PKK’ya destek veren akademisyenler

  • GİRİŞ09.02.2017 07:40
  • GÜNCELLEME10.02.2017 08:16

Son KHK açıklandı ve eli kanlı terör örgütü PKK’ya destek veren bildiriye imza atan akademisyenler görevlerinden alındı.

Malum bizde bu tür zihniyete destek verenler bitmez. Hayatında ismini dahi duymadığı ama sırf popülerlik olsun diye sinemacısı, hokkabazı, gazetecisi içinde ‘Bilim, üniversite ve içinde birkaç kelime daha barındıran devrik cümlelerle aydın (!) öğretim görevliliklerine sahip çıktı.

Terör örgütü PKK’ya destek için attıkları bildiriye rağmen bu kişilere sahip çıkıyorlar. 2015 Temmuz’undan bu yana 1000’den fazla şehit verdik, binlerce evladımız yetim kaldı. Bunlardan söz eden var mı? Yok! Neden? Çünkü Nişantaşı – Cihangir hattında prim yapmıyor!

Bu akademisyenler kendi ülkelerine düşman yetiştirdikleri için hala dünyadaki ilk 500 içinde hiçbir Türk üniversitesi yok.

Bugün Mülkiye’deki duruma bakın: Devlete adam yetiştirmesi gereken kurumun bahçesinde terör örgütü PKK’nın propagandası yapılıyor. Daha birkaç ay önce teröristbaşı Apo’ya küfür eden bir öğrenci hakkında soruşturma açanlar da yine bu üniversite.

Şimdi üniversiteler her türlü fikri ideoloji… kabilinden klasikleşmiş ve artık çöp olmuş lafları sıralayacaklar.

Misal Yale’de terör örgütü ‘DAEŞ’in propagandasının yapıldığını ve üniversitenin de buna izin verdiğini düşünelim! Sahi ne olur? 45 saniyede o alan yok edilir, üniversitede buna kim izin verdiyse hepsi yasalara göre ya idam edilir ya da ağırlaştırılmış müebbete mahkum olur.

Yani aslında bu kadar basit bir olgu. Ama nasıl oluyorsa bu basit kurallar Türkiye’ye gelince başka bir hal alıyor.

Dünyanın neresinde olursa olsun, teröre ve teröriste övgü suçtur ve cezayı gerektirir. Bir tek Türkiye’de ‘Demokrasi’ ambalajı adı altında terör desteklenir.

Bir parantez de FETÖ’ye açmalı:

Üst düzey teröristlerinden Önder Aytaç ve Emre Uslu’nun şimdiye kadar unvanları alınmadı. Eğer düne kadar maaş aldılarsa  ortada sorgulanması gereken bir mekanizma var.

YÖK liste hazırlarken neleri dikkate alıyor?

 Misal: Şu FETÖ’nün kanalında sürekli boy gösteren ve yaptığı siyasi analizlerle Türkiye’yi güldürüp, kahkahaya boğan şahıs için ne yapılabildi?

Ya da şehitlere hakaret eden Prof. O da yerini koruyor.

Bugün üniversitelerde, Cihangir – Nişantaşı hattında, Soros’un Türkiye kliklerindeki duruma baktığımız zaman göreceğimiz tek şey vardır: Atilla İlhan’ın sözleri…

Ne diyordu: Koca şair ‘Türk aydını Türk değildir’ Nokta.

serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

 

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat