CHP, FETÖ’nün siyasi uzantısı mı?

.

  • GİRİŞ08.12.2016 07:22
  • GÜNCELLEME08.12.2016 10:35

Kılıçdaroğlu’nun Türk siyasetine adeta utanç vesikası olarak geçen sözleri herkesin malumu.

Uluslar arası işgal planını bilen ve öncesinde örgüt kanallarında bunu açıktan söyleyen isimlerin adlarını ‘Vatanı böldürmeyeceğiz’ mitingi adı altında söylemesi ne ile açıklanır?

Bu mübarek toprakları bölüp parçalama ile vazifelendirilmiş bir örgütün elemanlarını masum gösterme çabası hangi aklın ürünüdür?

Kılıçdaroğlu ve CHP’si buralara ait olmadığını en az yüz kez ispatladı. Her milli davada gavurdan yana safını seçen bu arkaik düzenin partisi ve genel başkanının şimdiki görevi de terör örgütlerini aklamak!

17 – 25 Aralık darbesini hatırlayalım: Yasal olmayan telefon kayıtlarını Meclis kürsüsünden ve canlı yayınlarda okuyan Kılıçdaroğlu’na FETÖ’nün o zaman ne söz verdiği malumdur.

Tam o sıralarda CHP’nin ‘İktidara yürüyoruz’ palavrasıyla kendilerini kandırdıklarını ve bu slogan üzerinden siyaset yapma gayreti içerisinde girdiğini unutmayalım.

Sonrasında yaşanan süreçteyse neler mi yaşandı? FETÖ Amerika’da yetiştirdiği en iyi elemanlarını Kılıçdaroğlu’na gönderdi ve kendisi de bir dakika bile düşünmeden onları yanına aldı.

İşte o isimlerden resmi olarak görev yapan başdanışman iki gün önce kırmızı Bylock kullananlar listesinden gözaltına alındı. Kılıçdaroğlu’nun verdiği tepkiyse tam da FETÖ’nün öğrettiği tarzdaydı:

“Kendisi iyi bir iletişimcidir”

FETÖ, CHP’yi teslim almış durumdadır. Gerçi teslim almış olma durumundan ne partinin başındaki zat ne de iki bin yıl sonra bile iktidar umudu olmayan vekiller ve parti yöneticileri de rahatsız değil.

Süslenmiş ve ambalajlanmış sözlerle FETÖ gibi şeytani bir örgütü masum göstermeye çalışanlar, 15 Temmuz ihanet gecesinde verdiğimiz 246 şehidi ve 1000’in üzerindeki gazimizi görmezden geliyor.

Silivri’de vatan hainlerini görmek için sıraya girenlerin bir şehit evini ziyaret ettikleri görülmedi.

Pardon! Ülkesini yıllarca açlığa mahkum eden bir diktatörün cenazesine ta Küba’ya gitmek varken şehide ne oluyor ki!

Kılıçdaroğlu, artık terör örgütlerine verdiği desteği saklama gereği duymuyor. En azından bu da hiçbir gelişme göstermemiş CHP için iyi bir gösterge!

CHP de diğer eş partisi HDP’yle artık aynı düzlemde siyaset yapıyor. HDP kanlı terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olarak yaşamına hala devam ederken CHP de başka bir terör örgütünün siyasi uzantısı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Atatürk’ün partisinden FETO’nun partisine gelen süreçte Allah kimseyi laiklerin düşürdüğü duruma düşürmesin amin.

serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat