Türkiye’nin Avrasya hamlesi ve anında gelen terör

Terör bir kez daha can evimizi yaktı. Hani şu her gün hedeflerin imha ederek destek verdiğimiz (!) terör örgütü DAEŞ mensupları 40 canımızı bizden aldılar.

  • GİRİŞ30.06.2016 08:23
  • GÜNCELLEME01.07.2016 09:49

Yaptıkları şeytani plan neticesinde yüzlerce insanımız da yaralandı.

Terör artık çok yönlü

Bir iç tehdit olarak Türkiye 35 yıldır terörle mücadele ediyor. Suriye’de besletilip büyütülen bir başka terör örgütü olan DAEŞ’le de son yıllarda mücadelesini sürdürüyor.

Dünya üzerinde en büyük saldırıları Türkiye’ye yapan bu terör örgütüne verilen en büyük görevlerden biri de Türkiye turizmini yok etmek. Bknz: Sultanahmet ve Taksim saldırıları

Artık terör sadece insanı hedef almıyor. Bu tür terör örgütlerinin tasmalarını ellerinde tutanlar sadece korku salmak, ya da gözdağı vermek amacıyla artık bu tür işlere girişmiyorlar.

21. yüzyıl terör algısında artık her şey çok boyutlu ele alınıyor. Hedef seçilen ülkeye verilecek zararlar kısa ve uzun vadeli gibi planlarla hesaplanıp öyle saldırıya geçiliyor.

Türkiye’nin Avrasya hamlesi

Bu saldırının da bu hafta içinde yapılan diplomasi ataklarının bir neticesidir. Hiçbir saldırının tesadüf olmadığı bilinen bir gerçektir.

Türkiye’nin önce İsrail ardından Rusya hamlesi Avrasya üzerinde planları olanların bir hayli canını sıkmış durumda.

Türkiye’nin Batı yanlısı politikalar yerine alternatif bir dış politika üretmesi misal Amerika’nın bir hayli canını sıkmış olabilir.

Türkiye içeride ve dışarıda terör örgütleriyle mücadele ederken içimizdeki memleket düşmanlarıyla da uğraşmak zorunda.

Mustafa Kemal bu CHP’li vekili Kılıç Ali’ye verirdi

Dünyanın hiçbir ülkesinde terör saldırısı sonrası hiçbir parlamenter devletini suçlamaz. Yani terörü teröristi lanetleyeceğine devletini suçlayan hiçbir vekil yoktur. Ama bizde bir tane değil onlarca bu türden tarlada yetişmiştir.

Dün CHP’li bir vekil terör saldırısı sonrası terörü, teröristi lanetleyeceğine devletini suçluyor. Vallahi Mustafa Kemal olsa seni sorgusuz Kılıç Ali’ye verirdi.

Bir diğer gazeteci müsveddesi saldırıyla dalga geçiyor. Yayın yasağını eleştiriyor sözüm ona salatalık çiçeği. Sen terör propagandası yapma diye yayın yasağı geliyor zaten terör sevici paçoz.

Terör örgütünün uzantısının riyakarlığı

Biz de ayrık otu mu biter. Şu terör örgütünün siyasi uzantısı eli kanlı partinin mensupları. Terörist saldırıyı kendileri de yapmış olabileceğinden bir süre beklediler. Aman saldırıyı kendi teröristleri gerçekleştirdiyse kınamayacaklar tabii. DAEŞ olduğunu öğrenir öğrenmez bir kınama bir üzüntü!

Sen kınama yayınlasan ne yayınlamasan ne Kandil’in kuklaları.

Brüksel saldırısından foto paylaşan ses çığırtkanından, daha fazla like ve RT alma telaşına düşen beyin fukaraları bu memleketin bir de sözüm ona bir yerlerini işgal etmiş tipler.

Gelelim Türkiye’deki her türlü terör örgütüne kucak açan, manşete taşıyan onu yücelten Can Dündar adlı şahsın gazetesine: Brüksel ve Fransa’da olan terör saldırılarını o kadar ince eleyip sık dokuyarak verdi ki hepimizin gözleri yaşardı!

Terör yasası değişmeli

Ya Türkiye’dekileri?

Türkiye yok edilmesi gereken düşman olduğu için: Havalimanı saldırısı için manşetten ceset fotoğrafı yayınlamak gazetecilik oluyor. Yani iş Erdoğan nezdinde hükümet, memleket düşmanlığı olunca DAEŞ’le bile koyun koyuna yatabiliyorlar.

Terör yasası yeniden şekillenmeli. Terör ve terörist kadar bu ülkeye zararı olan internet siteleri, kullanıcılar ve gazeteler de terör faaliyetine destek vermekten aynı cezalar üzerinden yargılanmalılar.

İbn-i Haldun’un dediği gibi “Coğrafyan senin kaderindir.” Bu sözün üzerine Ebubekir Kurban çok güzel bir söz söyledi “ Bu ülkenin kaderini kendi kaderi görmeyen gavurdur” Evet bunlar gavuroğlu gavurdur.

Yorumlar5

  • erdal 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ina gurban Serkan abi...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • zeynep 7 yıl önce Şikayet Et
    eline emeginize saglik cokk guzel ozetlemisiniz ulkemizin ic ve dis hainlerini Allah her daim sizin gibi durust gazetecilerin susmamasini nasip etsin ki gercekler yuze ciksin
    Cevapla
  • lala pasa 7 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Serkan bey...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • gokboru 7 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Avrasya hamlesi guzel bir tespit olmus.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • serasker 7 yıl önce Şikayet Et
    güzel..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat