Dağdan gelip Meclis’e girmek!

Terörü ve teröristi savunanların bundan sonra gidecekleri tek yer demir parmaklıklardır.

  • GİRİŞ05.05.2016 08:06
  • GÜNCELLEME06.05.2016 08:23

Bir parti düşünün terör örgütünün sözcülüğünü yaparken onun paltosundan çıktığını da inkar etmeyerek hainliğin içinde barındırdığı tüm özelliklere sahip olacak ama aynı zamanda düşman olarak gördüğü devletin tüm olanaklarından yararlanacak.

İşte bu riyakar tutuma son vermek hem de anayasada alenen suç olan ‘teröre ve teröriste destek vermek’ suçlarını alenen işleyenlere dur demek için hükümet dokunulmazlıkların kaldırılması için fezlekeler önce Başbakanlığa ardından genel kurula ve son olarak komisyona getirildi.

Burada MHP’nin tüm kalbiyle CHP’nin de ‘Dostlar alışverişte görsün’ mantığıyla verdiği desteği de es geçemeyiz.

Bu dokunulmazlık meselesi daha ortalarda yokken sağa sola demeçler veren Kandil kumandalı eş başkanların sözlerini bir hatırlayalım: “ Biz Meclis’te doğmadık. Kaldırın dokunulmazlıklarımızı. Zindanlar bizim evimiz. ( İhanet içinde olduklarından zindandan çıkamıyorlar). Sizin Meclis’iniz tanımıyoruz” ( Maaş + SSK + Ulaşım) tüm masrafları tanımadığı devlete ait.

Örnekleri çoğaltabiliriz. Peki ya sonrasında? Sonrasında her zamanki gibi HDP siyasetinin mottosu olan şiddete dönüş. Dağdan getirdikleri eğitimli teröristleri danışman olarak Meclis’e, ardından komisyona sokup bakan ve milletvekillerine saldırtarak kendilerine yakışanı yaptılar.

Kandil’den getirilen kiralık teröristlerin tasmalarını çözüp milletin vekillerine üzerine saldılar, o da yetmedi kendileri bir savaşa girer vekillere fiili müdahalede bulundular.

Siyaseten anladıkları tek şey: Taş, sopa, ve molotof olan bu zihniyetin başka da bir şey beklemek boş hayal olur. Şiddetle canavarlaşmış bir ruha sahip bu şahıslara yapılması gereken işlem şu anda zaten işlemekte. Bu işin sonunda dokunulmazlıklar kalkacak ve yargının önüne çıkacaklar.

Tanımadığınız devletin bu kez tanımadığınız mapushanesi sizi bekliyor.

Millet de devlet de aynı şeyi ısrarla isterse o iş mutlaka nihayete varır.

Temmuz ayından beridir verdiğimiz 400’den fazla şehidin de ruhunun biraz teselli bulması için bu iş artık olmazsa olmazdır.

Meclis koridorlarında PKK marşı söyleyip teröristbaşı için slogan atan HDP’li vekiller için kendilerine iki parça armağan ediyorum: Sırasına göre dinlemeleri tavsiye olunur.

Yolun sonu görünüyor

Mapushane içinde yanıyor gazlar.

serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

Yorumlar2

  • kara kemal 7 yıl önce Şikayet Et
    aslanim benim yine dokturmussun.
    Cevapla
  • demirhan 7 yıl önce Şikayet Et
    güzel bir makale.tebrik ederim
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat