1 Mayıs: Fistanlı teröristin bayramı

  • GİRİŞ03.05.2015 09:35
  • GÜNCELLEME04.05.2015 08:00

Fistanını giymiş, yüzünü kapatmış,  polisi öldürmek amaçlı elinde bombayla alana inen beli etekli teröristlerin bir bayramı olduğunu da bu vesileyle öğrenmiş olduk.

Türkiye’de kendini sol olarak addedenlerin ortak bir özelliği var: Din ve dindarlara karşı her daim nefreti içinde barındırmaları ve özel ayinlerinde de toplu halde kusmaları.

Misal; 350 bin kişinin katili zalim Esed'in kadrolu sarışın gazetecisi çarçaflı bir turistin fotoğrafını paylaşıp evvel aklıyla bir kadına hakaret edebiliyor. Yine aynı şahıs, Hz. Peygamber'e ait olduğu iddia edilen karikatürü de basın özgürlüğü adı altında köşesine taşıyarak büyük bir provokasyona imza atmıştı.

Lafa gelince kadın hakları, hümanizm, türlü avaneliklerle yapmadıkları riyakârlık kalmaz ama iş başörtüsüne, çarçafa gelince azı dişlerini sonuna kadar açarlar.

İşte bu zihniyetin farklı fraksiyonları yine sokakları terörize etmek için 1 Mayıs’ı bahane edip ortalığı yaktılar, yıktılar...

HDP'li Sebahat Tuncel kırmızı plakalı makam aracıyla eyleme gelip işçi sınıfına nasıl protesto yapılacağını gösterdi. Bundan sonra her işçiye çakarlı bir makam aracı şart. Belediye otobüsüyle eyleme mi gidilir be yoldaş!

Bir de şu meşhur devrimci köpek meselesi var: Köpek yerde yatan şahsa saldırsa polis köpeği engellemedi olur. Tekme atar gibi yapıp uzaklaştırsa hayvan düşmanı olur. Kahramanı köpek olanlara diyecek lafımız olmadığı için bu bahsi de burada kapatıyorum.

Her sene aynı teranelerin sergilendiği bu tiyatro artık kabak tadı veriyor. Bakın önünüzde 1 sene var şimdiden disiplinli bir şekilde çalışın, daha kreatif işlere imza atın. Misal: Bu sene orak - çekiç paylasan banka gibi saçmalamakta birinci olun ki en azından yaptığınız işler konuşulsun.

serkan.ustuner@haber7.com

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat