Ak Parti'ye açık mektup

  • GİRİŞ03.11.2015 08:32
  • GÜNCELLEME04.11.2015 07:46

Terbiye edici,eğitici,istikamet verici bir sağ duyu sahibi. Sevdi mi adam gibi seviyor. Kendisine değer vereni yüceltiyor,koruyor, güç veriyor. Kırıldı mı ufaktan bir sitem ediveriyor. Öldürücü,yaralayıcı değil, uyarıcı fiskeler ile kendisine getirmeye çalışıyor.

Yanlış yapma diyor. Beni saf koyunlar sürüsü zannetme. Bana karşı gurur ve kibir taslama. Kendine mecbur ve mahkum zannetme. Değerlerimi, duygularımı, tasavvurlarımı yabana atma. Sakın ola ki horlamaya kalkışma. Seviyorsam bana benzediğin için seviyorum. Sende kendimi gördüğüm için seninleyim diyor. Başkalarına yaranmak için aslını, aidiyetini, geçmişini unutma.

Sen sen olduğun, yolda bulduklarını yola çıktıklarına tercih etmediğin sürece ben de seninle olmaya devam edeceğim. Sen kendini unutursan, kendinden,değerlerinden,geçmişinden ve bana benzemekten vaz geçersen emin ol ki tereddüt etmeden daha iyisini, daha güzelini, daha doğrusunu arayıp bulmakta tereddüt etmeyeceğim.

Sakın ola ki rakibim, alternatifim yok kandırmacası ile kendini avutma. Analar hergün yiğit evlatlar doğurmakta… İzzet,şeref ve mülk Allah’ındır.O dilediğini aziz,dilediğini zelil eder. Dualarımı,sevdamı, şefkat bakışlarımı kaybedersen Allah bunları kazanmayı hak eden bir topluluk ile dinini ve ümmeti teyit eder. Ben rakipsizim, güçlüyüm,alternatifsizim düşünceleri sadece şeytanın vesvesesidir. Allah dilerse elindekini alıp en güçsüz zannettiğine ikram eder ve sen şaşırıp kalırsın.

Adil ol,mazlumun,mağdurun,madunun yanında ol. Sahipsizlerin sahibi Allah’tır.Kimsesizlerin kimsesi Rahman’dır. Rahmanın kullarına eziyet etme. Sürüye dadanan kurt ile ortaklık yapma. Unutma ki, Allah her yerde görüp gözetendir. O’nun ilminden hiçbir şey saklı değildir. Haşa Allah yokmuşçasına davranırsan, kapalı kapılar ardında hak-hukuk gözetmeden kumpaslar çevirirsen,insanların izzeti ile,şerefi ile,ekmeği ile oynarsan hiç beklemediğin bir zamanda ve beklemediğin biçimde ilahi şamarı yersin.

İtibar katli, can almaktan beter bir cinayettir. Masum insanları,garip gurebayı, söyleyecek sözü olan ve sözünü esirgemeyen cesur insanları haksız yere itibarsızlaştırmaya kalkarsan Allah da senin itibarını yerle bir eder. Kaşla göz arasında sahip olduğun her şey ellerinden kayıp gider.

Bizim sizinle ahdimiz ma’ruf üzerine bina edilmiştir. Biz adamımızı şeytana yedirmeyeceğiz.Milletin adamını millet yüreğinde saklar,başında tac diye gezdirir. O’na uzanan elleri kırar. Yeter ki onun adına iş görenler milleti incitmesinler,zulmetmesinler, gurur ve kibre kalkışmasınlar.

Bu ahdin gereği olarak gerektiğinde 1 kasımda olduğu gibi Osmanlı Tokadı atarız.

Siz dik durun biz 1 Kasımda olduğu gibi küresel kumpasa ‘One minut’ demeyi biliriz.

 

Ömer Vehbi Hatipoğlu- Haber7

Yorumlar6

  • Nalan karadeniz 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok çok özel bir mektup Sayın büyüğüm Tebrik ve teşekkürlerimi Lütfen kabul ediniz.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Behçet Tekdemir 8 yıl önce Şikayet Et
    Tarihe geçecek notlar ve nasihatlar, tebrikler sayın Hatipoğlu; zamanın şeyh Edebalisi.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel ve özel bir yazı. Allah razi olsun.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Kemal CANITEZ 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın yazar bu kadar geçmişinizi yok saymayın sizde yolda bulduklarınızı yola çıktıklarınızla değiştiniz. yazık ettiniz kendinize.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • İhsan 8 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler güzel bir nasihat...
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat