Nutuk'u dahi fırlatsanız ne yazar!

Ne yaparsanız yapın CHP zihniyetini değiştirmek imkansız. Her daim milletin karşısında olan bu örgütü yakında millet tasfiye edecek.

  • GİRİŞ29.08.2014 09:11
  • GÜNCELLEME29.08.2014 09:55

Türkiye yeni dönemin kapılarını dün itibariyle açtı. Halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı vazifesine başladı. Teamüller gereği Meclis'te yapılacak yemin törenin ardından Cumhurun Reis'i eskisinden çok daha fazla çalışacağı günlerin ilk adımını atmak üzere milletin meclisindeki yerini almıştı.

Derken eski Türkiye'nin partisinden itirazlar yükselmeye başladı. Usule aykırı hareket edildiğinden bahsederek Meclis'i çalıştırmamak istediler.

Daha önceleri postal yalama servisinden çıkmayıp bu tür durumların öncesinde laiklik elden gidiyor, İran olacağız gibi propagandayla darbe yaparak istediklerini elde ederlerdi. Bu sadakatlerinden ötürü de mutlaka kendilerine bir şeyler takdim edilirdi.

Devir değişip asker asıl olan yerine kışlaya çekilince başka metotlar denediler.

2013 Mayıs ayında Alman ajanlarının organizatörlüğünde Gezi terörizmiyle hükümeti al aşağı etmeyi denediler. Sonrasında malum yapının tertipleyip ardından kendilerinin de destek verdiği 17 ve 25 Aralık darbe planlarını var güçleriyle gerçekleştirmeye çalıştılar.

Bu üç ayaklı tezgahın amacı önce hükümeti düşürmek, düşmese bile 30 Mart seçimlerinden mağlup çıkarmak ardından Cumhurbaşkanlığı seçiminde yıpranan AK Parti'ye çatı adayla bir gol daha atıp AK Partiyi siyaset sahnesinde ANAP'laştırmak istediler.

Ucu dışarda olup içerideki işbirlikçilerle ortaklaşa hazırlanan 3 operasyonda milletin ferasetine yenildi.  Millet kendinden olana sahip çıkıp iradesini ortaya koydu.

Bütün kirli oyunları deşifre olan, yaptıkları her şey ters düz olanlar bu kez de sevgili emekli Cumhurbaşkanları A.N.S'nin taktiğiyle bir hamle yaptılar.

Halkın yüzde 52'sinin oyunu almış bir Cumhurbaşkanın yemin töreninde önce bir kaos oluşturmak istediler. Ardından Meclis Başkanı Cemil Çiçek'e iç tüzük kitapçığı fırlattılar.

Ne yaparsanız yapın CHP zihniyetini değiştirmek imkansız. Her daim milletin karşısında olan bu örgütü yakında millet tasfiye edecek.

Kendinden olmayana hiçbir tahammülü olmayan, yaşamasına bile müsade etmeyen bir partiden bahsediyoruz. Bu partinin en son muadilini Sovyet Rusyası'nda gördük.

Kitapçık fırlatarak belki ekonomiye zarar veririm düşüncesindeler miydi? Bilmiyorum. Ama kitapçık fırlatıldığı vakitlerde Borsa yükselmeye devam etti. Yani Nutuk'u dahi fırlatsanız ekonominin de Türkiye'nin de sizi kale aldığı yok.

Her daim akıl danıştıkları A.N.S ( emekli cumhurbaşkanı) anayasa kitapçığını fırlattığında ülkede yaşanan ekonomik krizin faturasını hatırlayın işte A.N.S'nin ülkesini ne kadar çok sevdiğini anlamınız için yeterli.

Parayla para kazanan faizcilerin nasıl daha zengin olup bu milletin kanını emdiklerini hep beraber yaşadık. Akıl hocalarına özenen CHP'liler, her şey geride kaldı. Bu millete rağmen bir şeyler yapmak devri kapandı.

Milli şef İsmet İnönü 12 adayı Lozan'da bırakıp geldikten sonra İzmir'de bir kıyıda zevk-i sefa yaparken şunu demiş "Ya bu adalar bize bu kadar yakın mıydı?”

O zamandan bu zamana değişen bir şey yok. Burunlarının ucunu göremeyenleri tarih kendi çöplüğüne gömdü ve gömecek. Tarihin başlangıcından beridir tarih yalan söylemedi. E ne diyelim yalan söyleyen Tarih utansın!

Son bir not 7 yıl önce Meclis’te başörtüsü yasağı nedeniyle Hayrünnisa Gül, başörtülü olması nedeniyle eşi Abdullah Gül'ün yemin törenini izleyememişti.

Dün ise Emine Erdoğan,  çocukları Sümeyye Erdoğan ve Esra Albayrak locadaki yerlerini aldılar ve o tarihi ana tanıklık ettiler.

Nereden nereye! Dün aslında Emine hanımın o törende bulunması eski Türkiye’nin fiilen bittiğinin de son göstergesiydi.

serkan.ustuner@haber7.com

@sustuner

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat