AK parti CHP'yi kapatacak!

AK Parti için bir nimet olan CHP'yi kapatmak hükümete fayda sağlamaz aksine zarar getirir.

  • GİRİŞ06.03.2015 09:27
  • GÜNCELLEME08.03.2015 09:08

Kemal Kılıçdaroğlu'nun üreteceği herhangi bir siyasi söylem olmadığı için sosyal medyada Avanak Avni mahlasıyla ünlenen birinin sözlerine kanıp seçim öncesi  CHP'nin kapatılacağını açıkladı.

Neresinden bakarsanız tutarsız, içi doldurulamayan, gündelik polemik konusu bile olmayacak basit bir iddia.

AK Parti iktidarını perçinleyen ana faktörlerin başında gelen CHP, hükümete köstek değil tam anlamıyla destek oluyor.

İktidara gelmek için gezi, 17-25 Aralık gibi demokrasi dışındaki her olaya destek veren, hala bu ülkenin büyük çoğunluğuyla barışamamış, ülkenin terakkisini 1. İzmir iktisat kongresinde arayan, müzelik bir partiyi kapatmak için deli saçması bir şey.

AK Parti'nin dünya siyasi tarihinde görülmemiş bir başarı sağlamasında hiç kuşku yok ki Erdoğan'ın ve daha sonra kadroların büyük payı var ama CHP'nin de bu çorbada tuzu yadsınamayacak kadar fazla.

Siyaset üretemeyen, halkını hala anlamamış, sürekli hükümete artı puan kazandıran Kılıçdaroğlu'nun CHP'si, AK Parti'nin Türk siyasi tarihine altın harflerle geçmesinde gerçekten büyük role sahip.

Ana muhalefetin başında olan bir kişinin de kim olduğu belli olmayan hayali bir sosyal medya kullanıcısı üzerinden siyaset yapması ve bunu dile getirmesi normalde şaşılacak bir şey ama kaç zamandır yapılan ortaklık ve Kılıçdaroğlu'nu düşününce her şeyin olağan seyrinde geliştiğini görüyoruz.

Sayın Kılıçdaroğlu, bakın seçim geliyor Avanak Avni’nin peşine takılıp malzeme olmanıza gerek yok. Siz ki Obama'nın reklam kampanyasını yürüten ekiple anlaşmış, seçimde yüzde 35'i hedefleyen bir partisiniz.

Türkiye'yi CIA raporlarından tanıyan reklam şirketine bir de genel merkezde İzmir üzerinden bir sosyoloji çizdiyseniz bence yüzde 50 garanti.

Dün CHP'nin ağır toplarından Erdoğan Toprak "AKP 8 Haziran da gidici" dedi. "Bu kez bu iş tamam” diyorlar.

Her seçimde sonu hüzünle biten hep aynı nakarat: " AKP gidecek . CHP iktidar, Kemal başbakan"

Obama'nın da dediği gibi "Yes We Can" canım. Ya da diğer bir deyişle: Yav he he…

serkan.ustuner@haber7.com

Yorumlar2

  • vatan ve hürriyet 9 yıl önce Şikayet Et
    güzel mizah :))
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • kadem 9 yıl önce Şikayet Et
    yaw he he :)))
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat