallı bir sol. Amerikan askerlerinin postalını yalayan, ama kendi askerine taş atmayı , kurşun sıkmayı yiğitlik belleyen perişan bir zihniyet.

PKK , kurucusunun ifadesi ile Marksist- Leninist, bilimsel sosyalizme inanan bir örgüttür. Strateji olarak Satalinist bir duruşu sergilemektedir. Gelin görün ki; PKK ve PYD güçleri adeta kendi geçmişlerine, ideolojilerine küfredercesine haykırıyorlar : Bıji Serok Obama ! Abdullah Öcalan’a bundan daha büyük hakaret olur mu dersiniz ?

 Serok Öcalan sizlere ömür. Varsa yoksa Serok Obama.

Ertuğrul Kürkçü’lerin, Sırrı Süreyya’ların,Sabahat Tuncel’lerin ve daha yüzlerce zincirlerle zaptedilemeyen dünkü devrimcilerin yönettiği partinin gösterilerinde Amerika’ya  sevgi ve bağlılık mesajları veriliyor. ABD Başkanı Serok OBAMA alkışlarla,zılgıtlarla kurtarıcı olarak lanse ediliyor. Bıji Serok Obama demenin Bıji emperyalizm demek olduğunu bile bile…

Hangi ABD, hangi Obama ?

Coğrafyamızı kan gölüne çeviren,Türkü Kürdü, Arabı,Aleviyi,Sünniyi biribirine düşman eden emperyalizmin kirli oyunlarını sahneye koyan kimdi?

Irak’ı üçe bölen, Suriye’yi açık arenaya dönüştüren, Mısır’ı  alçakça arkadan vuran, Arap baharı diye diye İslam ülkelerini mezbahaya çevirten emperyalizme alkış tutacak, sonra da devrimcilikten, anti emperyalizmden,solculuktan söz edeceksiniz öyle mi?

 Şimdi Rahmetli Erbakan Hoca hayatta olsaydı eminim ki okkalı bir ;’Hadi oradan, hadi oradan.. Sizi gidi gavur aşıkları.. Postal yalayıcıları sizi… ! ’ zılgıtını çekerdi.

Bıji Serok Obama haykırışlarını duyunca meşhur  ‘Abdullah Ağa ‘ hikayesini  hatırladım. 1402 yılında Yıldırım Bayazıt Ankara savaşında Timur’a yenilince Anadolu’da eşkiyalık türemiş, halk canından bezmişti. En namlı eşkiyalardan biri de Abdullah Ağa lakaplı bir beydi. Abdullah Ağa Kırıkkale Ankara arasındaki boğazı kontrol altında tutuyor, gelen kervanları, yolcuları soyduruyor,direnen olursa da öldürtüyordu. Ama çok kurnaz olan Abdullah Ağa hiçbir baskına katılmıyordu. Bir kervan göründü mü adamlarını baskına yolluyor, kervandaki bütün mallara el koyduruyordu. Bununla da yetinmiyor kervandaki erkeklerin  elbiselerini çıkarttırıyor,don gömlek hizaya dizdiriyordu. Operasyon tamamlanınca Abdullah Ağa atına binip dağdan iniyor ve olay yerine gelir gelmez adamlarına bağırıp çağırıyordu. ‘Ulan zalimler, terbiyesizler bunu nasıl yaparsınız?. Bu dondurucu soğukta insanları nasıl don gömlek bırakırsınız? Hiç vicdan,namus, haysiyet yok mu?’ diyordu. Sonra adamlarından bir ikisini tokatlıyor ve zavallı kervancılara elbiselerini iade ettiriyordu. Ardından da hepsini oturtuyor onlardan aldığı yiyeceklerden karınlarını doyuruyor, hayvanlarına ve mallarına el koyarak  haydi güle güle gidin diyordu. Kervancılar canlarını kurtardıklarına,elbiselerine kavuştuklarına ve karınlarını doyurduklarına şükrediyor, salı verildiklerinde de insansever, merhametli,yiğit ve namus timsali Abdullah Ağa’ya şükranlarını  iletiyorlardı.

‘- Ağam Allah seni başımızdan eksik etmesin, sen olmasaydın bu ayazda donardık. Açlıktan ölürdük. Sağaolasın, varolasın…’

Serok Obama tam da güncellenmiş Abdullah Ağa değil de nedir Allah aşkınıza?

Abdullah Ağa’nın marifetlerini anlattık. Şimdi gelelim Serok Obama’ya…

Irak işgali ile yüzbinlerce insanın ölümüne yol açacaksın. Ebu Gurayp hapishanesinde insan neslini tiksindirecek her türlü alçaklığı,namussuzluğu yapacak vahşi işkenceler ile Neronu bile geride bırakacaksın. Maliki’nin eli ile mezhepçi politikalar gerçekleştirecek, Irak’ı üçe bölme senaryosunu hayata geçirmek için IŞID’e uygun zemini hazırlıyacaksın. Arap baharı yutturmacası ile Suriye’yi  açık hava mezbahanesine çevirteceksin. Sonra da Kobani ‘ye yardım  diye koşup geleceksin. Hoş geldin Abdullah Ağa.. Pardon Serok Obama !

Kobani’de, Rojava’da, Irak’ta zayıflatılmış uranyum içeren silahlar kullanacaksın. Bu silah ve mühimmatın  yaydığı Radyoaktivitenin etkilerinin nesiller boyu devam edeceğini bile bile..

Bu uranyumun yaydığı  radyoaktivitenin genetik bozukluklar,kanser,özellikle lösemi ve kısırlık yaptığı gerçeğini bile bile…  Uranyumun çözünürlüğü olmayan mikro parçacıklarının rüzgar, akarsu ve değişik yollarla yüzlerce kilometrelik bir alana yayıldığını,bu maddeler yolu ile insanların beyin hücrelerinde ,lenf bezlerinde,bağışıklık sisteminde,üreme organlarında tahribatlar yaptığını ve bu tahribatın nesiller boyu devam edeceği gerçeğini  bile bile kullanacaksın. Kısaca Kürtlerin, Arapların, Türkmenlerin ve Türklerin genetik yapısını bozup  gelecek nesilleri  perişan edecek her türlü projeyi  hayata geçireceksin, sonra da bir kurtarıcı gibi karşılacak ve ‘BIJİ  SEROK OBAMA ‘ diye , sosyalist uşaklar tarafından alkışlanacaksın.

Bu tabloya isyan edecek namuslu solcular arıyorum.

Yorumlar7

  • etik 9 yıl önce Şikayet Et
    ypg ve pkk olmasaydı sen ve senin gibiler kobani için, şengal, mahmur için ne yapardınız. merak ediyorum ömer faruk efendi..
    Cevapla
  • Abdurrahim ZARARSIZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir yazı. Benden de altına imza. Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Yahya 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne anlamlı ve güzel bir benzetme ile yapılmış bir analiz...
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Salih 9 yıl önce Şikayet Et
    kendi askerine kurşun sıkan taş atan, ama coni postalı yalayan parişan bir zihniyet! acaba bu yorumu sılho okumuş mudur?
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • vannnnn 9 yıl önce Şikayet Et
    güzel bir teşhis hocam ....
    Cevapla Toplam 9 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat