İzmir’den denize dökecekmiş

  • GİRİŞ04.04.2017 07:23
  • GÜNCELLEME05.04.2017 07:40

CHP’nin ‘Kur’an yolu bize gerekmez’ diyen Konya milletvekili Hüsnü Bozkurt, geceden fazla kaçırdığından mıdır? Yoksa beyin hücrelerinin yeteri kadar çalışmamasından mıdır? Ya da gerçekten hayal dünyasında yaşandığın da olabilir referanduma dair bir şeyler söyledi.

CHP’nin kanalında karşısında 30 tane süper laik 1930’lu yıllardan kalma teyze ve amcaları görünce tükürüklerini kameralara doğru sıçratarak  "Siz hiçbir şekilde bu devleti bu milleti yönetemeyeceksiniz! İzin vermeyeceğiz! Siz kimsiniz!" 16 Nisan'da %60-65 Hayır çıkacak. Ama evet çıksa bile yine Samsun'dan çıkarız ve sizi de yedi sülalenizi de İzmir'den denize dökeriz. Ortalığı yıkarız ama yine de devleti yönetmenize izin vermeyiz"

Gerçekten sözlere bakınca insan neresine cevap verse diyorum. Yüzde 60 – 65 ‘Hayır’ çıkacak demesini not edip 16 Nisan gecesi kendisine münasip bir şekilde hediye edeceğiz orasını bir kenara koyuyorum.

Devleti zaten 16 yıldır aynı kadrolar yönetiyor. Devleti yönettirmeyeceğiz’ derken saçmalamanın nirvanasına çıkıyor.

Samsun’a çıkarız! Samsun’a çıkıp ne yapacak? Onu da çok merak ettim. Samsun’dan çıkıp İzmir’den denize dökeriz. İyi de kimi?

Bundan kastettiği kesim kendini milliyetçi ve muhafazakar olarak tanımlayıp ‘Evet’ verecekler. Türkiye’deki karşılığı yüzde 65. Türkiye’nin yüzde 65’ini ne ile denize dökecek o da ayrı bir muamma.

Pardon şimdi hatırladım. 15 Temmuz gecesi korkudan FETÖ’cü hain alçaklara Bağdat caddesinde selam duran ve alkışlayan, bankamatik kuyrukları önünde para çekerken birbirini ezen, marketlerdeki makarnaları yağmalayan, makarna biter telaşıyla evden pijamalarıyla koşan şu cengaverler (!) Tamam şimdi sözler yerine oturdu.

Hüsnü Bozkurt aslında kahvede, pazarda, otobüs durağında rastlayabileceğiniz sıradan bir CHP’li. Kendisi için en güzel tanımlamaları Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı.

Binali Yıldırım “ Sen kimsin alçak herif!” Cumhurbaşkanı Erdoğan “ Sen gerizekalı mısın?” diyerek bu millet düşmanı şahsa gereken cevabı verdiler.

Bir kez daha kanıtlandı ki, CHP’nin en başında yalandan uygulamak istediği ‘Pozitif’ kampanyanın da aslında bir yalan olduğu ortaya çıktı.

CHP bu topraklara ait bir unsur değildir. İthal fikirlerle toplumun inanç değerlerini yıkmaya ant içmiş bir müessesedir.

İbn-i Haldun ‘coğrafyan senin kaderindir’ demişti evet çok hakikatli bir söz ama bazı zamanlar vardır ki, coğrafyanın da kaderin de değiştiği gündür. İşte o an 16 Nisan’dır.

Türk devletinin üç asır sonra yeniden dirilişinin ilk mührü beyaz renkte saklıdır.

Evet beyaz bir sayfa açmak için, arkaik dönem emperyalist düzenin bekçilerini tarihe gömmek için 16 Nisan bu ülkenin ve yüz milyonlarca Müslüman’ın kaderinin değişeceği gündür.

serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

Yorumlar7

  • sustum 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun reis kalemine saglik.
    Cevapla
  • HaymeHatun 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun,yüreğinize kaleminize sağlık,mükemmel bi yazı...
    Cevapla
  • ilker 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP bu topraklara ait bir unsur değildir. İthal fikirlerle toplumun inanç değerlerini yıkmaya ant içmiş bir müessesedir
    Cevapla
  • Yavuz Selim 7 yıl önce Şikayet Et
    Yüreğinize,fikrinize,kaleminize sağlık yazınız çok güzel olmuş, Rabbim yolunuzu her daim açık etsin...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • huseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    insaAllah .
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat