Geri kafalı hainler 1 Mayıs'ta alandaydı

1 Mayıs her zmanki gibi ihanetin, hainlerin buluşmasın

  • GİRİŞ03.05.2016 07:05
  • GÜNCELLEME04.05.2016 07:50

68 rüzgarının Türkiye’yi de etkilediği andan itibaren Türk Sol'u ardından Kürt Sol'unda değişmeyen düşmanlar vardı: Bunların başında da Devlet ve Din hep zirvedeydi.

Her fırsat bulduklarında dine ve dini kurumlara saldırmak birincil vazifeleriydi. Bunu kimi zaman iktidarlar üzerinden, kimi zaman da askeri vesayet üzerinden yapıyorlardı. Ne de olsa ortak düşman: İrticaydı!

AK Parti hükümetinin tatil olarak ilan ettiği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde bu yıl her zamankinden farklı olarak Sol’a ait sendikalar devletin gösterdiği yere son anda ‘Evet’ dediler.

Sonrasında ise bildik manzaralar vardı: Polise mukavemet, marjinal grupların Taksim’e çıkmak istemesi, terör örgütlerinin propagandası, devleti meydanlarda düşman ilan etme gibi vatan hainlerinin ne kadar özelliği varsa hepsini sergilemekle mahir kabiliyetlerini gösterdiler.

Bu sene en çok dikkatimi çeken pankart şu oldu: “İmam – Hatipleri kapatacağız” Kim kapatacak? Bir avuç çapulcu.

Aç tavuk ambar ilişkisine şahane bir örnek. Bunun olabilirlik derecesinin CHP’nin iktidar olma şansından bile düşük olduğu bir gerçek ama burada sorgulanması gerekenin bir zihniyet olduğu muhakkak.

İyi de neden İmam – Hatip? Bunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İmam – Hatip’li olması, İmam – Hatipler’deki öğrenci sayısının 1 milyonu aşması.

Yok edilmesi gereken düşman olan İmam – Hatip okullarının başarısı ve küllerinden yeniden doğmasının etkisi büyük ama bu kafadakiler için Kur’an Kursları da kapatılmalı, camiler de, yani dine ait ne varsa yok edilmeli.

Yanlış anlaşılmasın, İslam’a ait ne varsa! Yoksa diğer dinlere ve mensuplarına karşı gayet hoşgörülüdür bu hümanizm çocukları!

Değişmiyorlar, değişmeyecekler de! 1940 model Stalinist kafanın ürünleri değişmeyecek, aydınlanma çağının fosilleri de değişmeyecek.

Türkiye değişiyor, gelişiyor. Modern çağın oyunlarına göre kurallarını kendi belirliyor. Evet hem de bunu İmam – Hatip’li bir lider öncülüğünde yapıyor.

Sizin geri kafalı, örümcek ağı tutmuş, süngerleşmiş beyinleriniz almak istemese de iktidar namlunun ucunda olmadı olmayacak.

Bu milletin mayası 1071’de neyse bugün de o dur.

1071’de atlarımızın toynakları bu topraklara geldiğinde de sizin gibi ihanet çukurunda olanlar vardı. Şimdi de olacak. Ama sinek vızıltısından öteye geçmeyecek.

Gün geldi Alparslan’ın kılıcının gölgesinde son nefesinizi verdiniz. Gün geldi Fatih’in gürzü altında ezildiniz. Gün geldi Yavuz Sultan Selim Han’ın öfkesinde korkudan can verdiniz.

Şimdi de o günlerden geçiyoruz. 1 Mayıs meydanında CHP ve HDP “PKK ve Apo” sloganları atıyor askere ve polise “katil” diyerek yargılanmalarını istiyorlar.

Devlete ve millete ihanet edenlerin sonuna hepiniz kendinizi hazırlayın. Bu sonda ne mi oluyor? Onu da size Google’dan Tamim Kaplanları anlatsın.

serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

Yorumlar1

  • zeynep 7 yıl önce Şikayet Et
    mukemmel bi yazi elinize saglik
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat