CHP olmazsa nasıl gülüp eğleneceğiz?

  • GİRİŞ09.02.2016 09:17
  • GÜNCELLEME10.02.2016 07:55

CHP'nin siyasi tarihimize bir parodi partisi olarak veda edeceği artık kesinleşmiştir.

Ülke yangın yeri, bölgede tüm ülkeler birbirine neredeyse aleni bir şekilde savaş açacak durumda, mülteci konusu dünyanın gündeminde ama CHP iki aydır Atatürk posteri üzerine 1600 toplantı yaptı.

Yüzyılın sorunu şu: Atatürk posterini kim indirdi?

Önce Zeynep Altıok dendi.

Tüm 6 ok yaylara gerilip üzerine yağdırıldı. Zeynep Altıok olmadığı Atatürk posteriyle poz verip basın toplantısı yapınca kendisi olmadığı anlaşıldı.

Hemen bir tahkikat komisyonu kuruldu.

Aylin Nazlıaka'nın ortaya attığı dokuz kusurlu laik hareketin sahibi bir türlü bulunamayınca Nazlıaka ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

İhraç olayının ciddi bir boyuta ulaşmasıyla Aylin hanim gözyaşları içinde basın mensuplarının karşısına çıktı.

“...Bu olay, ismimin Aylin Nazlıaka olduğu kadar gerçektir. Olayın daha sonrasında basına servis edilişi ve basında işleniş biçimiyle yön değiştirmesi maalesef algısal boyutuyla gerçekleştirilen olay arasında fersah fersah fark yaratmıştır. Olay olmuştur ama bunu yapan arkadaşımız bir Atatürk düşmanlığı amacıyla bunu gerçekleştirmemiştir. ...Olay basına servis edildikten sonra yanlış yönlendirilmiş ve bu süreç içerisinde maalesef kurumsal boyutta bu iletişim sorunu ele alınamamış ve bu iletişim sorunu nedeniyle bir kar tanesi büyüyüp kocaman kocaman ıııııı... bir ııııı... ııııı.... çığa dönüşmüştür. Ben CHP’nin böyle bir çığın altında ezilmesini elbette ki istemem. Ancak bu olayın iyi yönetilememiş olmasının tamamiyle benim üzerime yüklenmesini doğru bulmuyorum.”

Böylesine komik olaylar cereyan ederken suçlu suçunu itiraf edip ülkeyi kaostan kurtardı. CHP Ankara milletvekili  Necati Yılmaz "Ben yaptım. Kara Murat benim. Ama Atatürk'ü ben indirmedim. Aylin hanımla yüzleşmeye hazırım" dedi.

CHP'de bunlar olurken Merkel mülteci sorunu için Başbakan ve Cumhurbaşkanı’yla görüştü, Silopi'de hayat normale dondu. ABD hain müttefik nasıl olunur onu kanıtlamak için terör örgütü YPG'ye 20 danışman atadı, Cizre'de bodrum kattaki hainler etkisiz hale getirildi, Sur'da 3 askerimiz yaralandı...

serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

 

Yorumlar1

  • Uşaklı 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir yazı, kaleminize sağlık, ancak, bu yazıyı asıl CHP lilerin okuması lazım. Partilerine çeki düzen veremezlerse bile en azından kendilerine çeki düzen verip bir defalığına olsun partiye oy vermeyerek meclis dışına itip kendine gelmesini sağlamamalılar. Aksi halde chp yüzde 20 lerin partisi olarak kalmaya devam edecek.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat