Kumsala vuran çocuk ve rezil adam

  • GİRİŞ04.09.2015 09:44
  • GÜNCELLEME05.09.2015 11:04

Fotoğraf konuşulmaya başladığı andan itibaren herkes feryat figan etmeye başladı. Evet normal olarak bu manzara karşısında bağırmalıyız, haykırmalıyız ağlamalıyız.
Ama burada koca bir amma açmalıyım. Ağlamak da haykırmak da bir hakki gerektirir.

Doğan Grubu, zehirli yapı, laik teyze ve amcaların gazetesi, Can Dündar'ın Cumhuriyet'i ve bunun fıkra yazarlarının tek harf bile yazmaları günahtır.
Hangi birini yazsam aklıma ağız dolusu gariz cümleler geliyor.

AK Parti sayesinde vekil olan eski futbolcu bunun sorumlusu olarak Erdoğan'ın 2012'deki sözlerini paylaşmış. Be zaman bilmez, söz bilmez 2012'de sen o partinin vekili değil miydin?

Zehirli yapının lağım ağızlı kalemşörleri hep birden ayni nakaratı tekrarlamaya başladılar. Bunun sorumlusu belli. Yahu siz kendinizden başkasına yasam hakki tanımayan hastalıklı ruhlarsınız. Sizi ne ilgilendiriyor ki Suriyeli bir çocuk. Siz değil misiniz Suriye'ye tüm mazlum coğrafyalara en büyük yardımı gerçekleştiren İHH'yı terör örgütleriyle birleştirip kapatmak isteyen.

Gelelim Can Dündar ve Cumhuriyet'ine: Esed'in tasmalısı Mihraç Ural'la röportaj yapan da sizsiniz terörist Mihraç'ı hümanizmin kurucusu olarak gösteren de. Esed'i gece gündüz destekleyip tüm muhalifleri asi ve terörist ilan eden de.

Gelelim sosyal medyada ağlaşan Beyaz Türklere: Nişantaşı ışıklarda bekleyen Suriyelileri sürekli Teşvikiye Karakolu'na şikayet eden bunlar. Ocu görmüş gibi kaçan bunlar. Ömründe geçtim bir mülteciyi kendinden olmayanı bile sofrasına almayan yine bunlar. Daha birkaç gün öncesine kadar Suriyeliler gitsin. Onları görmek istemiyoruz diyen yine bunlar. Şundan 15 yıl önce bu toprağın asli evlatlarını dahi hadi Arabistan'a diyenler de bunlar.

Simdi kalkmış bastan aşağı riyaya bulanmış bir şekilde "Bu çocuk nasıl ölür?" diye tweet atıyorlar önlerinde 20 liralık kahveleri ve önlerinde Suriyeli çocuklar.

CHP'lilerinse nasıl utanmadan cümle kurduğuna hayret ediyorum. Secim beyannamesinde iktidara geldiği taktirde tüm Suriyelileri göndereceğim sözüm söz diyen genel başkan. Esed'e çiçek çikolata götürüp ne iyi ettiniz milyonlarca insani sürgüne gönderdiniz 350 bin masum halkı genç, çoluk çocuk demeden öldürdünüz devletinizi ne güzel savunuyorsunuz diyen CHP değil miydi? 

Bunlara 7.5 milyar dolar yedirdiniz o para bu milletin hakki diyen CHP değil miydi? 

Gelelim rezil adama. 20 yıl boyunca yönettiği gazetede Ahmet Kaya'nın ölümüne sebebiyet vermekten, Kürtleri, başörtülüleri, dini bütün insanlara ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapmaktan tutun da ülke aleyhine ne kadar is var hepsinin içinde bu şahsiyet var. Sicili bir hayli kabarık anlayacağınız. 

Dünkü çamur sıçratan yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şuurunu kaybetmiş bir şekilde saldırdı. Ölen küçük Galip'in sorumlusu Erdoğan'mış. Be vicdansız be çapsız be kendini bilmez gafil herif. Sen patronunun yatında Ramazan ayında şarabını zıkkımlanırken Erdoğan ilk iftarını mülteci kardeşleriyle açtı. Her turlu riski alarak 2 milyon Suriyeliye kapıları açtı. Dünyayı karsısına aldı. Iran, Rusya, Cin gibi devletlere posta koydu. Sen 7 yıldızlı otellerden çıkmazken varını yoğunu mazlum insanlar için serdi. Beykoz konaklarında kaba etini büyütüp kanalizasyondan yazdığın yazı senin suretindir. 

Ey rezil adam, bir tane Suriyelinin başını mı okşadın insanlıktan bahsedeceksin nasipsiz ihtiyar. Manşetle iktidar devirdiğiniz günler bitti bunu o Alzheimer beynine iyice yerleştir. Bu devlet zincirlerinden kurtuldu. Senin gibilerin alçakça iftiralarına, saldırılarına, tezgahlarına rağmen tüm statükoyu kırdı.

Sen bu memleketin hiç tohumlarından birisin. Ne bu toprağa ne de bu ülkeye aitsin.

Yorumlar11

  • Özkan DEMİRCİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık.
    Cevapla
  • resit 8 yıl önce Şikayet Et
    Almanya'dan bu satirlari okuyup iyi ki boyle adamlar diyorum. Kalemine saglik Serkan kardesim.
    Cevapla
  • hayat 8 yıl önce Şikayet Et
    Cok dogru, soyleyec soz bulamiyorum.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah kalemine dert vermesin Serkan bey yilin yazisi budur.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat