ABD iç güvenlik yasasına karşıymış!

  • GİRİŞ30.03.2015 09:12
  • GÜNCELLEME31.03.2015 08:04

Jeff Rathke kim derseniz? ABD dışişleri bakanlığı basınla ilişkiler direktörü. Yahudi lobisinin önemli isimlerinden, paralel yapıyla sıkı bağları var. Filistin'in yok edilmesinin gerekliliğine inanan demokrasi havarisi. En büyük özelliklerinden biri de Türkiye düşmanlığı. Geçen sene senatoda sözde Ermeni soykırımının kabulü için lobi faaliyetini gerçekleştiren isimlerin başında yer aldı.

Düşünün böylesine bir şahıs Türkiye'nin içişlerine söz söyleme cüretini gösteriyor ve her şeylerini bu topraklara, bu devlete borçlu olanlar utanmadan, sıkılmadan "Bakın ABD uyardı ayağınızı denk alın" diyerek bu memlekete düşman birinin ağzından devlete kafa tutmaya kalkıyor.

Herkesi kendileri gibi kurma oyuncak zannedenlerin düştükleri zelil durum gerçekten ibretliktir. ABD'nin yıllarca ara kablosu olmuş bir yapı için çok fazla bir şey söylemeye gerek yok gerçi.

Bu kendini bilmez direktör iç güvenlik yasalarının en ağır olduğu memlekette yaşıyor ama İç Güvenlik Yasası'na laf ediyor. Neymiş özgürlük bla bla bla..

Bunu söyleyen mahlukatın memleketinde polisin öldürme yetkisi var. Diyelim polis arabanızı durdurdu. Ellerinizi kıpırdattığınız takdirde sizi öldürebilir ve bu vaka-i adiyeden sayılır.

Wall street olaylarında polisin tavrını hatırlayalım.

Beyaz Saray'a yakın bir yerde polis barikatını geçmeye çalışan bir kadını çocuklarının gözü önünde öldüren kimdi?

Teksas'ta polis merkezinde 17 yaşındaki Coignard'ı sabaha kadar dövdükten sonra kurşunlayıp katleden İsviçre polisi miydi?

Hala ana damarlarınızda bulunan ırkçılığın verdiği psikopat ruh haliyle oniki yaşındaki zenci çocuğu öldürüp, daha sonra Ferguson'da sistematik olarak zencilere işkence yapan ABD'nin değerli polisleri değil miydi?

Serkan Üstüner - Haber 7 

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat