Eşimle daha rahat nasıl geçinebilirim?

Aslında bir koçla geçinmek çok kolaydır. Onun içinde sakladığı ve büyütmek istemediği çocuğu kızdırmadığın sürece hiçbir sorun çıkmayacaktır.

  • GİRİŞ02.08.2011 06:40
  • GÜNCELLEME02.08.2011 06:40

Orhan Bey Merhaba,

Burçlarla ilgili tüm yazılarınızı biriktirdim saklıyorum.Eve biri geldiği zaman hemen burcunu sorup sizin yazılarınızdan kendisi ile ilgili kağıdı eline tutuşturuyorum.Büyük bir merakla okuyorlar ve yazdıklarınızın cuk diye oturduğunu söylüyorlar. Sizi Sıradışı proğramında izledikten sonra hayranınız oldum ve haber7 deki yazılarınızı büyük bir merakla takip ediyorum. Benim sorum eşimle daha rahat nasıl geçinebilirim? Koçların anahtar kelimesini ne güzel ifade etmişsiniz.’’ BEN’’ Benim dediklerim doğrudur, benim kurallarım her zaman doğrudur, değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez. Anladığınızı düşünerek daha fazla ayrıntıya girmiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Kolay gelsin…

                                                                                               Dengesiz Terazi

Sevgili Dengesiz Terazi;

Bence rumuzun dengesi bozulmuş terazi olmalıydı. Çünkü koçun o bitmez tükenmez enerjisi senin dengeni hep bozacağı için dengede kalman çok zor.

Aslında bir koçla geçinmek çok kolaydır. Onun içinde sakladığı ve büyütmek istemediği çocuğu kızdırmadığın sürece hiçbir sorun çıkmayacaktır. Ama yok illa ben o çocukla uğraşırım dersen Allah sana yardım etsin. Takılmış plak gibi bıkmadan usanmadan aynı şeyi tekrar tekrar gündeme getirecektir.

Yani senin koçun her konuda zaten yüzde yüz haklı olduğu için sana düşen tek şey onu istek ve düşüncelerini kendi istek ve düşüncelerin gibi varsayarak yapmak. Gördüğün gibi bu kadar kolaymış bir koçla anlaşmak. 

Orhan ÇINAR’la Paylaşım / Haber7
orhancinar01@gmail.com

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat