Topunuz gelin

  • GİRİŞ29.11.2016 07:52
  • GÜNCELLEME30.11.2016 09:25

Kimi Hindu, kimi Yamyam, kimi bilmem ne bela...

Hani tauna da zuldür bu rezil istila...

Merhum Akif’in Çanakkale’ye ithafen yazdığı bu satırlar çağlar ötesi olduğu için şimdi de bu zamana denk düştü.

Son üç yılda resmi (!) olarak yedi tane darbe girişimi ülkede denendi. Bu hamlelerin tek bir amacı vardı: O da Erdoğan’ı devirmek ve ardından tıpkı Irak ve Suriye’de olduğu gibi çok parçalı yapılar inşa etmekti.

İNGİLTERE, ABD VE ALMANYA HAREKETE GEÇTİ

15 Temmuz işgal planının boşa çıkmasının ardından perde arkasında İngiltere’nin olduğu ABD ve Almanya’nın şimdiki hedefi de ekonomik terör.

Bir türlü tuş edemedikleri Türk milleti ve Türk devletini bu kez de içerideki baronlarıyla ekonomik yönden zayıflatmak peşindeler.

Cumhurbaşkanı’nın bu sene içerisinde başlattığı Avrasya hamlesiyle iyice ne yapacaklarını şaşıran yerleşik düzenin kam emicilerinin amaçlarının Türkiye nezdinde İslam’a saldırıdır.

Dünya üzerinde ayakta kalabilen ve bağımsız hareket edebilen tek Müslüman ülke iyice sinirlerini yıpratmış durumda.

Doların seyrinin bu hale gelmesinde muhakkak ABD seçimlerinin etkisi var ama içeride yüklü miktarda TL’den dolara geçirilen para miktarının da etkisi büyük. Bunu da buradaki tasmalılarına yaptırıyorlar.

Batı’nın anlamadığı ve hala öğrenemediği bir gerçek var: Bu millet en yokluk zamanında bile tarlasına ot eker onu soğanla pişirir ve karnını doyurur ve ardından inandığı devletinin ve liderinin peşinden gider.

Burada önünde prof yazan müstemleke akademisyenlere tahlil yapması için verdiğiniz milyon dolarlar son 15 yılda çöpe gitti. Beslemeleriniz ve sizin artık bu ülkede hiçbir hükmünüzün olmadığını anlamanız için daha kaç kez mağlup olacaksınız acaba?

Cumhurbaşkanı’nın dediği gibi “Şimdi topunuz gelin.”

DİRİLİŞİN SANCILARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın manevra kabiliyetini hala akıl edemeyenler şunu öncelikle iyi bilmeli: Osmanlı henüz devlet olmadan önce kimlerle işbirliği içine girmişti?

Osman bey bir taraftan etrafındaki Bizans tekfurlarıyla mücadeleye girerken bir yandan birbirine düşman olan tekfurlarla da işbirliği içine girmiştir. Ne zaman ki, devlet artık ayakları üzerine basmaya başlamış ve her yönüyle bir devlet hüviyetine bürünmüş o zaman sancak göndere çekilmiştir.

Şimdi de Türk devletinin 300 yıllık bekleme süresi sona ermiştir. Avrupa’ya ayar üstüne ayar veren, ABD’nin fiyakasını çizebilen, gerektiğinde Rusya’yı karşısına alabilen bir devlet bu topraklarda herkesin hayal ettiği en büyük düşlerden bir tanesiydi. Bize ilay-ı kelimetullahın varisleri olduğumuzu unutturmaya çalışanlara büyük bir hayal kırıklığına uğradılar. Türk milleti üzerindeki ölü toprağını 15 Temmuz itibariyle attı. Devlet ve millet bütünleşmesi gerçekleşti. Şimdi yeni bir dünya düzeni kurulurken Türkiye’de, Devlet-i Aliyye-i Osmaniyye’nin mirasını alarak adaletin temsilcisi olacak.

serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

Yorumlar1

  • Zekeriya 7 yıl önce Şikayet Et
    Allaha hamd olsun bu milletin Osmanlıda da sağlam dik duran liderleri gönül erenlerin vardı kıyamete kadarda olacak Gar-ı müslüm uşakları o dönemde de Abdulhamit hana da ihanet etmişlerdi.şimdide sayın Reisimize (RECEP TAYYİP ERDOĞAN )İHANET İÇİNDEDİRLER Allah ve Resûlü herzaman dorunun yanındaır
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat